En iyi sevişen burç hangisidir?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
genel olarak burçların yapısına bakılırsa en tutkulu burç akrep olarak biliyorum : )

Hahahaha ya şimdi ne diyim ??
İki suçu şey kendimi harcamak istemiyorum xd
3K doğru :D

yok burçla alakası çok az bulgular tutuo, akrep arkadaşım var bir sürü gayette aseksüel eriflerdir , keza bayanlarda öyle burçla alakası olsa bnm 10000 kere akrep burcu olmam gerekirdi jhonny sins te oğlak burcu mesela .d

Sevişsem bilirdim, işte bakirliğin eksileri :/
Karaköy'e gidip selam koç burçlu varsa 200 veririm mi desem ?

sevişmenin burçla alakası yokki abi hiç öpüşmemiş biri sırf akrep diye 10 numara ambians yaratıcak değil , libido yüksek deseler anlarım , daha fazla istekli olurlar dese anlarım ama sevişmenin tecrübesinin baremi burçla ölçülemez

sevişmenin burçla alakası yokki abi hiç öpüşmemiş biri sırf akrep diye 10 numara ambians yaratıcak değil , libido yüksek deseler anlarım , daha fazla istekli olurlar dese anlarım ama sevişmenin tecrübesinin baremi burçla ölçülemez

Medikal astroloji öyle değerlendirmiyor işte. Taninlama da oldukça genel zaten.
Her Akrebi ya da her koçu bu kumeye alırken Güneş burcu olarak değil, doğum haritasindaki güç olarak baz aliniyor.
Yani demek oluyor ki kisinin öz burcunun Akrep ya da Koç olmasiyla degil, bu iki burcun ve yonetici gezegenlerinin ( Mars Pluton ) konumu ve gücü önemli. Keza Venüs de yer yer önemlidir. Atıyorum kişi Akreptir ama haritasinda Oğlak stelyumu vardir. Bu kisi medikal astrolojiye gore seksuel degil ice kapanik ve gelenekçi olacaktir. Mesela senin güneş burcun Yay fakat Akrep 30 derece komşu burcun olduğundan haritan da akrep stelyumu olma olasiligi yüksek

Stelyum: Bir takım yıldızında/ burçta üç ve üçten fazla planetin olması

Medikal astroloji öyle değerlendirmiyor işte. Taninlama da oldukça genel zaten.
Her Akrebi ya da her koçu bu kumeye alırken Güneş burcu olarak değil, doğum haritasindaki güç olarak baz aliniyor.
Yani demek oluyor ki kisinin öz burcunun Akrep ya da Koç olmasiyla degil, bu iki burcun ve yonetici gezegenlerinin ( Mars Pluton ) konumu ve gücü önemli. Keza Venüs de yer yer önemlidir. Atıyorum kişi Akreptir ama haritasinda Oğlak stelyumu vardir. Bu kisi medikal astrolojiye gore seksuel degil ice kapanik ve gelenekçi olacaktir. Mesela senin güneş burcun Yay fakat Akrep 30 derece komşu burcun olduğundan haritan da akrep stelyumu olma olasiligi yüksek

Stelyum: Bir takım yıldızında/ burçta üç ve üçten fazla planetin olması

anlatmak istediğim şeyle aynı dili konuşuyoruz dostum , ben pratikte sevişmeyi bilmedikten sonra istersen 100 kaplan gücünde libidon olsun hiç bir işe yaramaz demeye çalışıyorum libidonun yüksek olması en iyi sevişen insan ünvanı kazandırmaz yada burç

anlatmak istediğim şeyle aynı dili konuşuyoruz dostum , ben pratikte sevişmeyi bilmedikten sonra istersen 100 kaplan gücünde libidon olsun hiç bir işe yaramaz demeye çalışıyorum libidonun yüksek olması en iyi sevişen insan ünvanı kazandırmaz yada burç

Ne demek istediğini anlıyorum fakat öyle değil.
Astrolojik dille şunu kast ediyorsun ; Bir kisinin mars ya da plutosu güçlü olsa da cinsel deneyimi yoksa iyi degildir. Mars ve pluto en fazla libidoyla ilgili bilgi verir.
Burada farkina varmadigin sey astrolojinin kisinin bütün hayatını kapsayan potansyeller hakkinda isaret verdigi. Yani bir kisinin haritasinda mars ve pluton gucluyse bu tum hayatini kapsar ve kisinin cinsellikle ilgili başarili deneyimleri olacagina isaret eder. Senin de dediğin gibi kisinin sorunlari varsa ya da 70 yasina kadar bile dengeyi oturtamamissa koc ya da akrep de olsa haritadinda mars ve pluton un konumu yuksek ihtimal kotudur. Bir tek cinsellikte de değil. Fakir birini düşün,haritasinda Jupiter ve ve venus Boğa burcunun evinde güçlüyse bu kisinin hayatinin bir doneminde ciddi paralar kazanabilecegini gosteren potansyel bir işarettir.

Mars Yay burcunda geriliyor arkadaşlar ilerleyen zamanlarda Akrep burcunda da geriyelecek astrolojik enerjilere göre çabalarımızda kendimizi yetersiz hissedeceğimiz, mental olarak yorgun hissedeceğimiz bir süreç özellikle Güneş/Yükselen Yay ve Akrepler için.

Geri