En iyi uyku ilacı hangisidir?

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
En iyi uyku ilacı ismi hangisidir?

Uyku sorunu çeken bir çok insan vardır Uyku sorunu çekip hangi uyku ilacını kullanıyorsunuz veya kullandınız? Uyku ilaci isimlerini verirseniz diğer kişilere faydası olur. tabi ki bu ilaçları reçetesiz kullanmak doğru değil fakat bazı ilaçlar reçetesiz olarak verilmektedir.

En iyi uyku ilacı ismi hangisidir?

Uyku sorunu çeken bir çok insan vardır Uyku sorunu çekip hangi uyku ilacını kullanıyorsunuz veya kullandınız? Uyku ilaci isimlerini verirseniz diğer kişilere faydası olur. tabi ki bu ilaçları reçetesiz kullanmak doğru değil fakat bazı ilaçlar reçetesiz olarak verilmektedir.

Direk uyku getiren sedatif pskiyatri ilaçları yerine (xanax vb..) yan etkisi uyku olan antihistaminik bir ilaç kullanmanızı tavsiye ederim. (#Atarax olabilir). Uyumak istediğiniz saatten 1-2 saat önce alırsanız faydalı olur. Geçmiş olsun.

prozac, xanax türündeki bütün antidepresan ilaçlar feci şekilde uyku getirir.

Uyku için kesinlikle bitkisel yollar taraftarıyım .
Yada en basitinden atarax veya unisom. Bu tür ilaçlar hafifinden ağırına direk bünye ile ilgili.
Hemen hemen bütün sakinleştirici veya depresanların ortak özelliği gerek yan etki olarak gerekse ilaç içeriği olarak
uykuya sebebiyet veriyor ve yine çoğunluğu uykuyu düzene sokarken vucuda yada bunyeye farklı açılardan zarar veriyor.
Velhasıl uyku sorunu için düşüncelerden sıyrılmak gerekir bu tarz ilaçlarda buna yardımcı oldugu için uykuyu düzene sokar.
Gene de tek sorun uyku ise en önce bitkisel yollar denenmeli.

İlaç kullanmayın abi karaciğeri bitirirsiniz, uyku istiyorsanız chivas regal le takılın direk uyutur, oda akciğeri bitiriyo ama konu şimdi bu değil .

Atarax beni kesinlikle uyutmuyor.
İlaçlar ne yazık ki bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor. Hele ki vücudu uyuşturucu ilaçlara karşı direnç kazanmış insanlarda..
Bu yüzden ilaçtan ziyada önereceğim şey bitki çayıdır. Melisa ve lavanta otlarının çayları uykusuzluğa iyi gelir.

Prozac derim ama , yerine görede lustral da olabilir.Doktorunuza başvurun :)

Atarax cidden etki etmiyor... Pek memnun kalınmasa da Unisom çok etkili oluyor bende.

kimyasala hep karşıyım.ben hep film açıyorum seyrederken uyuya kalıyorum başka türlü uyku tutmuyo

Passiflora bitkisel takviyeli bir şurup yan etkisi asla yok kullaniyoruz memnunuz guzelce uyuyoruz :cici:

ilaç adı kullanmamak lazım nolur nolmaz bu yüzden doktorun verdigi ilac en iyi uyku ilacıdır insan için.

prison break'de alexander mahon'un kullandigi ilac vardi,veratril. baya ise yarar herhalde :D

En iyi ilaç al 3 duble rakı bak nasıl uyuyosun brocan :p

Bir ara phyto sommeil diye bir ilac kullaniyordum, cok saglam bir hap
Anax alerji yapiyor, donormyl de iyi gibi
arkadsin dedigi gibi doktor kontrolunde alsaniz daha iyi

la hapçı mısınız nesiniz xanax yazıp durmuşunuz.:/ atarax falan bende de işe yaramadı, unisom iyidir.

Ben de bugunden itibaren icicem iki haftadir bi insan uyumaz mi:(

Geri