Emre

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni ve tertemiz bir sayfa açınca kişiler geçmişten kalan izleri de temizlerler.
Ve geçmişten geriye kalan küllerde yok olunca geleceğe tertemiz bir başlangıç yaparak umutla bakar insanlar.

Emre :dyg:
Geçmişi unutturup geleceğe hayaller kurduran hayallerimin baş rolü.
Gündüzümü gecemi hayatımın her anını anlamlı kılanım.
Kısacası kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar özel olanım...

Sevdiği ile daima mutlu olmasını istediğim güzel yürek.
İyi niyetli samimi cana yakın ve gerçekten insanlar için bir şeyler yapabilme gayesinde olan biridir kendisi.
Umarım hayatta her şey istediği gibi ve dilediği gibi olur.
Elif'i ile mutlu bir yol içinde devam eder ve o mutlulukları hiç bitmez inşallah.
7 aralıkta sevdiği ile birlikte düğünüme bekliyorum kısmetse :p

Değerli bir adamsın paşa,ki şu forumda paşa diye hitap ettiğim 3-4 adam gibi adamdan birisin,son zamanlarda yaşadığın zorluklara rağmen dik durmayı başardın,okul iş ve özel hayatında hep mutlu ve başarılı olursun inşallah.

Efendi sessiz anlayisli admin.Bu günlerde selam vermiyor ama umarim hep mutlu olursun

Yarı hemsom:cici:

Tanınmaya değer, efendi bir kisilik cok da iyi bir insan.
Restful ile cok mutlu olurlar umarım. :ask:

Çok forum sitesinde takıldım ben buradaki administratör olan adaşım kadar efendi,mütevazi birini tanımadım, görmedim. Allah gönlüne göre versin selamlar :)

EmRe icinde hic kötülük olmayan biri konuşurken saygisini bozmayan sevdigim kişilik. Onun ismini ben cok seviyorum yahu :kiki: Gitmiş birde ReSTFuL'm gibi Elif''i bulmus onun adida cok degerli bende yegenimin isminden dolayi kan cekiyor gibi seviyorum ikisini de.Rabbim mutluluklarina mutluluk ve huzur eklesin :cici:

f.b muhtarlıgından enişteliğe terfi etmiş bir kaç forum sıkıntısı dışında henüz konuşmadığım tanışmadığım biri olsada gerek forum içindeki cizgisi gerek tavrı kalitesini yansıtmakta :)

son olarak aşk böceğim minnak kalplim ile coooooooooooook mutlu olun emiiii :)

ReSTFuL ile mutlu olsunlar insallah:)
Hatta benim emre ye yaptığım gibi ailesiyle tanıştırsin falan:p

EmRe

Emreyi cok sonra anladım galiba ben :cici: cok iyi birisi oldugu kesin kendisini bence pek göstermeyen biri söyle acıyım cok eglenceli ama sanki burda bi agırlıgı varda hep onu koruyo hep bu olgunlugunu takdir etmisimdir :)
Sabırlı diyoda herkes gercekten öyle seni büyüten anne babanın elinden öpmek gerek cok sanslılar gercekten senin gibi bi evlatları oldugu icin :o
Bazen seni sinirlendirdigim olmustur tabiki:p ama hicbiri bosuna degil haksızlıga gelemiyorum :cici: senin hep bi bildigin var tabi mutlaka olmazsa olmaz :kiki:
Valla gercekten zor seni anlatmak :cici:
Askıma gelelim bu arada askımın askı olabilirsin ama benden alamazdın unutma :kiki: öyle kacıs planlarım var aklın durur :haha:

Neyse insallah hep mutlu olursunuz inanıyorum ben buna :cici: askıma iyi bak :aga:

Kişisel tanimiyorum ReSTFuL un degerlisi oldugunu biliyorum :) İkisinede cokca mutluluklar diliyorum hersey gonlunuzce olsun. :)

aaa aa ,Melaba Emre !:cici:
Tabiki Konunu Yeni görmüyorum,Anca fırsat Buldum :hih:
Çok Yoğun Biriyimde :hi:

Şeey konu Ben Değildim Sanırım,Geveze Ben:dyg:

-

EmRe Çok Efendi Sakin sonracıma Çok Sevilen Sayılan Bir Delikanlı Arkadaşımızdır.
Her Nekadar Ben Onu Angaralı Sansamda ,Angaralıların HAS Adam Dedikleri Tanıma Uymaktadır Kendisi:cici: insanları Kırmaz incitmez Merhametli ve cok Anlayışlıdır üstelik.:cici:

aa aaa ! Birde Benim Hatun Kızımın Sevdiceğiymiş !:kiss:
Şaka Şaaka Zaten biliyordum:hih:
konu Gene Şey etti Dağıldı.:icon_yillarcaezildi
Nediyordum ?

- Emree Kalbi temiz Arkadaşım,Hep Böyle Kal. Karakterinden Efendiliğinden Kişiliğinden Zerre Ödün vermee. En Kısa Zamanda (5 aycık sonra :p ) Yakındanda Tanışmak Nasip Olur İnşaAllah ..:cici: kii Olmazssaa korkun Şirretimden vee Şiddetimden !:hih:
Gidiyorum :gtr:

Dip not : kız Elif Çok Seviyorum Seni ,Yirim AzınıBurnunu:dyg:

iyiki Varsınız Canlar,ikinizide Çok Seviyorum. Ve ikinizde Benim için Değerlisiniz..

Gördüğüm kadarıyla efendi sakin birisi tartismalarda bile karakterini efendiligini bozmuyor ağırlığını koyuyor ortaya inşallah mutlulugunuz forum dışına çıkar ve daim olur :)

Adamın dibi desem (tanımıom yalan asdfg) . Emre ben admin olsam böyle olurdum :D Adam ne siyasi görüşünü ne dini görünüşünü belli edio çok akıllıca o yüzden forum hiti böyle:D Restfulla mutluluklar genç adam umarım yerini yeni nesillere bırakmazsın:D Ha bu arada radyo ne zaman açılıo?:D

kisisel tanimiyorum ama gördügüm kadari ile cok saygili,efendi,sabirli biri birde üstelik anlayisli :) ilk geldigim günleri hatirliyorum da pek Bir basindaydim bu niye böyle su niye böyle degistirirmisin diye cok sagolsun ilgilendi profil ziyatetci saatim ile ileride olucak diyip yolladi beni diye düsünmüstüm :dyg: meger bildigi birsey varmis :) düzeldi nihayet :kop:

*restful'a gelince yakisir diyorum iki güzel insan :dyg: Allah ayirmasin :hi:
nazar_boncugu.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri