En iyi Erkek parfümü Hangisidir?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Ayy söylemeden geçemeyeceğim :p Tom Ford'da hangisi? Diğer markalardan da birer adet yokki onu da yazın bari arkadaş secerken rahat etsin :d

Kız onun Unisex bi kokusu var o işte o ben onu kullanıyordum :ask

Sevgili ile kullanılacak parfüm :ask

Şu an bakmaya üşendim ama şu beyaz şişeli var adı da whitelı bişeyler o güzel bak :d Benim patronum kullanıyordu.

tom ford black orchid tam kış kokusu..
Bizim sirketin doktoru dibimden ayrilmiyordu koklayip duruyordu manyak gibi :D

Orkide kokusu benim çok hoşuma gidiyor bi de Ralph Lauren var ama onun erkek versiyonunu hiç bilmiyorum şimdi yanlış bir şey demiyim.

Siz de alın bence:asd:

kamki white musk olsa gerek o fresh ve iş adamı karışımı bi kokudur :D patronunla bi çay içebilirim :D:D

tom ford tam bir kış parfümüdür

@Akhilleus tom ford almak istersen eğer isviçre için üretilen versiyonu var onu bulup almanı tavsiye ederim daha kalıcıdır ama dediğim gibi terra herms en azından kokusuna bir bak derim biraz pahalıdır ama verdiğin paraya acımayacağını garanti ederim dün sabah sıkmıştım son olarak hala üzerimde kokusu var almak istersen eğer istinye park da bulabilirsin. ;)

Teşekkür ederim @Heisenberg elimden geldiğince bütün tavsiye edilen kokulara bakıcam.

ısrarla tekrar yazıyorum :asd:

41xiguFH0sL._SY355_.jpg

parfümün kralı budur hocam. ama sexy ve vip olanları da var onlar tıraş. hele sexy tütün kolanyası gibidir. :asd: klasik olanı tercih etmelisin :rolleyes:

Geri