Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İncir hanım ne kadar klausa benziyorsunuz Allah işte cift yaratıyor gerçekten masallahŞu an aklıma diz kapağımın çıkması geldi Allah kimseye yaşatmasın çok kötü acısı
Aze Hanım sabahtan beri konuşmalarınızdan vs amacınız bayağı belli oluyor da sizlerin kendi çapınızda ki kışkırtmalarınıza gelecek birisi değilim özrünüz de kabul edildi hahahaİncir hanım ne kadar klausa benziyorsunuz Allah işte cift yaratıyor gerçekten masallah
Ay ahahahahah neremden anlamışım yine ya özür dilerim hfjdhd rezillik
Hdhdjsjs ne...gerçekten yanlış anlamıştım ve özür de diledim. size ilk kez uğraşır şeklinde yazdım ama siz benim peşindesiniz dediginize gore....uff siz beni mi takip ediyorsun yeter artık aşık olmayın bana yeterAze Hanım sabahtan beri konuşmalarınızdan vs amacınız bayağı belli oluyor da sizlerin kendi çapınızda ki kışkırtmalarınıza gelecek birisi değilim özrünüz de kabul edildi hahaha
Puhahahahahahah her yere ve herkese arkadaşınızın banlanmasıyla ilgili yazınca illaki görüyoruz. Hadi dediğiniz gibi olsun diğeri de özrünüzü de kabul etmiştim zatenHdhdjsjs ne...gerçekten yanlış anlamıştım ve özür de diledim. size ilk kez uğraşır şeklinde yazdım ama siz benim peşindesiniz dediginize gore....uff siz beni mi takip ediyorsun yeter artık aşık olmayın bana yeter