En iyi yatırım seçeneği hangisi?

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti

En iyi yatırım seçeneği hangisi ?

• Altın/Gümüş

Kullanılan: 6 35.3%
  • Borsa/Hisse

Kullanılan: 1 5.9%
  • Arsa/Emlak

Kullanılan: 5 29.4%
  • Kripto Para

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer/Yorumda belirtin :)

Kullanılan: 5 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    17

forumda en çok vatanseverciliği oynayan adamlardan birisin, madem ülkeni bu kadar çok seviyorsun gelsene ülkene de asgari ücret ile çalışsana tırrek. ama kurulu düzenin var değil mi ? sizin tek yatırımınız erdoğan'a oy vermek dolayısı ile euro'nun değerinin artmasıyla siz daha çok mal ve mülk sahibi olun, ülkenin durumu afedersiniz ama şeyinizde bile değil. iki yüzlülük yapmayın.

Son düzenleme:
forumda en çok vatanseverciliği oynayan adamlardan birisin, madem ülkeni o kadar çok seviyorsun gelsene ülkene de asgari ücret ile çalışsana tırrek. ama kurulu düzenin var değil mi ?

madem türkiyeyi sevmiyon ohalde terk etsene türkiyeyi

konuyu seninle fazla uzatmak istemiyorum ama biz gurbetcilerin sayesinde bir dönem türkiyem ayakda durdu seni aclikdan kurtadi bu güne getirdi ama bunlara aklin ermedigi icin bol keseden vatani kötülüyorsun

konuyu seninle fazla uzatmak istemiyorum ama biz gurbetcilerin sayesinde bir dönem türkiyem ayakda durdu seni aclikdan kurtadi bu güne getirdi ama bunlara aklin ermedigi icin bol keseden vatani kötülüyorsun
Bunların ağzı bozuk fazla muhatap olma umursama bunlar iflah olmaz

Şahsi fikrim bilmediğiniz, takip etmediğiniz yatırım kaleminden uzak durmanız. Çok fena tokatlarlar. İyi araştırma yapmak şart. Kendim arsaya yatırım yapıyordum uzun zamandır. Deprem nedeniyle değeri 3’e/4’e katlandı. Antep’e her artçı vurduğunda dönümü 3’er 5’er zıplıyordu. Yakında bunu değerlendireceğim.

bu konuda hic bilgim yok gurbetciler nasil acliktan kurtardi anlatir misin ben de ogreneyim

gurbetçiler sayesinde ayakta durduğunu iddiaa ediyorsan ülkenin ne kadar içler acısı bir halde olduğunu kabul ediyorsun o halde ? yani koca ülke gelen tatilci gurbetçiler ile ayakta durduysa vay halimize. sıçtığın yetmiyormuş gibi bir de sıvadın. aklı selim olmadığın gibi ekomomi, ilktisat bilgin de berbat, otur sıfır verdim.

ben zaten belçika doğumluyum yiğidim, zaten oradan döndüm ülkeye, üstelik burada askerlik bile yaptım, aynı vatanseverliği senden de beklerim. istediğim zaman gidebilirim avrupa vatandaşıyım bana buradan yürümeye kalkarsan eline veririm yular ile emziği.

gurbetçiler sayesinde ayakta durduğunu iddiaa ediyorsan ülkenin ne kadar içler acısı bir halde olduğunu kabul ediyorsun o halde ? yani koca ülke gelen tatilci gurbetçiler ile ayakta durduysa vay halimize. sıçtığın yetmiyormuş gibi bir de sıvadın. aklı selim olmadığın gibi ekomomi, ilktisat bilgin de berbat, otur sıfır verdim.

ben zaten belçika doğumluyum yiğidim, zaten oradan döndüm ülkeye, üstelik burada askerlik bile yaptım, aynı vatanseverliği senden de beklerim. istediğim zaman gidebilirim avrupa vatandaşıyım bana buradan yürümeye kalkarsan eline veririm yular ile emziği.
bu kadar uzun uzun yazıp neden kendini yoruyorsun @Ocean .) anlasa neyse .) he de geç işte .))

cok cahilsin forumda yazma terbiyen saygin bile yok

git önce türkler o dönem neden avrupaya gitti onu bi ögren cahil zihniyetli

o dem türkiyenin en zor dönemiydi her gurbetci o dömde türkiyeye akin akin para yagdirdi avrupada hambal gibi calisarak
türkiyeye gurbetcilerden nerden baksan senede en az 15 milyar mark girdi

böylelikle türkiyedaki esimiz dostumuz akrabalarimiz ac kalmadi
senin gibi nankörlerde bol keseden konusuyor

ancak senin gibi neyin ne oldugunu bilmeyen cahiller ohalde niye gurbetdesin ya derler cünkü tarihini unutup nankörlük ettigi icin

günümüzde biz gurbetcilerin sayesinde türkiye giren paradan haberin varmi git arastir öyle konus bencil nankör adam

NOT: TÜRKIYE DÜNYADA ESI BENZERI OLMAYAN BIR GÜZELLIGE SAHIPDIR

Para dediğin şey en güzel yastık altında yatar

İstatistikler uzun vadede borsanın daha karlı olduğunu gösteriyor, enflasyonun üstünde getirisi olacaktır. Finansal olmayan yatırım araçları zaten yatırım değildir, onları geçiyorum.

Sadece bist değil, bir kısmını da s&p500’e koyarsın ve unutursun, her gün her hafta açıp bakıp nolmuş nolmuş dersen işte o zaman yatırım değil kumar olur. Farklı sektörlerden 2-3-4 büyük şirkete 1-2 tane de yeni ve potansiyeli olan şirkete yatırımını yapar düzenli olarak da kenarda bonoda para tutarsın ekleme yapabilmek için. Bir de zaten besin olur, besin de bir kısmını altın fonuna bağlarsın, altın almana da gerek kalmaz.

Bunların hepsini yapabilmek için tabi her ay düzenli ve kararlı şekilde yatırım için para ayırman lazım kenara, her yıl bu parayı englasyon veya maaş artışın oranında artırmalısın ve kendine bir hedef koymalısın.

Kabaca böyle :d

bende yeni uyandim iste filan iyi yatirim tavsiyesi almalar

parti kurmakmış gençler
partisi olan kim varsa gel dediler

yatırım işlerinden pek anlamam ama 2019 senesinde bizimkilerin zoruyla aldığım altınlar neredeyse 5'e katladı, birkaç sene öncesinde girdiğim eve ödediğim kredi bugün 2-3 akşam dışarı çıksam yiyeceğim parayla eşitlendi. demem o ki türkiye'de tek yapmamanız gereken şey paranızı tl'de tutmaktır, bankada yatırmaktır. bunu yapmayın da gidin döviz alın, altın alın, büyük şirketlerin hisselerine yatırım yapın. hiçbir şey olmasa bile paranızı enflasyona karşı korumuş olursunuz.

Geri