En fazla çekinilen doktor hangisidir?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Disci abi , baska hic bir korkum yok. Hemoroid bile korkutup cekince olusturmuyor.

Ahdjfjakks yaz la yaz manyak mısın ben yazmışım zaten

Onlara Proktoloji uzmanı mı deniyor Lefty Hanım? Bilemediğim için kolonoskopi yazdım işte
Sadece onlar yapmıyor çünkü hekim sayısı az, gastroenteroloji doktorları da yapıyor.

Başlığa yapılan yorumlardan da anlaşıldığı üzere dişçi fobisi çoğu insanda var ve hiçbir sebep yokken de oluşabiliyor.

Başlığa yapılan yorumlardan da anlaşıldığı üzere dişçi fobisi çoğu insanda var ve hiçbir sebep yokken de oluşabiliyor.
Benim korkunç bir sebebim var :(
Tedavi esnasında Ağza konulan mide bulandırıcı aletleri saymıyorum bile

geçen sene dolgu için gitmiştim dişçiye uyuşturmak için vurduğu morfinden sonrasını hayal meyal hatırlıyorum kafamdan ayaklarıma doğru ilerleyen korkunç bir his bir kaç saniye içinde bayılmışım :( ölsemde gitmem artık ….

Benim korkunç bir sebebim var :(
Tedavi esnasında Ağza konulan mide bulandırıcı aletleri saymıyorum bile

geçen sene dolgu için gitmiştim dişçiye uyuşturmak için vurduğu morfinden sonrasını hayal meyal hatırlıyorum kafamdan ayaklarıma doğru ilerleyen korkunç bir his bir kaç saniye içinde bayılmışım :( ölsemde gitmem artık ….
Diş için kullandıkları anestezinin böyle bir yan etkisi var mı bilemiyorum ancak mecbur kalınca yine gitmek zorunda kalacaksın. Farklı bir hekim ile görüşüp tavsiye üzerine gidersen sorun çıkmayacaktır. Yaşadığın problemi de baştan anlatırsın.

Diş için kullandıkları anestezinin böyle bir yan etkisi var mı bilemiyorum ancak mecbur kalınca yine gitmek zorunda kalacaksın. Farklı bir hekim ile görüşüp tavsiye üzerine gidersen sorun çıkmayacaktır. Yaşadığın problemi de baştan anlatırsın.
Aile doktorumuz zaten daha önce de dolgu çekim vs yaptırmıştım o gün ne oldu da öyle bir talihsizlik yaşadım hiç bilmiyorum:( fobi oluştu sonrasında işte umarım atlatırım

Sonuç olumsuz çıkar diye kanser belirtilerini görmezden gelen ve doktora gitmemek için direnen çok hasta var maalesef.

Seroloji-tahlil ya da patoloji sonucu beklemek bence.

Kanser şüphesi varsa biyopsi sonucu beklemek.
Istenmeyen gebelik şüphesi varsa onun sonucunu beklemek.
HIV vb. Enfeksiyon şüphesi varsa onun sonucunu beklemek
vb...

Kadersel olmayan, anlık acısal olan korkular çok önemli değil

Son düzenleme:
Geri