En İyi Yorumcular

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Forumsal Yorumcularını düşündüğümde en iyi listem ;

@Kızıl Mavi : İdeolojilerimiz farklı olsa da saygı duyulası üslubu ve adil bir bakış açısı var yorumlarında ..

Qasem : Tanıdığım en bilgili ve hakkaniyetli yorumcudur ..

No Pasaran : Onunla da farklı bakış açılarımız var ama bilgi birikimi ve olayları okuması takdire şayan ..

Arpes : Asla anlaşamayacağım insanlardan olsa da insani yönüyle anlaşabileceğimi düşündüğüm çoğu kimseden çok daha düzeyli ve akıllı ..

@Çıkmaz Sorular : Yaptığı on yorumu bir araya getirin bir yorum yapmaz ama her yorumu on kere okunası ve kendine has üslubu ile ayrıcalıklıdır ..

ecLipse : Yorumlarını okumaktan keyf aldığım saygıdeğer yorumculardandır ..

ForseTi : Olaylara yaklaşımında ki samimiyeti ve iyi niyetini seviyorum ..

@HoşgeldinHarunAbi : Arpes hakkında düşündüklerim onun içinde geçerlidir .. Her ikisinin de kimseye zararı olacağını düşünmüyorum ..

Maria Puder : Forum içerisinde ciddi konulara en çok emek sarf eden bayan üyemizdir .. Beğenir ya da beğenmezsiniz ama bu kız kafa patlatıyor ..

Oggy : Gelmiş geçmiş en espritüel yorumcudur .. Esprileri de zeka ürünüdür ..

@Reelativista : Özellikle sinema konularında onun yorumlarını takip etmek gerekli .. Çok düzeyli bir kullanıcı ..

Nixie : Maria'dan sonra o da önemli konuları yorumlayan bir bayan kardeşim .. Olaylara bakışı olabildiğince tarafsız ..

XasthuR : İnancı olmayan bazı yorumcular gibi inançsızlığını inanca saldırarak değil dengeli bir üslupla sorgulayarak dile getiren yorumcu arkadaşımdır ..

Ritsa : Hanım hanımcık modumuz .. Yorumlarında kimseyi kırmamaya özellikle özen gösterir ..

Bella : Tüm yorumcular içerisinde nezaket ve asil tavır konusunda ondan daha üstünü yoktur .. Reelde tanışmak şerefine eriştiğim yorumcu arkadaşımdır kendisi ..

KaraBiber : Görev kadını olduğu için yorumlarında prangaları mecburen kısa kalıyor .. İki ya da üç cümlelik yorumlar yapar ve cool bir şekilde oradan uzaklaşır :)

Plesk : Yorumlarını okuyan bir kimse asla bu kardeşimin yaşını tahmin edemez .. Olaylara yaklaşımı son derece akılcı ve kalemi bir o kadar yakıcı ..

VERA : Bir münazaraya girecek olsam ve bayanlardan biri de bana destek olsun istesem bu kesinlikle Vera olurdu .. Bella ile birlikte forumun en hanımefendi yorumcu bayanıdır ama ondan farkı aba altında kocaman bir de sopası vardır :)

Çavlan : Uzun bir süre onu Aşram ile aynı kişi sandım .. Sözünü esirgemeden dengeli ve üsluplu yorumları ile saygı uyandırır ..

Bunlar ilk aklıma gelen isimler ama hepsi bu değil elbet yoksa forum içinde çok değerli yorumları olan arkadaşlarım var .. Şükür ki iyi yorumcuların sayısı kötülerden bir hayli fazla .. Selametle ..
Edit : Zırt pırt nik değişikliğine gidildiğinden çoğu arkadaşın yorumlarını da takip edemez oldum ve listeye yazamadım bu yüzden ..

Oldu o zaman biz gidelim. :p
Beğenilmiyormuşuz. :T:

dostum kendinide yazmalıydın bence , farklı görüştede olsak bulunduğun kulvarın müdavimi olarak 1 tek seni görüyorum ... antiampulcü olarak

EkSen kavga etmesini bile zevkle okutturan, bilgili ve kültür birikimini egoist bir tavırla değil de esprili bir tavırla yansıtan en minnoş yorumcudur kendisi.

abi çok teşekkür ederim görüşün için böyle düşünmene sevindim;)

Yukarıda da açıkladığım gibi çoğu niki hatırlayamıyorum zira çok fazla nik değişikliğine gidiliyor ama konu içinde kendini hatırlatan arkadaşlar için listemi güncelleyeceğim ..

