Emre

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok önce bu konuyu aramıştım da kaldırmış kendi yazamamıştım :)
efendi sessiz sakin hatırnaz emre admin :) uslubunu hiç bozmadan verdiği cevaplarla hep benim saygımı kazanmıştır yaş olarak büyük olmasada olgun biri ve adminlik te çok yakışıyo bana göre :)
iki sevdiğim insan mutlu olsunlar bi ömür inşallah :)

Epeyce uzun süredir bu tarz platformların içersindeyim.
Vede hani Bay veya bayan yönetici olupta ki özellikle bay diyeyim.
Senin kadar herkeze elinden geldiğince tarafsız eşit davranabilen , insan görmedim desem yeridir..
Hiç kimseyi kayırdığını ettiğini düşünmemekteyim herkeze eşit mesafede yaklaşıyorsun , kimi durumlar hariç ki okadarda olması gerekiyo..

Hani kimi insanlar vardır sonuçta sahibi olduğun yerin belli bir hitti var.
Burnu beş karış havalarda , artis bir ruh haline sahip.
Bunların hiç birini üstünde barındırmamış olmanda senin nekadar efendi olduğunu göstermekte.

Hep derim günümüz dünyasında her işin bir zorluğu vardır ama insanlarla uğraşmak en zorudur..
Herkesin isteğini yerine getirmek bitmek bilmeyen istekler , sorunlar sıkıntılar .
Herkesinde bu düzeyde yöneticilik yapabilmesi her baba yiğidin harcı değil.
Sen bunu harfiyen eksiksiz yerine getiren heralde bu tarz platformlardaki nadir insanlardansın.
Hemen hemen herkezin de benim gibi düşündüğü kanısındayım , boş vakitlerinde tanıdığın olsun tanımadığın olsun forumununda yer alan herkezin hal vede hatrını soruyo olman zaten bişeylerin göstergesi fazla söze gerek yok.

Senin bu kurmuş olduğun forumda , vakit geçirmekten keyif alıyorum kafamı dağıtmama vesile bi yer.

Bi ara uzun soluklu muhabbetimiz olcak , sözün var sözün sennetir , işlerini tez vakitde yoluna koyarsın umarım , yansıtmış olduğun yüreğinin efendiliği güzeliği gibi bahtınıda Rabbim güzel eylesin..

Saygılar efendim..

EmRe
üstlendiği sorumluluğun bilincinde
yardımsever ve adil
basarılı bir hayat dilerim

Emre bistro çocugu senii :p
Admin olsa ne yazar ki sökmez bana adminliği : (
Kendisini de sevdiceğini de severim pek.
ama Elif daha çok : (
Neyse görüşürüz sonra :p

Ben buranin sahibiyim bakin havasindan ziyade gayet sakin biri.
Cok yakindan tanimasam da iyi biri ve esprili oldugunu dusunuyorum.
ReSTFuL ile cok mutlu olsunlar,dugunlerine gelelim ; bizim hanimlar kanka olmus. :(

Saygılı, efendi biri.
Canımın sıkıldığı zamanları anlar, sağolsun halimizi hatrımızı sorar -)

Yalakalik yapmayin len :D

Saka bi yana, Firildak degil. ve bu yeterli.
Ama ikinci bir üyeligi oldugunu tahmin ediyorum. :D
O üyeligi ile, forumda muhabbetin dibine vuruyor.
Siyasi tartismalara katiliyor.
Yoksa uzaktan izlemeyle ömür mü gecer kardesim :p

Ben yazmamışmıyım EmRe'ye yaaaaa :cici:
Efenim kendileri ile muhabbet ettiğim kadarı ile nazik biri ,düşüncelidir de hal hatır sorar vefalıdır :cici:
Öyle kendini büyük gören adminlerden değil :)
İyiki tanıdım muhabbet etme fırsatım oldu ReSTFuL ile çok mutlu olun inşallah :cici:

Pek sohbet etmişliğimiz yok ama arada bir hal hatir soran değerli adminimizdir EmRe :cici:
Çok efendi, anlayışlı, nerede nasıl konuşacağını çok iyi biliyor :cici:

Bana da 2 tane hesabı var gibi geliyor. Hatta bitanesi benimle tartışıyor olabilir.
Adminden çok üye gibi takılıyor. Bir de kibar konuşuyor, bu iyi bişey. Başarılar ;d

Efendi Biri ve Yapıcı..
Bu Huyunu Çok Beğeniyorum..

