En fazla çekinilen doktor hangisidir?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
İnsanlar sağlık sorunları başladığında ilk başta doktora gitmeye çekinirler ancak bu süreç de önemli problemlerin artmasına sebep olabilir. Toplumun ön yargı ile yaklaştığı bazı branşlar vardır ve sizce gitmeye en fazla çekinilen doktor hangisidir?

Bana göre en fazla çekinilen doktorlar;

- Diş hekimleri
- Proktoloji uzmanları
- Onkoloji doktorları

Kadın doğum doktorlarından da çekinen çok insan var ancak plastik cerrahlara şayet konu estetik ise koşa koşa gidiyorlar.:)

Aci eşiğim yüksek hiç bir zaman korkarak gitmedim doktora

6 yaşımda 3 dişimi çektiler bırakmadılar ki bi iğneden korkalım
çekindiğim doktor yok hastaysam tedavisini ararım
eklem ağrılarında ihtimal vermediğim için romatolojiye gitmiyodum meğer romatizmam varmış artık her şeye ihtimal verip giderim no poroplem

Son düzenleme:
kardeşimden çekiniyorum çünkü söylediğim her şikayete ölürsün muhtemelen diyor sjshj, hiç ağzını hayra açmadığı için evrenin bunları yanlış anlamasından korkuyorum… kardeşimin başı yanmasın diye inadına yaşıyorum, İNADINA.

Aslında cinsiyete göre değişebilir ama erkeklerin sanırım ürolog olabilir :)

Kimse yazmadığına göre demek kimse kolonoskopiye girmemiş. Girseydiniz kolonoskopi yazardınız…

-Kolonoskopi.

Allah düşmanımın başına vermesin. Gtü açık önlükle yatakta dizlerinizi karnınıza kadar çekip savunmasız pozisyonda kaldınız mı siz hiç?

Kimse yazmadığına göre demek kimse kolonoskopiye girmemiş. Girseydiniz kolonoskopi yazardınız…

-Kolonoskopi.

Allah düşmanımın başına vermesin. Gtü açık önlükle yatakta dizlerinizi karnınıza kadar çekip savunmasız pozisyonda kaldınız mı siz hiç?
geçmiş olsun kanka
şu yazıya milyar tane espri yapılır ama kıyamadım

-Kolonoskopi.

Gitmedim ancak en baştan proktoloji uzmanı diye yazdım.

Geri