Emre'nin Kaleminden..

A
  • Kullanıcı Aggressive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Yeni katılmama rağmen benim de bir günlüğüm olsun istedim. :cici:

Çok hızlı giriş yaptım buraya hatta resimlerimi bile eklemeyi düşünüyordum ki forum kuralları gereği 25 mesaj olması lazımmış. Yani beni durduran tek şey o oldu nitekim. :uykucu:

Önce kendimi tanıtayım ben Emre,buranın 5. Emresi oluyormuşum. Hani mağazalarda derler ya " Siz 1000. müşterimizsiniz " onun gibi birşey oldu işte. Çok hızlı giriş yaptığımdan olsa gerek bir arkadaşımızın ne yazdığını,ne anlatmaya çalıştığını,hayat felsefesinin ne olduğunu çok zorladım ama anlamadım maalesef..:sleep:

Direk mevzuya girmek istiyorum :icon_wink:

Dün gece yıllardır kullandığımız kelime tuhafıma gitmeye başlamıştı.
Oturma Odası ? Ne kadar garip değil mi? "İşte burası da bizim Oturma Odamız efendim. " Hadi canım? Ciddi misin? Burada oturuyoruz yani sadece? Birşey yapmıyoruz televizyon izlemiyoruz,sigara içmiyoruz sadece mal gibi oturuyoruz?. Yani sanırım kafayı yiyorum işsizlik bu olsa gerek. Geçen gün de misafir odası kafama takılmıştı. :icon_yillarcaezildi Çok felsefik düşünüyorum galiba ya da farklı boyuttan bakıyorum.

Acilen bir doktora görünmek lazım sonra kötü şeyler olabilir :lutfen:
Neyse.. Mevzuya geliyorum artık yeter. :icon_kizdim:

Doğrusunu söylemek gerekirse bir kız arkadaşım vardı,baya da iyi gidiyorduk. Ailemle falan tanıştırmıştık ailece tanışmıştık yani. Hatta ve hatta aramızda yüzük takmıştık. Güzel günlerimiz olmuştu. Beraber Eskişehir'e Konya'ya Gaziantep'e ve Şanlıurfa'ya gitmiştik. Neden böyle birşey yaptık sorma. Çünkü bende bilmiyorum insan aşık olunca aptal olabiliyor.:icon_cokkizdim:

Tanışma faslımız ise ben sahnede bateri ( :hadihepberaber: ) çalarken bu kız beni görmüştü,beğenmişti tanışmak istemişti. Bununla baya bi konuşmuştuk sonra nasıl olduysa olay oralara kadar geldi.:icon_haberimyok:

Lakin kız düzenbazın teki çıktı be. Yani sahteymiş herşey,bana olan aşkı,sevgisi hepsi sahteymiş. Öyle böyle ayrıldık. Üzüldüm mü? Her insan gibi ben de üzüldüm elbette. Özlüyor muyum? Bu sorunun cevabı tartışmalı olur aslında. Kendisini özlemiyorum ama geçirdiğimiz günler çok güzeldi. Mesela o benim saçlarımı çok severdi sürekli tarardı. Benim saçlarımı kıskanırdı. ( Gerçi kıskanılır tabi yahu söylemeden edemeyeceğim upuzun ipek gibi saçlarım var peh. :icon_cagara:) Çok nazik tarardı,incitmezdi bazen dünyadan kendimi soyutluyordum. Bunun gibi bir çok şey var.

Lafı sakız gibi uzatmanın pek anlamı yok sanırım yine yazarım. :icon_fikrimvar:
Hep beraber dinleyelim..

[YOUTUBE]IWzy2Lo_0lo[/YOUTUBE]​

En derin acılarımın hepsini temizle
Geçmişi ve şu anı unut;
Ve beni başka bir güne götür !

Emre Ö..​

Avatardaki adama benziyorsun yani az çok öyle canlandırdım kafamda seni adaş..Ayrıca oturma odası ile misafir odasını oldum olası sevmem benim oturduğum yerde misafirde oturacak arkadaş kimse benden değerli değil..

Avatardaki adama benziyorsun yani az çok öyle canlandırdım kafamda seni adaş..Ayrıca oturma odası ile misafir odasını oldum olası sevmem benim oturduğum yerde misafirde oturacak arkadaş kimse benden değerli değil..

Resimlerimi ekleyince görürsün adaş. :)
Şu aralar çok takıntılıyım neden bilmiyorum.

Tarih: 10.03.2014
Saat: 23:07
Yazan/Çizen: Emre Ö..
Yönetmen: Neyse sıvamak istemiyorum.

