Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama Şeytan tüyü var biz koçlarda SjsjsBiz Koç burcu olarak çok şerefsiziz zaten.
Şahsen koç kadar serefsiz bir burc tanimadim. Kendimden biliyorum. Ikizler halt etmis yani. Seytan tuyu mu? Seytan'in ta kendisidir..Ama Şeytan tüyü var biz koçlarda Sjsjs
Uff tmm kabul ediyorum biraz şerefsizlik var SjsjŞahsen koç kadar serefsiz bir burc tanimadim. Kendimden biliyorum. Ikizler halt etmis yani. Seytan tuyu mu? Seytan'in ta kendisidir..
Biraz degil en serefsiz burc koç kesinlikle. Canli ornegi mevcuttur.Uff tmm kabul ediyorum biraz şerefsizlik var Sjsj
Tamam yahu fırsat verme OkadarBiraz degil en serefsiz burc koç kesinlikle. Canli ornegi mevcuttur.
Teessüf ederim VERA hatun.Anlaşıldı , forum çogunluğu güvenilmez tipler .P
aşk olsun, ben varım ya.Boğa yengeç ve Oğlak arkadaşım yakın olarak yok, o yüzden net bir şey diyemiyorum. Ama şu akrep var ya akrep... Aşırı güvenirim ya da en yakınlarım genelde o burçtan çıktığı için de olabilir bilemedim.
Ay sen yengectin değil mi jfjsjd aaa nasıl pot kırdım ben... En güvendiğim yengeç burcudur nokta......fazla duygusal olması bazen savunmasız ve suistimallere açık hale getiriyor onu ama aşkta çileli; emek, sevgide, sadakat ve güvende yengeçler kusursuzdur...
tabi biz halen burçlara, fallara inanacak kadar kafayı yemedik henüz.
Dur sana bir sırrımı söyleyeyim bakayım saklayacak misin ona göre burayı tekrar düzenlerim...aşk olsun, ben varım ya.
geliyorum dm'ye söyle.Dur sana bir sırrımı söyleyeyim bakayım saklayacak misin ona göre burayı tekrar düzenlerim...