Emre'nin Kaleminden..

A
  • Kullanıcı Aggressive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Tarih: 16.03.2014
Yazar: Emre Ö..
Saat: 22:15

7. Bölüm " Bir umut "

Merhaba günlüğüm, bu sabah uyandığımda yapmam gereken şeyleri yaptım ve daha sonra bilgisayar başına geçtim.:uykucu: Bugün şok üzerine şok yaşadım. Resmen şokladılar lan beni :D

Hemen anlatıyorum.. :cici:

Yahu sabah uyandım canım öyle bir sıkılıyordu ki yani anlatamam sana o biçim bunalmışım,sıkılmışım patlayacaktım ulan. :icon_yillarcaezildi Neyse feyste falan takılıyoruz can sıkıntısından sonra bir baktım kim eklemiş beni? Yıllar önce ki eski sevgilim?:dusun: Altını çizerek söyledim ayık ol. :cici: Ulan hayırdır yani beni normalde kimse eklemez ne oluyor lan falan dedim kendi kendime :D Neyse öyle böyle derken bir baktım mesaj attı. Mesajı ise şöyle;

" Ne yapıyorsun Canım.. Biliyorum neden eklediğimi merak ediyorsun ama bende hâlâ izlerin var,unutamadım seni. Metal'e sen alıştırmıştın şuan senin sayende böyleyim :) "

:eek::eek::eek::eek::eek:

Hass..tir lan ne oluyor sabah sabah şaka mı yapıyorlar nedir lan bu :eek: Tepkim böyle oldu neyse konuştuk falan bu seferde diyor işte görüşelim buraya gel falan. Bende bir umuttur diyip şöyle yazdım;

" Sence biz tekrar olabilir miyiz ki? " ( Şimdi diyeceksin kardeşim neden öyle dedin? Ulan ne zamandır yalnızım elim kız eline değmiyor :D Birinin bedduası mı var artık olmuyor abi :D Ne yapalım bir umuttur,yokluktayız deyip yazdım :D )

Peki onun cevabı ne oldu biliyor musun yavrucuğum? Aynen şöyle;

" Emin ol burada olsaydın bu soruyu sormazdın bile :) "

:eek: :eek: :eek:

Tövbe yarabbim ne oluyor lan? :eek: Neyse benim cevabımı yazmayayım en iyisi :D Bunun dışında ise bizim aptal ile buluştum. ( Kendisi liseden arkadaşımdı lakabı aptal. Arkadaşlar hep ona aptal der. ) Aslında buluşmaya hiç niyetim yoktu ama ısrar edince dayanamadım gittim bir cafede oturduk eskilerden konuştuk. Bayağı hoş geçti yani. Sonra o da bana bir şok yaşattı. :D

Bizim liseden bir çocuk vardı ismini unuttum çok samimi değildik ama konuşurduk yıllar önce bana kardeşim falan derdi dertleşirdik. Neyse,bizim aptal ve Ali arabayla gezerken bu çocuğu görmüşler durup konuşmuşlar çocuk eroin bağımlısı olmuş. :eek: Duyunca çok şaşırdım özünde iyi bir çocuktu neden o yola bulaştı bilmiyorum ama yazık etmiş kendine..

Neyse lan çok uzun oldu :D Başka da anlatmıyorum yeter sana bu kadar :D

[YOUTUBE]raVMb0xhRsI[/YOUTUBE]

İçtiğim sigara muratti
Bence bu motor bugatti :dusun:

İyi akşamlar..​

Tarih: 17.03.2014
Yazar: Emre Ö...
Saat: 18:29

8. Bölüm " Midesiz "

Ulan yine sinirlerimi bozdular ne güzel mutluydum,huzurluydum yine gerdiler beni. Ya bir yazı okudum kızın biri yazmış. Yazdığı şeyi anlatayım özet geçiyorum.