" Kızınca çok tatlı oluyorsun dedikleri için yıllardır agresifim "

Birazdan bu konuya değineceğim. :dusun: Bu sabah saat 9:37 (9:38 de olabilir?) sularında hayata gözlerimi açtım. Elimi yüzümü yıkadım,annem yanağımdan öptü ve pışpışladılar beni. :D Şaka bir yana sabah uyandığımda telefonuma gelen bir mesaj ile şoka girdim.

" Adınıza kayıtlı 05........ nolu hattınızın toplam 108,59 TL ödenmemiş faturası bulunmaktadır. "

Buyur?:icon_yillarcaezildi Ulan daha sabah gözümüzü açar açmaz ne oluyor yahu diyerek soluğu babamın yanında aldım. Mesajı okuttum meğerse kendi telefonun faturasıymış o. Şimdi diyeceksin "Babanın faturası ise sana neden geliyor?" Hemen açıklıyorum.. Benim başıma şu faturalar yüzünden çok olay gelmişti. Daha önce hattım Vodafone idi 1 ay boyunca telefonla konuşmadığım halde 150 TL gibi uçuk bir fatura gelmişti. Bunu araştırmıştık ödemiyoruz demiştik sonra faize falan bindi 400 küsür oldu. Gerçi daha sonra mecbur ödedik yasal takibe falan alacaklardı ben de pek uğraşmak istemedim ödedim. Babamda beni çok sevdiği:cici: için benim başıma birşey gelmesin diye bu hattı kendi adına almıştı. Her neyse konuya geliyorum,neden ödemediğini sorduğumda ise sonra ödeyeceğim sıkışığım demişti. Öyle böyle halletik işte detaya girmeyeyim.

Ha bir de 3 gün önce maillerimi karıştırırken greend card başvurusu şeysini görmüştüm. Şans kapıma kadar gelmişti de gitmemiştim. Ne kadar salağım! :icon_yillarcaezildi

Asıl konuya geliyorum.. Konuştuğum her kız sinirli anımı mutlaka görmüştür. Ve o halimi gören kızların tepkisi ise genel de en üstte belirttiğim şekilde olurdu. Bunu fırsat bilip 3-5 kız tavlayabilirim diye düşünmüştüm lakin öyle olmadı. Yahu bugün bile spora gittim saat 1 civarı. Orada bir kızla fena bakışıyorduk yani kız beni gözleriyle yedi bitirdi resmen. :dusun: Çok kesiştik en son içimden bir ses " ulan emre ne zamandır yalnızsın kaybedecek birşeyin yok git konuş " dedi. Bende buna uyaraktan kızın yanına doğru ağır ağır gitmeye başladım tam yanına yaklaşırken içerden bir erkek seslendi. " canım hadi çıkalım " :icon_yillarcaezildi

Hay ben senin canını ya.. Diyerek geri döndüm. Yani yok abi şans falan yok bende. En basit örneği 3 araba kaza yapar birbirlerine girerler bizim araba park halinde olmasına rağmen adamların işi gücü yok çarpıştıkları yetmiyor gelip bizim arabaya hem önden hem arkadan giriyorlar. Aşağı inip küfür mü edesin,pıçak mı çekesin ne yapasın gerisini sen düşün artık. :pat:

Bak aklıma geldi yine sinirlendim :icon_yillarcaezildi ama tatlı olmuyorum işte. :hih:

Neyse fazla sıvamadan kapanışı yapalım artık.
Dinle belki kendine gelirsin bu kadar olaydan sonra.:o

[YOUTUBE]b6NDdF-R2uk[/YOUTUBE]

Adamın biri varmış ertesi gün yokmuş.
Çişim gibi gelsene?
Ne oluyor lan bana..:dusun:

İyi akşamlar.

Tarih: 11.03.2014
Yazan/Çizen: Emre Ö...
Yönetmen diyeceğimi bekliyorsun dfsfd

" Risk budur! "

Bilgisayarda caps arşivimi karıştırırken zamanın da fena bozduğum üstüne yetmediği gibi özelde gelip benimle konuşmaya çalışan bu insan(?) canlısını hep birlikte görelim..:cici:

KPZr1v.png

Şimdi diyeceksiniz ki: " Bu kıza neden böyle dedin " Olayın benimle bir ilgisi yoktu. Hatta tanımıyordum bile fakat face'de gezinirken anasayfama geldiğimde şu durumu görünce sinirlerim tepeme çıkmıştı. Yorum yazmadan önce kızın fotoğraflarına tek tek bakmıştım. Ve gerçekten makyajı abartan Bülent Ersoyu da geçen bir tipti. Ve resimde de gördüğünüz gibi " Ben erkeğim ulan " nidalarıyla dolaşan bu insan(?)lar kızlara yaranma adına neler yapmışlar.. :icon_yillarcaezildi Ben de dayanamayıp saydırmıştım..:icon_cagara: Aslında capsin devamı var ama silinmiş. Sanırım bu yüzden yalnızım :dusun: Ama olsun ben böyle de mutluyum sevgili günlük. :hih:

Sakinim . . .

Dün çok gece çok geç uyudum. :sleep: Sabah uyandığımda başım fena ağrıyordu. Eski resimlerime baktım ve bir sigara yaktım. Meğerse ne kadar değişmişim ben.. :o Eskiden msn falan vardı ne güzel günlerdi kuzenlerle arkadaşlarla toplu konuşma yapardık. Titreşim yağmuruna tutardık,küfür programı indirirdik. Skype çıktı mertlik bozuldu :hih:

Velhasılı kelam eski resimlerime bakınca pek duygulandım. O zamanlar ne tatlı şeymişim öyle şimdi ise.... :icon_wink: Mesela bir resmim var akıllara zarar yani buraya yüklemeye kalksam kesin banlanırım öyle bir şey gerisini sen düşün yani günlük. :gtr:

Bir sigara yakayım..

Babam kartlarıma el koydu ya çok zoruma gitti be günlük. İçinden bütün paraları aldı. Şuan hiç param yok. :uzgun: Bugün bunlar dışında pek birşey olmadı. Lafı fazla uzatmayayım..

:bulut::bulut::bulut:​

Bir berber bir berbere ne demiş?
-Ne demiş?
Yürü de ense tıraşını göreyim..:cici:

İyi akşamlar.

Lethe şu günlüğümün ismini "Emre'nin kaleminden.. " olarak değiştirebilir misin? Denedim ama olmuyor günlükler kısmına gelince tekrar Aggressive daily yazıyor.

Tarih: 12.03.2014
Yazan: Emre Ö...

" Gülmeyi unutan yaşlı gözlere mutluluktan haber ver dilek taşı."

Merhaba günlüğüm sana bugün yazmayacaktım ama anlatacak çok şeyim var diye dayanamayıp yazmaya karar verdim. Sabah uyandığımda üzerimde geceden kalma bir yorgunluk vardı. Yerimden kalkamıyordum içimde de saçma bir his vardı. Bir sigara yakıp müzik dinlemeye başladım dinlediğim şarkı 4x4 - Arada bir .. Dinlerken kendimden geçmiştim bir zamanlar ne çok dinler içerdim :icon_sad:

Şarkıdan olsa gerek tekrar eskilere sarayım dedim.:dusun: Hatıra kutumu ( Beni etkileyen,hayatımda iz bırakan büyük bir kutum var ona verdiğim isim ) açtım. Uzun zamandır hatıra kutuma bakmıyordum zaten böylece içerisinde neler varmış göreyim dedim. :cici:

Neyse,kutuyu açtık bir de içerisinde ne göreyim? :icon_sad:

wOp1vz.png

:bulut::bulut::bulut::bulut:

Bir sigara yakayım..

Ulan ben bunu ne ara saklamıştım? Kızla ayrılalı aylar oldu ben ise hâlâ saklıyorum ! :icon_yillarcaezildi Neyse,bunu görünce sinirlerim çok bozuldu aynı anda hüzünlendim. Aslında dediğim gibi O'nu özlemiyorum sadece bana karşı yaptığı iğrençlikler aklıma geliyor ve moralim bozuluyor. Kendisini iyi tanıyamamışım meğerse. :pat: O kutudan neler çıktı neler bir bilsen var ya. Onunla birlikte aldığımız biletler,kart fişleri,kendisinin yüzüğü,tokası,bana yazdığı notlar,ilk sinema biletimiz,onunla birlikte içtiğim boş sigara paketi vs. :dusun:

Böyle moralimin içine edildi sabah sabah sonra dışarıya çıktım bir arkadaşla cafeye gittik tartıştık biraz siyasi görüşlerimiz bir türlü uyuşmadı onunla bende bastım küfürü dayanamadım ne yapayım? :icon_haberimyok:

Sonra kalktım eve geldim film izleyeyim dedim olmadı vazgeçtim. Kuzeni aradım telefonla konuştuk biraz dertleştik oda bayağı bir doluymuş iyi oldu konuştuğumuz. Bugün bunlar dışında pek birşey olmadı her zaman ki gibi standart Neyse seninde canını sıkmayayım günlük. Kafamı dağıtacak bir film bulur izlerim :cici:

Benim için bütün dünyayı karşına alabilirmisin ? diye sordu..
Yanında oturduğum sandalyeden kalkıp , usulca karşısına oturdum..

İyi akşamlar.

