En Çok Kazandıran Ek işler?

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2128 gün önce görüldü
tam bir yıldır arkadaşla bir araya gelip nasıl bir ek iş yapabiliriz tartışmasına girip hesap ödeyip kalkıyoruz minimum 20 maksimum 50 bin nakit canlı para ile kurulabilecek çok kazançlı bir ek iş yapmayı planlıyorum neler yapılabilir bankaya koyup faizini ye dimeyin hoş fazla bi faizde getirmez zaten faizde haram bana hareket lazım turşucu dükkanı açsam tutar mı

Beyaz isi her zaman tutmustur.
Deterjan pazarla.

Yurtdışındasınız madem bizim millete en çok ne lazım?
Ne görmek isterler?

Anlamam bu işlerden açıkçası ama ihtiyaca göre giderseniz, tutturursunuz herhalde bir şeyler.

cıks yaptılar buralarda tutmadı garantili bişeyler çıkart sende o cevher var
Ciddi ciddi üzerine kafa yorsam bile benden düzgün fikir cikmaz sanki. Ama düşüneyim biraz.
Bu arada yemek olayi nasil tutmaz ya, gel buraya bi senede mercedesi cek altina ahsnnnfkgk

Beyaz isi her zaman tutmustur.
Deterjan pazarla.

deterjan iyi fikir gibi nasıl yapılabilir onun fikrinide verirsen

Yurtdışındasınız madem bizim millete en çok ne lazım?
Ne görmek isterler?

Anlamam bu işlerden açıkçası ama ihtiyaca göre giderseniz, tutturursunuz herhalde bir şeyler.

yok türkiyedeym ben millette ne istediğini bilmiyor ki dükkan açan batıyo garantili bişeyler arıyorum ticaret şart değil

Ciddi ciddi üzerine kafa yorsam bile benden düzgün fikir cikmaz sanki. Ama düşüneyim biraz.
Bu arada yemek olayi nasil tutmaz ya, gel buraya bi senede mercedesi cek altina ahsnnnfkgk

gıda pek tutmuyor tecrübeyle sabit batak bi işe girmemem lazım oralara buralara gidemem burda ek işten yanayım artı ek gelir yatırım

Araba al iki tane, kiralık olarak piyasaya sür. Araba kiralayan insanlar hala oldukça fazla.
O olmazsa
Ufak bir incik boncuk dükkanı aç küçük bir semtte.
Buna da yok dersen
Gel yemek işine girelim aşçın ben olurum. O.O

yok türkiyedeym ben millette ne istediğini bilmiyor ki dükkan açan batıyo garantili bişeyler arıyorum ticaret şart değil

Bir deterjan firmasiyla anlasabilirsin.
Musteri el yakmasi kasintisi vs bakmiyor.
Cebine uygunsa yuksek litrelerle satin aliyor.
Belki ise komisyoncu olarak baslarsin ama yinede ilerleme kaydetmek icin engel olmadigini dusunuyorum.
Bugun her firmadan temizlik urunu kullanilir.
Sivi sabunlar, köpük vs..
Biraz arastir bulundugun sehirde, iyi bir fizibiliteden sonra pazarlamasini yaparsin.

Anladım.
Bir markanın şubesini açamaz mısınız?
Örneğin bir pizza markasının şubesini olduğunuz yer açmak.
Ki bulunduğunuz yerde önemli.
Gözden ırak yerler boşa masraf ve israf.

Bir araç alıp kargo firmalarına kiralayabilirsiniz en son 3000 lira veriyorlardı araç başına.

Bulunduğun şehirde TESBİHANE'nin şubesi yoksa hemen bu şirketle iletişime geçmeni öneririm.

Araba al iki tane, kiralık olarak piyasaya sür. Araba kiralayan insanlar hala oldukça fazla.
O olmazsa
Ufak bir incik boncuk dükkanı aç küçük bir semtte.
Buna da yok dersen
Gel yemek işine girelim aşçın ben olurum. O.O

küçük bir şehir ve çok fazla rentecar var yapan arkadaşlarım da araç alıp satıyordum son zamanlarda zarar etmeye başladı gıda işine 2 sene önce öğrenciye yönelik tablot işine girdik birazcık girdi yemekler bize kaldı

Bir deterjan firmasiyla anlasabilirsin.
Musteri el yakmasi kasintisi vs bakmiyor.
Cebine uygunsa yuksek litrelerle satin aliyor.
Belki ise komisyoncu olarak baslarsin ama yinede ilerleme kaydetmek icin engel olmadigini dusunuyorum.
Bugun her firmadan temizlik urunu kullanilir.
Sivi sabunlar, köpük vs..
Biraz arastir bulundugun sehirde, iyi bir fizibiliteden sonra pazarlamasini yaparsin.

bunu düşüncem araştırmasına başlıycam tşkr

Anladım.
Bir markanın şubesini açamaz mısınız?
Örneğin bir pizza markasının şubesini olduğunuz yer açmak.
Ki bulunduğunuz yerde önemli.
Gözden ırak yerler boşa masraf ve israf.

yok gıda işi bize gelmiyor ya beceremiyoruz yada insanlara hitap edeni pizza şubeleri var ve o şubeleri açacak nakit bizde yok 20-30 binle yapılabilecek şeyler lazım
:D

Bir araç alıp kargo firmalarına kiralayabilirsiniz en son 3000 lira veriyorlardı araç başına.

bunun bugün muhasebesini yaptık biliyor musun bu kargo şirketlerine aracı nasıl kiraya verebiliriz nereden araştırmasını yapabilirim

İc giyim, ceyiz uzerine acilmis bi dukkan is yapar gibi sanki :) Bayanlara hitap edicek seyler daha mantikli geliyor bana.

ölmeyecek tek sökter gıda sektörüdür..bence tatlıcı dükkanı aç aynı dükkanda çiğköfte'de satarsın..

buda gider gibi şubeside yok gibi eyvAllah
Tesbihane'nin bayilerine sunduğu fırsatlar güzel mağdur etmiyor yazın sonlarında İstanbul'da bayilik tanıtımları olmuştu.Görüşme yaparsan güzel bir atılım olur.

Geri