Emre'nin Müzik Kutusu

A
  • Kullanıcı Aggressive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Bu konuyu açtım ki maksat herkes dinlesin,öğrensin cahil kalmasınlar falan neyse :p

Periphery'i bilen bilir. Misha Mansoor özellikle Djent tarzının yaratıcısı olarak bilinir bu genç arkadaş. Ve Bulb bu genç arkadaşın ilk projesidir. Sağlam ve Misha'nın kimliğini yansıtan Djent riffleri akar. Dinleyin efendim hoştur.

[YOUTUBE]I0ghGDkJix0[/YOUTUBE]

Bulb - Fuf - YouTube

sen cok bilince biz utanip yorum yapamayiz ama herkes bi seda sayan degil. dislere baksana bi, sarki soylerken dudaklarini parcaliyomus ondan yaptirmis. ben de butun kulturumu doktum gidiyorum.

dipnot: telden girince acilmiyo mu linkler?

sen cok bilince biz utanip yorum yapamayiz ama herkes bi seda sayan degil. dislere baksana bi, sarki soylerken dudaklarini parcaliyomus ondan yaptirmis. ben de butun kulturumu doktum gidiyorum.

dipnot: telden girince acilmiyo mu linkler?

altına youtube link ekledim şimdi bak açılıyor mu

tamam dinleyip puanını vercem .p

2.nin 1:01 den sonrasi > 1.
ama totalde 1> 2
yine de puanim 7. ama o benim yasliligimla alakali. bazen kafa götürmüyo : )
linkler icin tesekkurler

o kadar da sert değil yahu black eklemediğime dua edin :p
oturup her yaz serdar ortaç demet akalın dinleyeceğinize bunların dinleyin işte :T:
rica ederim

o kadar da sert değil yahu black eklemediğime dua edin :p
oturup her yaz serdar ortaç demet akalın dinleyeceğinize bunların dinleyin işte :T:
rica ederim

serdar ortacsiz bi hayat düşünemiyorum yhaaa, demetin atarli sarkilari olmadan da yeni sevgililer bulamam. Ayricaa murattt bozz burdan beni duyuyosan cok seviyorum gey rengi gozlerini xdxd

serdar ortacsiz bi hayat düşünemiyorum yhaaa, demetin atarli sarkilari olmadan da yeni sevgililer bulamam. Ayricaa murattt bozz burdan beni duyuyosan cok seviyorum gey rengi gozlerini xdxd

ZN5oRA.jpg

xd

Geri