Tarih: 13.03.2014
Yazar: Emre Ö...
Saat: 22.46

4. Bölüm : İnsan mısın hayvan mısın?

Yahu hiç giriş falan yapamayacağım direk olaya giriyorum. Sabah .......... :icon_yillarcaezildi çocuğu yüzünden uyandım. Sabah sabah sokak ortasında bağırılır mı ulan hayvan mısın sen! :icon_yillarcaezildi Hayır yani aşağı indim gitmiş çocuk gitmeseydi kesin birbirimize girerdik. Uykumun en güzel yerinde yapılır mı lan bu! :icon_yillarcaezildi

Neyse o sinirle tekrar uyumaya çalıştım ama olmadı. Uyanınca tekrar uyumak zor oluyor abi yapamıyorum. :dusun: Uyuyamayınca gidip kahvaltı yaptım yediğimden tat almadım yemin ederim. :icon_yillarcaezildi Biraz oturduktan sonra spora gittim ağırlık çalışırım sakinleşirim diye düşündüm. 1-2 saat takıldım çıktım eve geldim canım bayağı bir sıkılıyordu. Dışarıya çıktım polisin biriyle tartıştım. ( Ne cesaretse artık ulan sen kimsin de benimle tartışıyorsun? )

Neyse detaya girmeyeceğim hani bir olay olur hepsi üst üste gelir ya bugün öyle oldu. Bunlar dışında harbiden birşey olmadı canımı sıktılar günümü zehir ettiler. Başka da birşey demiyorum. Olaylardan sonra buna sardım

[YOUTUBE]ra16KO46K48[/YOUTUBE]

L.O.G benim için vazgeçilmez gruplardan biridir :cici:​

Bayram gelir ellere
Sevgi verir bizlere
Ver öpeyim elini
Elin girsin ......

İyi akşamlar.​

Tarih: 14.03.2014
Saat: 21:30

5. Bölüm " Tutmayın küçük enişteyi "

Küfür mü etsem bilemedim ama facebook'da dolaşırken bir video gördüm. 2 Tane faşisti metro da linç etme şeysi. Ulan neden beni bulmaz böyleleri? Sen kimsin de metro da dayılık taslıyorsun,bıçak çekiyorsun? :icon_yillarcaezildi Böyle rezil ederler adamı.

Spora falan da gitmedim,bugün çok tembellik yaptım,dedim ya bütün gün evdeydim diye üşendim. :D

Neyse,fazla yazamayacağım bugün sana da yazasım yok defol git.

[YOUTUBE]sUqFNExjnTs[/YOUTUBE]

:agla::agla::agla:​

Aslında iyi biriyim
Belki de değilim?
Yine birşey oluyor bana lan :dusun:

İyi akşamlar​

Müzikler çok güzel, kişisel sayfa da açmalısın, takipteyim.

Tarih: 15.03.2014
Saat: 20:51

6. Bölüm " Eski dostlarım.."

Merhaba günlüğüm,bugün sana anlatacak çok şeyim var iyi dinle beni.. :)

Bu sabah uyandım ve yapmam gereken işlerimi yaptım daha sonra bilgisayar başına geçtim müzik dinledim 2 tane eski dostum vardı tesadüfen onlarla konuştum. O kadar duygulandım ki :uzgun: Meğerse zaman ne çabuk geçiyormuş o günlerin kıymetini bilemedik be günlük..

Spora falan gittim ağırlık çalıştım takıldım kafama göre sonra eve geldim. :cici:

Bu foruma geldiğimde nicki beni sürekli eskilere götüren biri vardı. Emin değildim ama arada bir bakıyordum :dusun: taa ki bugün birbirimize pm atana kadar. :D Ulan 6-7 yıllık kardeşimle aynı forumdaymışız daha ben bugün 2 kişiyle konuştuğumda ondan bahsetmiştik. :D Şimdi o kim diyeceksin. Söyleyeyim *Kei :D Ah ulan zaman ne çabuk geçmiş birlikte büyümüştük be :D

Bayağı bir eskilerden konuştuk başka forumdan tanırdık birbirimizi. :) Her neyse bugünde böyle geçti be günlük ne yapalım saçma sapan yaşayıp gidiyoruz :cici: Bugün de bu şarkıyla veda edelim sana günlük..

[YOUTUBE]wOI6H2UT5FM[/YOUTUBE]

Ayrıca Elia madem şarkılarımı beğeniyordun bence bunu da dinlemelisin.. :)
_
_
_

Uyku düzeni de ne ki?
Hayatımın düzenini bozmuşsun...

İyi akşamlar.

vaybe 7 yıllık Kardeşimi burada görmek varmış tekrar :) valla çok özlemişim seni be Gerçek dostum :) Hala metal Hala Metal :)

9 yaşımda başladım metale boru değil kardeşim :) Ben de çok özledim değişmişsin bayağı :)

Hâlâ metal..

Geri