En İyi Ankastre Seti Hangisidir?

Konu sahibi son olarak 567 gün önce görüldü
Miele yok mu acaba Tr'de

Miele var evet ama çeşit az servis ağı yok hükmünde ..
Aynı zamanda diğer markalarla arasında iki kattan az olmayacak kadar fark var.

Miele ayarında Franke de var.
Eğer bütçenin ucu açıksa Miele de Franke de sorunsuz 20 yıllık bir kullanım sağlayabilecek markalar.

Miele var evet ama çeşit az servis ağı yok hükmünde ..
Aynı zamanda diğer markalarla arasında iki kattan az olmayacak kadar fark var.

Miele ayarında Franke de var.
Eğer bütçenin ucu açıksa Miele de Franke de sorunsuz 20 yıllık bir kullanım sağlayabilecek markalar.

Mutfak dolapları filan da yapıyoruz 3000lik bir bütçe ayırdık ankastreye:o

Zanussi duymadım güven duymanın nedeni ne ayrıca merak ettim çok bilgilisin ilgin için de teşekkür ederim yorumun çok fayda sağlayacak bana ayrıca bütçe olarakta 3000 dedik:cici:

Mesleki bilgi ..
Zanussi İtalya nın saygın ankastre üreticilerindendir aynı zamanda..
Daha fazla çeşit imkanı için
Media Markt , Bimex , Carrefour gibi birçok markayı bir arada görebileceğiniz mağazaları mutlaka ziyaret edin.

Mesleki bilgi ..
Zanussi İtalya nın saygın ankastre üreticilerindendir aynı zamanda..
Daha fazla çeşit imkanı için
Media Markt , Bimex , Carrefour gibi birçok markayı bir arada görebileceğiniz mağazaları mutlaka ziyaret edin.

Ya gerçekten çok teşekkür ederim:tatlı:
Birşey daha sorayım zanussi aldık diyelim bozuldi servisi filan var mı ulaşacağımız yoksa bir bozulsa parçası gider mi?

Ya gerçekten çok teşekkür ederim:tatlı:
Birşey daha sorayım zanussi aldık diyelim bozuldi servisi filan var mı ulaşacağımız yoksa bir bozulsa parçası gider mi?

Zanussi yaygın bir servis ağına sahip.
Tabi ki Bosch kadar değil ama ne servis bulmakta ne yedek parça konusunda sorun yaşamazsınız.
Ama kendinizi Zanussi diye şartlandırmanız da gerekmez ..
Siemens bir set aldığınızda , kötü bir seçim yapmış olmazsınız
Ama Zanussi bir kaç tık önde bu firmalardan.

Zanussi yaygın bir servis ağına sahip.
Tabi ki Bosch kadar değil ama ne servis bulmakta ne yedek parça konusunda sorun yaşamazsınız.
Ama kendinizi Zanussi diye şartlandırmanız da gerekmez ..
Siemens bir set aldığınızda , kötü bir seçim yapmış olmazsınız
Ama Zanussi bir kaç tık önde bu firmalardan.

Cuma gidip kendimiz göreceğiz ama şimdiden bir sempati besledim:p

Biz baktık hep 2900lerdeydi yada onları mı beğendik pekte anlamıyoruz hoşumuza gidene baktık öyle:D

2900 yüksek bir bant
Böyle bir set aldığınızda davlumbaz da 500m2 emiş gücünün altını kabul etmeyin
Fırında 2 fan , gizlenebilen butonlar, elektronik panel talep edebilirsiniz bu rakamlara

Fiyat karşılaştırması yapmanızı öneririm farklı mağazaları ziyaret ederek
İnternetten rastladığınız fiyatları da baz almayın lütfen, o rakamlar karşılığını bulamıyor pek sık

2900 yüksek bir bant
Böyle bir set aldığınızda davlumbaz da 500m2 emiş gücünün altını kabul etmeyin
Fırında 2 fan , gizlenebilen butonlar, elektronik panel talep edebilirsiniz bu rakamlara

Fiyat karşılaştırması yapmanızı öneririm farklı mağazaları ziyaret ederek
İnternetten rastladığınız fiyatları da baz almayın lütfen, o rakamlar karşılığını bulamıyor pek sık
540ti emiş güçleri baktiklarimizin hep fırınlarda fanliydi ama 2 mi bilemicem elektronik panel ne oluyor onu anlamadim ama araştıracağım bir:)

540ti emiş güçleri baktiklarimizin hep fırınlarda fanliydi ama 2 mi bilemicem elektronik panel ne oluyor onu anlamadim ama araştıracağım bir:)

Kapağı açtığınızda karşınızda birbirinden ayrı iki fan görebiliyorsunuz iki fanlı da.
Bu altta farklı ısıda farklı yemek, üstte farklı ısıda farklı yemek imkanı sunuyor size. Tek kapak ama arada birşey yok, çünkü bütün olarak ta kullanabiliyorsunuz çift fanlıyı.

Elektronik panel şu;

tr_NV66H1511AS-TR_001_Front_silver

tabi sadece saati göstermiyor, pişirmeye dair her ayarı bu panelde görebiliyosunuz.

Kapağı açtığınızda karşınızda birbirinden ayrı iki fan görebiliyorsunuz iki fanlı da.
Bu altta farklı ısıda farklı yemek, üstte farklı ısıda farklı yemek imkanı sunuyor size. Tek kapak ama arada birşey yok, çünkü bütün olarak ta kullanabiliyorsunuz çift fanlıyı.

Elektronik panel şu;

tr_NV66H1511AS-TR_001_Front_silver

tabi sadece saati göstermiyor, pişirmeye dair her ayarı bu panelde görebiliyosunuz.

Tahmin ettiğim şey çıktı gerçekten sağol tekrar tekrar:tatlı:

Geri