En Çok Kazandıran Ek işler?

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü
Ayrıca spor salonu açabilirsin veya sıkma meyve suyu yaparak satabilirsin.

ölmeyecek tek sökter gıda sektörüdür..bence tatlıcı dükkanı aç aynı dükkanda çiğköfte'de satarsın..

en çok batanda gıda sektörü yada biz pek anlamadığımızdan denedikte olmadı

Tesbihane'nin bayilerine sunduğu fırsatlar güzel mağdur etmiyor yazın sonlarında İstanbul'da bayilik tanıtımları olmuştu.Görüşme yaparsan güzel bir atılım olur.

gençlerde zaten tesbih ve yüzük üzerine rağbette fazla biraz üstünde araştırma yapıcam kafama yattı gibi

Bayan eleman alicaksin satisi onlar yapicak :D cidden cok para var bu iste hafife alma :D

o çok para bize gelmez sapık diye dövdürcen mi beni memlekette çok para getirisi işler düşün getir bana

@ZiFiR o zaman hac umre malzemeleri satan bi dukkan ac onlarda son yillarda cok revaçta ?

yakın bir arkadaşım oto sanayilere lazım olan malzemeleri pazarlıyor..gayet iyi kazanıyor..

Öncelikle herhangi bir kargo firmasıyla görüşüp yada internet üzerinden istedikleri araç ve özelliklerine bakabilirsin fiyatlar bulunduğun şehire ve kargo firmasına göre değişebilir.

Ben Bursa'da yaşıyorum yakın zamanda arkadaşım bu işe girişti 2 yıl içinde 3. aracını kargoya verdi.
Tam bir araştırmasını nasıl yapacağını bilmiyorum açıkçası parlak bir fikir gibi göründü bana paylaştım hocam.

hac malzemeside olabilir ama tesbihane bayilik olayı kafama yattı kafama takıntı yapacak bişey çıkmassa bu işe girebilirim

Şimdi sitesinden baktım.
Tahmini Yatırım Bedeli 80.000-100.000 TL Arasındaymış.

son fikrimi söyliyeyim:) kesin iş yapar..kuru temizleme dükkanı aç iş yapmayanı görmedim ama maliyeti fazla olabilir..

Çiğ köfteci açın Amasya'da iyi iş yapar diye düşüyorum tabi siz bilirsiniz

Şimdi sitesinden baktım.
Tahmini Yatırım Bedeli 80.000-100.000 TL Arasındaymış.

bende baktım ama yatırım yapabileceğimiz parayı da soruyor bakalım yarın biraz üstüne düşücem 50 bine kadar yolu var üstü beni aşar ama yapabileceğim bişey bu işlerden anlayan bir akadaşda mevcut

son fikrimi söyliyeyim:) kesin iş yapar..kuru temizleme dükkanı aç iş yapmayanı görmedim ama maliyeti fazla olabilir..

ben ek yatırım peşindeyim işin her an başında olma imkanım yok ve saydıklarından biçok var ya ama güzel fikirler bilmeyene mutlaka gider eyvAllah

süt mısır işine gir kar payı yüksek.

Atlı turlu restoranlar. Genellikle hafta sonu çağırırlar. günlük 70-100 TL arası değişir (Öğrenciyken üstelik). İlla eğitmen olmanıza gerek yok.Atı tanıyorsanız,yürütebiliyorsanız herkese tur attırabilirsiniz.Mesaiside çok yoğun değil. Silivri'de,Beykoz'da vs. var öyle yerler.

Geri