En güvenilir 5 burç

Konu sahibi son olarak 1193 gün önce görüldü
ben kendime güvenmiyorum millet bana neden güvensin

-Bir terazi burcu travması

topraklanmış
oturaklı gibi bişeydir
muhtemelen

Boğa yengeç ve Oğlak arkadaşım yakın olarak yok, o yüzden net bir şey diyemiyorum. Ama şu akrep var ya akrep... Aşırı güvenirim ya da en yakınlarım genelde o burçtan çıktığı için de olabilir bilemedim.

Boğa yengeç ve Oğlak arkadaşım yakın olarak yok, o yüzden net bir şey diyemiyorum. Ama şu akrep var ya akrep... Aşırı güvenirim ya da en yakınlarım genelde o burçtan çıktığı için de olabilir bilemedim.
aşk olsun, ben varım ya.

fazla duygusal olması bazen savunmasız ve suistimallere açık hale getiriyor onu ama aşkta çileli; emek, sevgide, sadakat ve güvende yengeçler kusursuzdur...

tabi biz halen burçlara, fallara inanacak kadar kafayı yemedik henüz.

fazla duygusal olması bazen savunmasız ve suistimallere açık hale getiriyor onu ama aşkta çileli; emek, sevgide, sadakat ve güvende yengeçler kusursuzdur...

tabi biz halen burçlara, fallara inanacak kadar kafayı yemedik henüz.
Ay sen yengectin değil mi jfjsjd aaa nasıl pot kırdım ben... En güvendiğim yengeç burcudur nokta......

Yengeclerin alinganligi beni hayatdan sogutuyor.

Akrepler size güven bagladigi an, baskalarini unutun.Sizin alyuvarlariniza bile sahip cikar.Cok toxic.

Oglaklari cok seviyorum.Soguk kanlilklarii ve disiplinli yklasimlari ile her zaman takdirimi kazanmislardir.Hele bu burcun kadinlari harika varliklar.

Bogalarin tek güven verdikleri olay, harika öpüstükleri ay bunu yazarken gülmekten yarildim.dddddd

Geri