En iyi Erkek parfümü Hangisidir?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bir haftadır bakınıyorum denediğim hiç bir koku hoşuma gitmiyor. Başkalarında hissettiğim kokular hoşuma gidiyor ama kendi denediğim kokulardan hoşnut kalmıyorum. Anlamıyorum bu işten sanırım. Anlayan arkadaşlardan öneriler bekliyorum.

terra hermes dene derim mükemmel bir parfümdür gecenlerde aldım şuan en favori parfümümdür.

bence kızlara sormalısın bunu :D lacoste...beyaz şişede olan var ya...ben o kokuyu duyunca gerçekten sarılasım geliyo sıkana :D

Sohbahar-Kış aylarında baharatlı kokuları, İlkbahar-Yaz aylarında daha fresh,meyveli kokuları tercih etmeni tavsiye ederim. Çünkü şimdiye kadar gelen tavsiyelerin hepsi birbirinden çok farklı kokular. :d İşin bize kaldıysa pek kolay olmayacak.

Notlarımı alıyorum isimleri arkadaşlar teşekkür ettim.

@Nixie anlamıyorum bu işten belli sürekli parfüm kullanan birisi değilim ama işte hoş bir koku almak istiyorum ve beceremiyorum. İşim size kaldı anlıyacağın :) Dönem dönem ayırmışsın belli ki bu işin ehlisin dönemine göre tavsiyelerini de bekliyorum. Ayrıca buraya @Başak da uğramalı diye düşünüyorum :p

Notlarımı alıyorum isimleri arkadaşlar teşekkür ettim.

@Nixie anlamıyorum bu işten belli sürekli parfüm kullanan birisi değilim ama işte hoş bir koku almak istiyorum ve beceremiyorum. İşim size kaldı anlıyacağın :) Dönem dönem ayırmışsın belli ki bu işin ehlisin dönemine göre tavsiyelerini de bekliyorum. Ayrıca buraya @Başak da uğramalı diye düşünüyorum :p

Şimdi herkesin beğenisi farklı olduğundan her bayan ya da her erkek aynı kokulardan hoşlanmıyor malesef ama parfüm seçilirken benim yazdığım tarza göre seçiliyor genelde. Parfümeriye gittiğinde ilk soracakları soru budur :) Baharatlı mı? Meyveli mi? Tütünsü mü? Vs vs en azından aklında bulunsun diye belirtmek istedim. Ha ama bana soracak olursan harika bir ters köşe yapabilirim sana :d Victoria's Secret'ın erkek parfümlerini denemeni tavsiye ederim. Çeşit az ama hepsi birbirinden muhteşem. Bence aradığını orada bulacaksın :)

Anlıyorum bak işte biz bilmiyoruz bunları ince bilgiler için teşekkür ettim @Nixie tavsiyelerini dikkate alıcam mutlaka :) Victoria's Secret atraksiyonu da yapalım :D her yerde bulunmaz ama Cevahir de var diye biliyorum.

Anlıyorum bak işte biz bilmiyoruz bunları ince bilgiler için teşekkür ettim @Nixie tavsiyelerini dikkate alıcam mutlaka :) Victoria's Secret atraksiyonu da yapalım :D her yerde bulunmaz ama Cevahir de var diye biliyorum.

Ve şöyle düşün yazılan tavsiyeler çok klasik kokular. Biz hatunlar normalde kendi kullandıkları parfümü gizli tutarlar :p Erkeklerinde böyle yaptıgını düşünürsek ne kadar güvenilir :p Parfüm özeldir,kişiseldir. Hem bak dediğin gibi birazcık VS çıkartması yaparsın :p Cevahirde var evet :)

Bende yazayım bir tane Diesel fuel for life kullandığım parfümler içerisinde en fazla "nedir bu parfüm?" sorusuna cevap vermek zorunda kaldığım markadır.

Tavsiyelerde isim bazlı duyduklarım var ama birçoğunun kokusunu bilmiyorum. Olabilir asil parfümünü gizlemek isteyen paylaşmak istemeyen vardır. Sonuç olarak yine ben kendi hoşuma giden kokuyu alıcam :) Parfüm özel bir şey olduğu için sizin gibi özel insanların fikirlerini değerlendirmek istedim :p hoşuma gidenleri bı ayırayım sayıya göre bir eleme daha yapabilirim.

Kış için baharatlı Bvlgari man in black'i yaz için ise Bvlgari Aqva'yı tavsiye edebilirim.

70130M.jpg

Yani Tom Ford un olmadığı yerde Armani yi tercih ederdim bende ama Dolce Gabbana yi görmezden de gelemiyorum şahsen erkek parfümü hastası biri olarak ha bi de Hermes var :D

Canim ya nasıl da söyledi ben söylemeden. Kesinlikle Tom Ford :ask

Yani Tom Ford un olmadığı yerde Armani yi tercih ederdim bende ama Dolce Gabbana yi görmezden de gelemiyorum şahsen erkek parfümü hastası biri olarak ha bi de Hermes var :D

Ayy söylemeden geçemeyeceğim :p Tom Ford'da hangisi? Diğer markalardan da birer adet yokki onu da yazın bari arkadaş secerken rahat etsin :d

Geri