Emre

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre'de biraz kendimi görüyor gibiyim. Eğer yanılmıyorsam, benim gibi önüne geldikçe yaşayan, çok fazla plan yapmayan birisi. Öyle sezdim. Yüzünü filan da göstermiyor ya, nedense ben de hiç merak etmedim. :) Güzel projelerimiz olacak inşallah forum adına. Onun dışında aksi veya kötü bir yanını görmedim. Yönetimi eleştirenlerin de dediği gibi taraflı davrandığını da düşünmedim bu zamana kadar.

Allah yardımcısı olsun.

Emre, Her koşulda adil davranmaya çalışan genellikle de bunu başaran, sabırlı ve yöneticilik vasfına sahip biri. Kendisiyle ayrıntılı bir şekilde tanışmamış olsak bile, birbirimize karşı sinerjimiz çok iyi. Ayrıca nedenini bilmiyorum ama kendisine güven duyuyorum. Güven veren bi duruşu var.

Şu konuya değinmeden edemeyeceğim
kendi kendime sorardım hep, ulan bu adam beni niye bu kadar çok seviyor. Bende ne buldu falan diye... Hatta Lenayla kelimelikte konuşurken "emrede garip bişeyler var. Beni nedense çok seviyor. Beni özel üye yap dedim yaptı. Admin yap desem yapar" demiştim. O dönem beni admin yap desem yapacağından da emindim :p meğersem işinn iç yüzü daha sonradan ortaya çıktı, Herif beni kayra sanıyormuş :liv: benim için tam bir yıkım. Herneyse
Kayra olmadığımı öğrendi ama sevgisini de esirgemedi sağolsun. Cnm yaa :*

Emre'ye daha yeni yazmıştım ama yine yazayım.
Son zamanlarda forumu çok boşluyor, bu iş böyle gitmez hacı ama bizler de yerini aratmıyoruz maşallah.
Yani en azından ben öyle olduğunu sanıyorum. :)

Daha önce de söylediğim gibi, Emre iyi bir forum yöneticisi.
Bizim yapamadığımız bazı şeyleri çok daha iyi yapıyor.
Tüm kesime aynı mesafede durabilmek gibi mesela. Biz de yapıyoruz bunu ama yine de öyle yapmadığımız konusunda geri dönüşler alıyoruz. Gördüğüm kadarıyla Emre bu tarz geri dönüşler almıyor. Ya da ben görmediğim için öyle sanıyorum.

Her neyse, inşallah forum daha iyi yerlere gelir. Gelecek planı da her neyse bir an önce ona ulaşır inşallah.

Charlie's Angels'daki Charlie oluyor kendisi.

Çok uzun zamandır kendilerini görmemekteyim. Acaba nerelerde ne ile meşgul..

Hiç forumda görmedim desem yeridir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaliteli samimi muhabbeti var.Forumu uzaktan izliyor genelde..
Biraz daha insan içine karışsa fena olmaz:p

Cefakar bi sinif baskani gibi gelir hep bana nedense xd

Bahaneforum kurulmadan önce IRC sunucusunda tanışmıştık. O zamanlarda hatırladığım iyi biriydi. Biraz kuralcı, biraz duygusal, idare etmeyi bilen yöneticiydi. Uzun zamandır görmüyorum, huyu suyu değişmediyse; iyi biriydi.

Kullanıcı adını Volina olarak değiştirerek forumdan sırra kadem basmış eski yönetici. Bizi kaça sattığını da ayrıca merak etmedim değil :d

Bu satma muhabbeti cok igrenc bir dil. Tiksinti uyandiriyor bende haberiniz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri