WarrenBuffett
Üye
- Web sitesi
- www.viopinvest.com
Altına şu ara hiç girilmez.Altın galiba tam bilmiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Altına şu ara hiç girilmez.Altın galiba tam bilmiyorum.
''zengin koca'' demeye gelmiştim.........Yaşça mezara yakın, paraca Sabancı, Koç holdinge yakın biriyle evlenmek…
Borsa nasıl 5500 olacak reyizŞu ara altın camın benim.
Dolar 33 olur borsa bu seviyede olursa (yada dolar bu seviyede borsa 5.500 olursa) borsa.
Yaprak sarmasıZengin koca
Evet bu sene yapraklara hastalık vurdu elinde bulunan kazanır sjsjYaprak sarması
Doğru söyledin ancak; burada yatırım olayını yanlış anlamışlar kulağının üstüne yatıyorlar. ;)Ahiret
Olmaz. Demek ki dolar 33 olacak.Borsa nasıl 5500 olacak reyiz
Hepsine katılıyorum, borsada hırs yapan, 3 sayfa teknik okuyup sürekli trade eden adam kaybetmeye mahkumdur, sabrı olmayan alsın bin tane fon var getirisi enflasyon üstünde olan. Bes’e ben de karşıydım aslında çünkü bu devlete güvenim yok ama girdik ona da mecbur, fonunu doğru yönetmeyen adam için BES de çile.En iyi yatırım seçeneği diye bir şey olduğuna inanmıyorum. En makulünün dengeli bir portföy yaratmak olduğunu düşünüyorum. Yatırımda dönemsellik hayati olduğu için kazanabilecekken saplantılı bir şekilde belli bir noktaya yapışmanın lüzumu yok. Son 2 yılda Borsa İstanbul dolar bazında müthiş getiriler sundu. Diğer taraftan çoğu, hisse senedi fonu olmakla birlikte son 1 yılda %150 ve daha fazla getiri sağlayan 75'ten fazla yatırım foun var. Aynı dönemde ne emtia tarafında ne döviz tarafında ne de gayrimenkul tarafında böyle bir getiri vardı. Bu arada fon demişken yatırım fonları gayrimenkul dışında hemen her çeşit yatırım enstrümanına yatırım yapma imkanı sağladığı için bence epey iyi bir yatırım aracı. Türkiye'de fonlar yabana atılıyor ama değerlendirmekte yarar var. Dengeli bir portföy yaratıp yatırımları birbirlerinin sigortası olarak çeşitlendirmekte benim açımdan en güvenli ve en sağlıklısı.
Bir ek yapayım, bizim KY'lerimiz birer minin Warren Buffet olduğu için Bes ve yatırım fonlarına bok atar ama bu enstrümanları iyi araştırıp iyice anlamadan hareket etmeyin derim.
Cebi de güzel olmazsa ölü yatırım veya zekası :dEn iyi yatirim guzel yurekli bir koca :d