Liseden sevdiği bir çocuk varmış sonra bir gün bir kız buna " seni seven bir çocuk var " demiş. Bu kız da gitmiş çocukla konuşmuş tanışmışlar ve sevgili olmuşlar 1 hafta. Ve altına da yazmış ki çocuğu sevmiyordum ama çıktım. Sonra bu kız çocukla bir yerde otururken kız arkadaşına " ben onu unutamadım " diye mesaj atarken yanlışlıkla bu çocuğa atmış sonra ayrılmışlar utanmış falan olay böyle.

E ulan ......pu madem sevmiyordun neden çıktın da herifin duygularıyla oynadın demezler mi sana? Bir de pişkin pişkin gülüyordu. İnsan da hiç mi haysiyet,şeref olmaz lan. Böyle mi şerefsizsiniz. Bu ve bunun gibi kızlar yüzünden kime güveneceğimi şaşırdım ulan :icon_yillarcaezildi Eskiden erkekler aynı anda 3-5 kızı idare ederdi. Şimdi devir değişti kızlar öyle yapıyor. Bu ne midesizlik lan. Sonra çıkar bir erkek karşısına birşey yapar " vay efendim erkekler şerefsiz vay efendim erkekler şöyle böyle " olur.

Önce dön bir kendine bak.. Neyse sakin olacağım. Ulan o değil hiç smly kullanmamışım. :D Ne yapayım lan çok sinirliydim :D Bugün pek birşey olmadı ya böyle işte spora falan gittim geldim durum bu :D

[YOUTUBE]kVSfxzZOCdk[/YOUTUBE]​

Ne demişler
Kaşarlar eriyecekse
Küresel ısınmaya evet.

İyi akşamlar.​

Tarih: 18.03.2014
Yazar: Emre Ö..
Saat: 20:46

9. Bölüm " Aha dklskkkds "

Ulan günlük yine karşıma çıkan fırsatı aptallığım yüzünden kaybettim :D Şimdi anlatacağım.
Sabah yine uyandım aynı şeyleri yaptım ve bilgisayar başına oturdum vs. Buraları geçiyorum :dusun:

Sonra sınav giriş şeysi falan onu aldım işte bunları geçiyorum tabi :D
Az önce kızın biri bana feysten bir şey yazdı. Acaba bana mı yazdı diye 7 defa okudum. :D İçinde "Emre" geçmese inanmam yanlış yazdı derim ama öyle değilmiş :D :D

Neyse efendim az önce foruma attığım yeni resmimi feyse de atayım dedim ve attım. Kızın biri kalp koydu hatta yeminle. :D Ne oluyor lan falan derken ardından bir başka kız yazdı dsklkflsdkf :D

Yahu tamam Allah yüzümüze gülüyor anladık da arka arkaya olunca kalbim kötü oluyor :dusun: Neyse efendim şimdi yaptığım hatayı hep birlikte görelim :icon_yillarcaezildi :D

wbW70Y.png

Ulan elim ayağım birbirine dolandı ne yapayım aniden öyle yazdım :icon_yillarcaezildi Sonrasın da küfür var diye eklemiyorum onları :icon_yillarcaezildi Şimdi bu yazımı okuyanlar diyecek " bu çocuk abaza mı? " lan yok değilim yalnızlıktan midem bulanıyor sadece :uzgun:

Neyse lan yine canım sıkıldı al dinle

[YOUTUBE]fx7P5Yl-jQw[/YOUTUBE]

Kafamı çeviriyorum ve seni görüyorum,
bu sen olabilir misin gerçekten..

İyi akşamlar

Neden metal müzik dinliyoruz?

[YOUTUBE]3hw30NFnnyo[/YOUTUBE]​

Eğer metal müzik diye birşey olmasaydı,
depresyon hayatımı yiyip bitirirdi.

