Emre'nin Müzik Kutusu

A
  • Kullanıcı Aggressive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Ulan estatic fear paylaşmayı unutmuşum. Neyse efendim parçalar genelde birbirinin devamı şeklindedir. Bütün parçalarını öneririm lakin günümüzde etkin değildir.. Keşke devam etseler dediğim gruplardan biri olur..

[YOUTUBE]05UWJCg4EHo[/YOUTUBE]

https://www.youtube.com/watch?v=05UWJCg4EHo

Sanırım bu grubu paylaşmamıştım tek tek bakmaya üşendim. Alman bir grup olan Accept heavy,classic tarzı ile karşımıza çıkıyor. İnsanı durduk yere hüzünlendirir dikkatli olunması gerekiyor. Tavsiye edilir,dinleyin efendim.

[YOUTUBE]w46whZ-SKQ4[/YOUTUBE]

Accept "Amamos la vida" - YouTube

Hepsine baktım,bilmediklerimi dinledim.Hepsi harikaydı :hi:
Bu arşivi daha önce görmeliydim.. İlgilenenlerin bakması şiddetle tavsiye olunur!
Bilmem biliyor musun ama ''Geezer Butler''.
Röportajına denk gelmiştim ve şunu diyordu:
''Bugünlerde yapılan müziği dinlemiyorum çünkü müzik enstrüman kabiliyeti ile yapılır, bilgisayar programlarının ve prodüktörlerin kabiliyeti ile değil''
Bütün bu dinlediklerim bundan ibaretti ''enstrüman kabiliyeti'' :hi:

-bide ben Morgenstern-İnferno öneriyorum.. Arşivinde bu grubu göremedim,yazayım dedim:dyg:

Hepsine baktım,bilmediklerimi dinledim.Hepsi harikaydı :hi:
Bu arşivi daha önce görmeliydim.. İlgilenenlerin bakması şiddetle tavsiye olunur!
Bilmem biliyor musun ama ''Geezer Butler''.
Röportajına denk gelmiştim ve şunu diyordu:
''Bugünlerde yapılan müziği dinlemiyorum çünkü müzik enstrüman kabiliyeti ile yapılır, bilgisayar programlarının ve prodüktörlerin kabiliyeti ile değil''
Bütün bu dinlediklerim bundan ibaretti ''enstrüman kabiliyeti'' :hi:

-bide ben Morgenstern-İnferno öneriyorum.. Arşivinde bu grubu göremedim,yazayım dedim:dyg:

Sonunda arşivimi misafir üyeler dışında takip eden bir insan evladı çıktı.
Demek ki müzikten anlayan bir kaç kişi varmış. :)

Evet cahil kalmayı istemeyen azınlıkta olan kesim,bu gün sizlere yine başarılı bir grup tavsiye edeceğim. Bu genç arkadaşlarımız kendi aralarında bir şeyler yapmaya çalışırken bir anda ünlü olmuşlar milyonlar tıklamış,dinlemiş. Metal kültürünün justin bieber'i olarak görülse de gözünüzü kapatıp dinleyince hoşunuza gidiyor. Tip olarak gothic/emo gibiler bu tarzı seven gençlere tavsiye ederim bazı şarkıları güzel.

[YOUTUBE]f0EQlIzPowM[/YOUTUBE]

Black Veil Brides - In The End - YouTube

Geri