ReSTFuL ile de Yakışıyorlar.. :icon_wink:

Benim için saç baş yolar demiş. Oldu mu şimdi hiç? sadfgh
Yoluyorsak sebebi var. :hih:
Çok anlaşabildiğimiz söylenemez EmRe ile.
Bana bir ban borcu var. asdfgh
Sani onu devir yapabiliyor muyuz yada satabiliyor muyuz? dfsadsf
Özünde iyi biri. Beni sinirlendirmese çok daha iyi biri. :p
Saygılı ve efendi.
Nerede ne konuşacağını biliyor.
Forum benim bastım parayı aldım havalarında değil.
Şu anda bence gayet güzel.
Çevresinde ki sahteliklerden arındı.
Ama benim sebepsiz banlanmama göz yumduğu için affedemicim kendisini jskdhj
Not: Misafir arkadaşa benim için el sallar mısın? :p

Saygılı olması onun en büyük artısıdır.Kimseyle yüz göz olmuyor,herşeyi deşifre etmiyor.
Bunlar zor bulunan özelliklerdir.Adından dolayı ekstra sevgimi kazanmıştır.
Güzel kardeşimle ömür boyu mutlu olsunlar.

Sevgiler güzel yüreğine.

Allah muhabbetinizi daim etsin..
Önemli olan ebediyettir dostlar.

Emre, gayet saygılı ve sempatik bir kardeşim.
Yerine göre davranıyor. Kimi zaman ağır ve mesafeli kimi zaman da tam tersi mütevazi biri.
Zamanında bazı ruh hastaları yüzünden karşı karşıya gelmedigimiz için çok şansliyiz. Yalnız bu ruh hastalarının yapamadığını skype yaparsa çok zoruma gider. ( bildirim vermiyor be kardeşim. )

Allah gönlüne göre versin.

Tanımadığım kişiler hakkında konuşmam ancak sadece güzeö dileklerde bulunuyorum.
aşkınız bir ömür sürsün.

Minim minim adminim :honk:
Menşınlarsın bakmaz yazarsın cevaplamaz adam cool takılıyor gençler dağılın :honk:

Genelde gıcık kapsam da arada takdir ediyorum. Sağ alt köşedeki takdir şeysini düzeltmedi bu arada o geldi aklıma gelmişken de subliminali vermeden olmaz diye düşündüm.
Verip de tutmadığı sözleri ile hafızamda yer etti. Gerçi unutmuyor arada kendi hatırlatıyor yani ne tutuyor ne unutuyor. Bu çocuk okumaz :honk:

Sabırlı biri.
Yerinde ve uygun hamleler yapıyor. İşini biliyor. Issız adam avatarından da sıyrılmış. Bu çocuk okur :honk:

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Çemkirecek çok fazla bir şey gelmedi aklıma şu an, geldiğinde geri döncem !!!!????.....

Eniştecanımm :oy:

Forumdaki birçok kişi enişte diyor ama benim öz eniştem olur kendisi :umursama:
Başlarda kıymetlimin değerlisi diye değerliydi benim için ama daha sonralarında tanıştıkça daha bi sevdim değeri çokça arttı. Bende yeri ayrıdır eniştemin :cici:
Nasıl bu kadar sakin ve sabırlı olabiliyor çok merak ediyorum bi ara bunun sırrını öğreneyim :p
Çok sevilir tarafımca ve sevgimden çokta sayarım kendisini. Duruşu,davranışları ve konuşmalarıyla ( eniştem diye demiyorum) adamın hasıdır..
Restimle musmutlu olursunuz inşAllah :cicek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri