En Büyük Korkunuz nedir?

Konu sahibi son olarak 1018 gün önce görüldü
İnsan bir çok duygu silsilesine sâhip olur zamanla. Bunlardan biri de korkudur. Peki insan neden, niçin, niye korkar? Sizin de hayatta en çok korktuğunuz şey nedir? En büyük korkunuz ne?

Ailemden birini kaybedecek olma düşüncesi. Benim bu hayatta yaşadığım tek korku bu yönde. Aklıma geldiği anda kalbimin sıkıştığını hissediyorum.

En büyük korkunuz + isminiz

Ayhan abiye selamlar...

ElLmUUeXEAAwDf3.png

Korkularım yoktur ve olası risklere göre hayatımı şekillendirmeyi doğru bulmuyorum. Mantıkla hareket edip korku yaratacak durumlara çözüm üretmeye çalışır veya zihnimde yük etmemeye çabalarım.

İnsanı asıl yoran olaylar değil, zihninizde kurduğunuz ve gerçekleşme ihtimalinden bile emin olmadığınız durumlar ya da yaşananlara karşı verdiğiniz tepkiler, oluşan duygulardır.

Îmansız ölmek. Allah korusun!

suda bogularak olme dusuncesi beni mafediyor

Ela nın bana yine UMURUMDA DEĞİLSİN demesi Sjsjssj

Alzheimer olmak, elden ayaktan düşmek.

Hiçbir şeyi unutmak istemiyorum,birine muhtaç da olmak istemiyorum.

su an aklima ilk gelen korkularimi siraladim da, yasandiktan sonra ustesinden gelinmeyecek seyler degil

kendimle ilgili korkularım yok henüz ama artık 60'lı yaşlarına geldikleri için anne babaya dair korkular besler oldum.

Elden ayaktan düşüp birine muhtaç kalmak. Bu sanırım en büyük korkum.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Sebastian ın en büyük korkusu ise bensiz kalmak ben gibi sahibeyi nerden bulacak ?

Söylemediklerim,söyleyemediklerim.

Geri