En iyi uyku ilacı hangisidir?

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
la bende ara sıra çok şiddetli migren ağrısı oluyo, o zaman bile ağrı kesici kullanmamak için direniyorum. böyle en ufak problemde ilaç alırsanız bünye bi süre sonra ilaca bağımlı hale geliyo diye düşünüyorum. uyku ilacı ney lan? yoğurt yeyin!

Remeron

Çin işkencesi anti depresan.Siddetli depresyonlarda verilen ağır bir ilaç
bir kere otobüste içmek gibi bir hata yaptım eve kendimi nasıl atabildigimi hatırlamıyorum. Üzerinizden dozer geçmiş gibi hissediyorsunuz değil intihar etmek,depresif düşünmeye bile mecaliniz kalmıyor.Günün çoğu uyuyarak geçiyor. Uyandığınızda kafanıza odun inmiş hissiyle uyaniyorsunuz. Hekim kontrolü dışında kullanmayın sakın.

Kafan rahat olacak bir de gamsiz olacaksın istediğin kadar ilaç ic uyaninca bas ağrısı yapar =)

Cübbeli Ahmet Hoca, zikir diyor :D

Bütün şartları zorlayıp ama ilaç alınmamasından yanayım. Yapay bîr uyku verdiği içîn insan yine yorgun uyanıyor hani ilaç almayıp iki saat temiz uykuyu tercih ederim. Kediotu için ya da tabletleri var bunlar doğal ürünler , yoğurt süt ürünleri tüketin ama şu suni ilaçları içmeyin

Prozac insanı kedi gibi yapıyor yatmadan evvel alıncada uykuya dalıyorsunuz mutluluk hapı resmen..

beni başbakan seçerseniz şehir sularını antideprasan karıştırıp bütün sorunlarınızı geride bıraktırıcam

Yatmadan önce bol bol yiyin uykunuz gelir :d

Yaklaşık 10 yıldır Rexapin kullanıyorum, daha önce hiç uyku sorunum yoktu ilaca başladıktan sonra ilacı kestim bu defa da uyku sorunu başgösterdi. Dolayısıyla uyku yapıyor ayrıca kilo aldırıyor. İlaca başlamadan 50
kilo civarındaydım şu an 64 kiloyum. Doktorum ölene kadar içmelisin dedi ve devam ediyorum işte..

Hiç ihtiyacım olmuyor. Akşam 7de vursam kafayı yatar uyurum. Yastıkla buluşmam yeterli.

Benim daha çok uykumu açacak bir ilaca ihtiyacım oluyor. :f

Sıcağa yakın ılık bir duş efenim birde tvde sıkıcı film varsa açın başında bekleyin :p

Zihinsel ilaçları tavsiyeye göre değil doktor kontrolünde kullanmalısınız.

Gerçi her ilaç için böyle

Kafanıza göre ilaçlar almayın özellikle böyle konularda. Antidepresanlar ve uyku ilaçların dozu ağır gelebilir size , çoğu bağımlılık yapabilecek düzeyde xanax hakkında da öyle bir şey duymuştum bir ara. Tavsiyeyle olacak iş değil yani.

uyumak için bile ilaç kullanılır mı ya vücudunuza bu kötülüğü neden yapıyorsunuz?

Geri