En Büyük Korkunuz nedir?

Konu sahibi son olarak 1019 gün önce görüldü
Yusuf guneyin Peygamber çıkması

Şu an aklıma diz kapağımın çıkması geldi Allah kimseye yaşatmasın çok kötü acısı

Şu an aklıma diz kapağımın çıkması geldi Allah kimseye yaşatmasın çok kötü acısı
İncir hanım ne kadar klausa benziyorsunuz Allah işte cift yaratıyor gerçekten masallah

Ay ahahahahah neremden anlamışım yine ya özür dilerim hfjdhd rezillik

İncir hanım ne kadar klausa benziyorsunuz Allah işte cift yaratıyor gerçekten masallah

Ay ahahahahah neremden anlamışım yine ya özür dilerim hfjdhd rezillik
Aze Hanım sabahtan beri konuşmalarınızdan vs amacınız bayağı belli oluyor da sizlerin kendi çapınızda ki kışkırtmalarınıza gelecek birisi değilim özrünüz de kabul edildi hahaha

Arjantinli bir cete tarafindan diger cetelere goz dagi verilmek icin ellerim arkamdan baglanip sirt ustu yatirilip canli canli kasaturayla gogsumun yarilip kalbimin cikarilip oracikta kameraya tehtidler savurarak yenilmesi sanirim.

Depreme banyoda yakalanmak..

En büyük korkumla sınanmam inş..

Aze Hanım sabahtan beri konuşmalarınızdan vs amacınız bayağı belli oluyor da sizlerin kendi çapınızda ki kışkırtmalarınıza gelecek birisi değilim özrünüz de kabul edildi hahaha
Hdhdjsjs ne...gerçekten yanlış anlamıştım ve özür de diledim. size ilk kez uğraşır şeklinde yazdım ama siz benim peşindesiniz dediginize gore....uff siz beni mi takip ediyorsun yeter artık aşık olmayın bana yeter

Hdhdjsjs ne...gerçekten yanlış anlamıştım ve özür de diledim. size ilk kez uğraşır şeklinde yazdım ama siz benim peşindesiniz dediginize gore....uff siz beni mi takip ediyorsun yeter artık aşık olmayın bana yeter
Puhahahahahahah her yere ve herkese arkadaşınızın banlanmasıyla ilgili yazınca illaki görüyoruz. Hadi dediğiniz gibi olsun diğeri de özrünüzü de kabul etmiştim zaten

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Geri