Epeyce uzun süredir bu tarz platformların içersindeyim.
Vede hani Bay veya bayan yönetici olupta ki özellikle bay diyeyim.
Senin kadar herkeze elinden geldiğince tarafsız eşit davranabilen , insan görmedim desem yeridir..
Hiç kimseyi kayırdığını ettiğini düşünmemekteyim herkeze eşit mesafede yaklaşıyorsun , kimi durumlar hariç ki okadarda olması gerekiyo..
Hani kimi insanlar vardır sonuçta sahibi olduğun yerin belli bir hitti var.
Burnu beş karış havalarda , artis bir ruh haline sahip.
Bunların hiç birini üstünde barındırmamış olmanda senin nekadar efendi olduğunu göstermekte.
Hep derim günümüz dünyasında her işin bir zorluğu vardır ama insanlarla uğraşmak en zorudur..
Herkesin isteğini yerine getirmek bitmek bilmeyen istekler , sorunlar sıkıntılar .
Herkesinde bu düzeyde yöneticilik yapabilmesi her baba yiğidin harcı değil.
Sen bunu harfiyen eksiksiz yerine getiren heralde bu tarz platformlardaki nadir insanlardansın.
Hemen hemen herkezin de benim gibi düşündüğü kanısındayım , boş vakitlerinde tanıdığın olsun tanımadığın olsun forumununda yer alan herkezin hal vede hatrını soruyo olman zaten bişeylerin göstergesi fazla söze gerek yok.
Senin bu kurmuş olduğun forumda , vakit geçirmekten keyif alıyorum kafamı dağıtmama vesile bi yer.
Bi ara uzun soluklu muhabbetimiz olcak , sözün var sözün sennetir , işlerini tez vakitde yoluna koyarsın umarım , yansıtmış olduğun yüreğinin efendiliği güzeliği gibi bahtınıda Rabbim güzel eylesin..
Saygılar efendim..