Nostalji deyince emaye tabak ve tencereler dahil.pNostalji tenekeler özellikle artik zenginliğin alameti: ))
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nostalji deyince emaye tabak ve tencereler dahil.pNostalji tenekeler özellikle artik zenginliğin alameti: ))
Anneannemin evinde var bi dünya antika, bi de alamancıydı dedem öyle enteresan şeyler varki vermiyor amaNostalji deyince emaye tabak ve tencereler dahil.p
Eve gittiğimde resimlerim buraya. Siviyorum onlarda yoğurt mayalamayı. Meselam bizim ayran içiş şeklimiz farklı, anam bardaktan, babam ve ben emaye kaseden.dd Antikaya kalsan çok şey var ya, mezatları merak ederim gidemedim o ayrı.dAnneannemin evinde var bi dünya antika, bi de alamancıydı dedem öyle enteresan şeyler varki vermiyor ama

Ah ne harika kaplar bayılırım emayelere, simdi almak istesen kolay bulamıyorsun kıymetini bil. Ellerine sağlık enfes görünüyor yoğurtlarEkli dosyayı görüntüle 122989
Ekli dosyayı görüntüle 122990
Ekli dosyayı görüntüle 122991
Ekli dosyayı görüntüle 122992
@HayaL`MeyaL şuvan bu evimizde olan bunlar tatlı.
Dün köyden verilen sütü yoğurt mayaladım. Ya tutarsa diyorum artık hahhaa.
Üç ayların haftasında yaptık bakalım inşallah tutar şekerr.Ah ne harika kaplar bayılırım emayelere, simdi almak istesen kolay bulamıyorsun kıymetini bil. Ellerine sağlık enfes görünüyor yoğurtlar![]()
Derece ile ısı takibi bile yapılmış tutmamak gibi bi şansı yok : ))Üç ayların haftasında yaptık bakalım inşallah tutar şekerr.
Derece kısmını netten öğrendim. Evde bulunuyordu bende modunu ayarlayarak verdim odunu ay modunu.dddDerece ile ısı takibi bile yapılmış tutmamak gibi bi şansı yok : ))
Tadım yapınca da fikrini yaz lutfen, bakalım derece ile itinalı yoğurt mayalama nasıl oluyormuş. Bi kere emaye kapların hürmetine yine güzel olmuştur : )Derece kısmını netten öğrendim. Evde bulunuyordu bende modunu ayarlayarak verdim odunu ay modunu.ddd
Yes sirrrTadım yapınca da fikrini yaz lutfen, bakalım derece ile itinalı yoğurt mayalama nasıl oluyormuş. Bi kere emaye kapların hürmetine yine güzel olmuştur : )
Nerdeyse günlük 500 tl yakıt alıyorum. Çok nadir iki güne bir veya izinli olup evdeysem yakıt almıyorum. Çok felaket yakıyor.Yolda kalmak üzereyken alıyorum benzin