Tarih: 20.03.2014
Yazar: Emre Özyavuz
Saat: 18.48

10. Bölüm

Sana yazmayı unutmuşum yahu :dusun: Günlük kısmına girince aklıma geldi :o
Neyse,geçen gün çok sevdiğim bir arkadaşımla facebookta alay ediyorlardı çok sinirlenmiştim o resmi kaldırtmıştım. Dün olanlar bunlar. Bugün ise sabah uyandığımda facebook'tan bir mesaj gelmişti. Neyse mesajı açtım okudum hani bahsettiğim eski sevgilim var ya. İşte o benim çoook eski bir fotoğrafımı çizmiş.

Çizdiği resmi bana atınca pek bir mutlu oldum aslında o zamanlar saçlarım falan da kısaydı :o

Neyse efendim resmi göstereyim..

KZmnBg.jpg

:o :o :o :o

Zaman ne çabuk geçmiş ya bakınca çok hüzünlendim o zamanlar çok güzeldi. Bu kadar dalgın,yalnız ve mutsuz değildim. Her günüm de mutlaka bir olay olurdu şimdi ise standart..
Fazla yazmak istemiyorum moralim bozuk farkettiysen fazla smiley kullanmadım görüşürüz.

[YOUTUBE]8_cJTdSbnh8[/YOUTUBE]

Ve birden büyüdük aniden
ve birden küçüldü hayaller..

İyi akşamlar.​

Tarih: 28.03.2014
Saat: 21.25

11. Bölüm

Merhaba günlüğüm,uzun zamandır sana yazmıyorum pek yazmaya niyetim yok. Şu aralar moralim bozuk bir sürü sorun çıkıyor,içimdeki sıkıntı bir türlü geçmedi. Evde huzursuzluk çıkmasın diye pek yansıtmıyorum,içime atıyorum,müzik ve sigara ile günü bitirmeye çalışıyorum. Biliyor musun dün 3 paket sigara içtim.

Yazacak çok var da boş ver yazmak istemiyorum.. Youtube kapandı gerçi ben girebiliyorum. Benim gibi girebilenler dinleyebilirler..

[YOUTUBE]_49nbdcvMGA[/YOUTUBE]

Bana yanlış yaptın
Ve artık ölüsün..

tumblr_memg31CQJU1rn67gro1_500.gif

Kış geldi ve soldu güller
Gözlerimden önce solup gittiler
Sevimli bir çocuk gibi
Ben hâlâ buradayım, tek başımayım

Bu solan evrende bir melek görmüştün
Rüyalarında teselli arayan
Her şey uzaklaştığında
Bu ölen dünyada bir melek görmüştün
Sonsuza kadar kayıp olan bir umut için ağlayan
Her şey bittiğinde

Kırık kanatlarınla
Beni koru
Buz gibi soğuk kucağına sarmala
O zaman oraya uzanır ve uyurum

Bu acı artık hissedilmediğinde
Ve sessiz gece bu yara izlerini saklarken
Rüzgârın solan umutlarıyla yalnız ruhları dinlendiren
Şarkısını dinle...

Tarih: 03.04.2014
Saat: 19:06

Olaya bak şimdi günlük. Az önce kızın biri beni cafeye davet etti. Neyse,gittim oturduk karşılıklı. Sonra kız yanıma geldi yan yana oturduk. Benim elimi falan tuttu şakalaştı bende mal gibi gülüyordum :D

Sonra bir garson bu kızı çağırdı gitti. Geldiğinde ise bana dediği şey şu; " Emre o garson aslında benim sevgilim ya kusura bakma " :D Hayır yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ulan madem sevgilin var benimle neden sarmaş dolaş oturuyorsun? Sinirlendim kalktım bende yok abi ilk defa dedim belki olur ama yok. Aşk bana göre değil bunu bir kez daha anladım :)

[YOUTUBE]pxpLxb5jHO0[/YOUTUBE]​

Beni biri sorarsa
Sizi gördü gülüp gitti deyin.

[YOUTUBE]A8pfRzD8ZIo[/YOUTUBE]

yakında göller ve denizler donacak
ve kar örtüsü heryeri kaplıyacak
ve yaz meltemine hasret kalıcagız
yelkenlerimizi indirdirebildiğimiz zaman..

Geri