En iyi uyku ilacı hangisidir?

Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
Akşam yemeğinde bir kase yoğurt yiyin, akşam çok rahat uyduğunu fark edeceksiniz.

Bunu devamlı yaparsanız olduğunuz yaştan daha genç gösterirsiniz. Tecrübeyle sabittir. :)

Ayran ya da yogurt tuketimi disinda lavanta yagini oneririm. Lavanta yagi sayesinde deliksiz uyurum:T:

Citirizin ilaci.normalde alerjisi olan kullanmali üstelik gece
Cünki gündüz kullanana yan etki yapiyor yorgun düsürüyor..uyutuyor..bugün gündüz ictim uyuyabilmek icin ve uyudum:p

En iyi uyku ilacı diye bişey yoktur.

En iyi uyku ilacı diye bişey yoktur.

Seroquel in etki etmediği bünyeler var mı yani ? Ya da pasiflora en fazla ne kadar devirebilir? Bu ilaçlar uyku ilacı olmadığı halde halk arasında öyle biliniyor, örnek vermek için yazdım.
Insomnia ya da hipersomnia durumuna göre mi bunu dediniz yoksa bir ilacın öznel bir gücü yok mu size göre? Tamamen bünye meselesi mi her şey?

İlaçsız çok uyuyorum bir de ilaç kullansam 7/24 yataktan çıkmam herhalde.
Melisa çayı uyku yapıyor. Ben gözlerimi açamadım o derece.

İnternetten bu tarz ilaç tavsiyeleri vermek kadar sakıncalı bir durum olamaz sanırım, dinle veya siyasetle alakalı kilitlenip çöpe giden konulardan daha zararlı. O yüzden en güzel uyku ilacı sekstir diyip gidiyorum .p

Seroquel in etki etmediği bünyeler var mı yani ? Ya da pasiflora en fazla ne kadar devirebilir? Bu ilaçlar uyku ilacı olmadığı halde halk arasında öyle biliniyor, örnek vermek için yazdım.
Insomnia ya da hipersomnia durumuna göre mi bunu dediniz yoksa bir ilacın öznel bir gücü yok mu size göre? Tamamen bünye meselesi mi her şey?
Senin güttügün koyun kadar benim dürttüm çoban var. Bu bir forum konusu olamaz. Hele jenerik isim vererek hiç konuşulmaz.

Bakın forum ortamında ilaç oneremezsiniz. Hele piyasa adı kesinlikle zikredemezsiniz. Yukarida adı geçen ilaçların hepsi uyku düzenlemek için kullanılır

Ama kişinin yaşı cinsiyeti kilosu, uykusuzluk çeşidi ilaç seçiminde önemlidir.

Uykusuzluk sebepleri farklıdır.

Adı geçen ilaçların bazıları reçetesiz satin alınabileceği icin, onerinizi ciddiye alan birine zarar verebilirsiniz. Mesela uyku apnesi olan birine onerdiginiz benzodiyazepin onu öldürebilir. Bir diğeri glokomu olan birini kör edebilir. Yada yüksekte çalışan birinin iskeleden düşmesine neden olabilir. Bir işçinin kolunu makinaya kaptirmasina veya ritim bozukluğu olan birinin felç olmasına neden olabilir.

Sn Erdoğan in dediği gibi. Racon kesilecekse ben keserim.

Senin güttügün koyun kadar benim dürttüm çoban var. Bu bir forum konusu olamaz. Hele jenerik isim vererek hiç konuşulmaz.

Forum kullanıcılarını hakir mi görüyorsunuz, herkesin anlayacağı dilde bir soru sordum.
Herkese hitap eden bir jargonla gayet cevap verilebilir bence.
Ard niyetli yaklaştınız ya da algıladınız sanırım da
Yazdığım cümlelerin manası neyse o, alt anlamlar yok yani tarzım değil climax bey.
Hele tanımadığım kişilere, cx cx cx.

Bu arada sizin anladiginiz manada "en iyisini" hala bulabileniniz olmamış :)

Biraz alkol alın ve sevişin. Mis gibi uyursunuz.

Bu tür şeyleri doktora gitmek yerine internette araştıracak birisine de yapacak bir şey yok diye düşünüyorum. Bence aspirin verseniz placebo etkisinden mütevellit uykuya dalabilirler. Çünkü hap kullanıcılarının çoğu hap manyağı. Hap olsun yeter. İlla o hap girecek bünyeye. Zaten aklı başında biri hap önerilerini doktor kontrolü olmadan kullanmaz.

Tabii uyuyacağız diye ebedi uykuya gitmeyin de. .d.d

Kafan ve vicdanın rahat olunca mis gibi uyuyorsun :p

1 adet güzel ASMR videosu. Tascam microfonuyla olması şart tabiki: )

Geri