Düşüncelerini paylaşabileceği ortamlarda seviyeyi koruma çabasıyla tartışmayı verimli bir hale getirmek yerine hakaret becerisini, kışkırtma becerisini, yöneticilerle dostluklarını, raporlama ekranına kışkırtıcı ifadeler bırakma çabasını, dedikodular yada gerçek dışı saldırganlık ifadeleriyle düşünce ortamını seviyenin esamesinin okunamayacağı bir yer haline getirme uğraşını adet edinen üyelere olan olağanüstü bağlılığa dair bir yorumda hakkımda olumlu yorum görmekten rahatsız oldum.
Yine de teşekkürü borç bilirim

bazı insanların öyle bir yarası var ki kapanmıyor bir türlü. ama sevindirici bir şey bu herkes kapanmayan bir yara açamaz : ) dilerim hiçbir zaman geçmez o arkadaşların yarası.

Beni nerede bulacağını biliyorsun abi buralarda çok denk gelmeyebiliriz artık.
saygılar.

bazı insanların öyle bir yarası var ki kapanmıyor bir türlü. ama sevindirici bir şey bu herkes kapanmayan bir yara açamaz : ) dilerim hiçbir zaman geçmez o arkadaşların yarası.

Beni nerede bulacağını biliyorsun abi buralarda çok denk gelmeyebiliriz artık.
saygılar.

Destekleyici ifadeleriniz için teşekkür ederim ..
Düzeyinizi hayranlıkla takip ediyorum (=

Destekleyici ifadeleriniz için teşekkür ederim ..
Düzeyinizi hayranlıkla takip ediyorum (=

yaranızın yerini bilmenize sevindim. : )
lakin en son muhatap olmak isteyeceğim üyelerden biri olduğunuzu da hatırlatmak isterim. hiç laf dalaşına girmeyelim bence çünkü siz 2-3 posttan sonra bel altı yapmaya başlıyorsunuz ve buna benim ayıracak boş vaktim yok.

İyi akşamlar.

lakin en son muhatap olmak isteyeceğim üyelerden biri olduğunuzu da hatırlatmak isterim.

Lütfen en son muhatap olmak isteyeceğiniz üyeye gönderme veya alıntı yapmamayı deneyin.

Bel altı demişsiniz, siz benim ömrü hayatımda öyle bir ifademin bulunduğu (online yada reel) hiç bir konu alan dakika ortam bulamazsınız.
Bu sizin benim ifadelerimin gerçekliğini pekiştirme çabanıza dönüşmekten başka bir yere dönmez.

bide EkSen abi

yahya-pirim_1038296.jpg

Düşüncelerini paylaşabileceği ortamlarda seviyeyi koruma çabasıyla tartışmayı verimli bir hale getirmek yerine hakaret becerisini, kışkırtma becerisini, yöneticilerle dostluklarını, raporlama ekranına kışkırtıcı ifadeler bırakma çabasını, dedikodular yada gerçek dışı saldırganlık ifadeleriyle düşünce ortamını seviyenin esamesinin okunamayacağı bir yer haline getirme uğraşını adet edinen üyelere olan olağanüstü bağlılığa dair bir yorumda hakkımda olumlu yorum görmekten rahatsız oldum.
Yine de teşekkürü borç bilirim

Hakaret becerisini kelimelerin içine saklayacak kadar usta ve kustahca yorumlarınızdan bende oldukça rahatsizim. Yapacak bir şey yok.

Hakaret becerisini kelimelerin içine saklayacak kadar usta ve kustahca yorumlarınızdan bende oldukça rahatsizim. Yapacak bir şey yok.

Maria sizi kastedecek ifadeler kullanmayıp sizi bu konuya dış halka konumunda bıraktığım için özür dilerim. Ama neyse ki siz benim hatamı telafi edip dahil olmayı seçebilecek arzuya sahipsiniz.

Maria sizi kastedecek ifadeler kullanmayıp sizi bu konuya dış halka konumunda bıraktığım için özür dilerim. Ama neyse ki siz benim hatamı telafi edip dahil olmayı seçebilecek arzuya sahipsiniz.

Siz kendinizi daha tanimiyorsunuz.
Beni dışarda bırakın ya da bana imali cümle kurun bu konuda ki düşüncemi daha evvel söylemiştim size.
Kendinizi ne sanıyorsunuz bilmem ama kuvvetli edebi yonunu hakaret eden bir kişi olarak kullanip insanların seviyesizliginden dem vurmaniz oldukça trajik.

Konu içinde kişisel hesaplaşmaların görülmesini istemiyorum .. Niklerini yazdığım bazı arkadaşlarla bende iyi geçinemesem de karın tokluğuna yiğit öldüren bir anlayışım olmadığından sadece yorumsal yeteneğinizi baz alarak bir liste yaptım .. Lütfen kimse konu dışına çıkmasın ..
Selametle ..

Geri