Ocean
Bronz Üye
bir ülkenin en güzel yatirimi her firsatda ülkesini kötülüyeni ülkeden sinirdisi etmek
sen nerede yaşıyorsun azizim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir ülkenin en güzel yatirimi her firsatda ülkesini kötülüyeni ülkeden sinirdisi etmek
almanyadayim
forumda en çok vatanseverciliği oynayan adamlardan birisin, madem ülkeni o kadar çok seviyorsun gelsene ülkene de asgari ücret ile çalışsana tırrek. ama kurulu düzenin var değil mi ?
Bunların ağzı bozuk fazla muhatap olma umursama bunlar iflah olmazmadem türkiyeyi sevmiyon ohalde terk etsene türkiyeyi
konuyu seninle fazla uzatmak istemiyorum ama biz gurbetcilerin sayesinde bir dönem türkiyem ayakda durdu seni aclikdan kurtadi bu güne getirdi ama bunlara aklin ermedigi icin bol keseden vatani kötülüyorsun
bu konuda hic bilgim yok gurbetciler nasil acliktan kurtardi anlatir misin ben de ogreneyimmadem türkiyeyi sevmiyon ohalde terk etsene türkiyeyi
konuyu seninle fazla uzatmak istemiyorum ama biz gurbetcilerin sayesinde bir dönem türkiyem ayakda durdu seni aclikdan kurtadi bu güne getirdi ama bunlara aklin ermedigi icin bol keseden vatani kötülüyorsun
madem türkiyeyi sevmiyon ohalde terk etsene türkiyeyi
bu kadar uzun uzun yazıp neden kendini yoruyorsun @Ocean .) anlasa neyse .) he de geç işte .))gurbetçiler sayesinde ayakta durduğunu iddiaa ediyorsan ülkenin ne kadar içler acısı bir halde olduğunu kabul ediyorsun o halde ? yani koca ülke gelen tatilci gurbetçiler ile ayakta durduysa vay halimize. sıçtığın yetmiyormuş gibi bir de sıvadın. aklı selim olmadığın gibi ekomomi, ilktisat bilgin de berbat, otur sıfır verdim.
ben zaten belçika doğumluyum yiğidim, zaten oradan döndüm ülkeye, üstelik burada askerlik bile yaptım, aynı vatanseverliği senden de beklerim. istediğim zaman gidebilirim avrupa vatandaşıyım bana buradan yürümeye kalkarsan eline veririm yular ile emziği.
gurbetçiler sayesinde ayakta durduğunu iddiaa ediyorsan ülkenin ne kadar içler acısı bir halde olduğunu kabul ediyorsun o halde ? yani koca ülke gelen tatilci gurbetçiler ile ayakta durduysa vay halimize. sıçtığın yetmiyormuş gibi bir de sıvadın. aklı selim olmadığın gibi ekomomi, ilktisat bilgin de berbat, otur sıfır verdim.
ben zaten belçika doğumluyum yiğidim, zaten oradan döndüm ülkeye, üstelik burada askerlik bile yaptım, aynı vatanseverliği senden de beklerim. istediğim zaman gidebilirim avrupa vatandaşıyım bana buradan yürümeye kalkarsan eline veririm yular ile emziği.
Para dediğin şey en güzel yastık altında yatar