Eminönü'nde balık ekmek satışının kaldırılması / tarih olacak olması

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 196 gün önce görüldü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eminönü'nde balık ekmek satan son 3 tekneyi kaldırma kararı aldı.
Bakınız: Istanbul İstanbul olalı.

Valla bence çok yerinde bir karar olmuş.
İstanbul’un sembolleriyle de bir alakası yok bu durumun.
Görüntü olarak daha nezih bir yere çekilip, daha hoş bir şeyler yapılabilir.
Zaten marulların hepsinin içinden böcek çıkıyordu. Pislikten başka bir şey yok orda.

Çok iyi olmuş. Mafyavari tiplerdi zaten. Ama kaldirmak yerine aslında belediye işletmesi de yapabilirdi.

Sevmem balık ve kokusunu zaten, dumanlar ve soğan kokusu bir de.
İstanbul İstanbulluluğundan bir şey kaybetmez.

Çok iyi olmuş. Mafyavari tiplerdi zaten. Ama kaldirmak yerine aslında belediye işletmesi de yapabilirdi.

Beni şaşırtıyorsun.

Geçenlerde nişanlı bir çifti darp etmişler konu yargıya taşınmıştı. Son derece kalitesiz ve vandalist insanlar doluydu. Yerinde bir karar olmuş.

böyle şeylerle gelin bana

Beni şaşırtıyorsun.

Geçenlerde nişanlı bir çifti darp etmişler konu yargıya taşınmıştı. Son derece kalitesiz ve vandalist insanlar doluydu. Yerinde bir karar olmuş.

Xerath senden rica etmiştim benim mesajlarımı alıntılama diye. Ben senin gibi körü körüne her şeyi eleştiren bir muhalif değilim. Ya da her şeyi istisnasız savunan bir hükümet yanlısı. Sen beni hiç sasirtmiyorsun. Hala her konuda bilgin var, her şeyi bir tek sen biliyorsun.

Bak engellemek istemiyorum, rica ediyorum tekrar. Alıntı yapma.

Akp yapsa bu akşam nohut pilava devamdı zaten çok pis kokuyor evin içi falan

Son düzenleme:
Xerath senden rica etmiştim benim mesajlarımı alıntılama diye. Ben senin gibi körü körüne her şeyi eleştiren bir muhalif değilim. Ya da her şeyi istisnasız savunan bir hükümet yanlısı. Sen beni hiç sasirtmiyorsun. Hala her konuda bilgin var, her şeyi bir tek sen biliyorsun.

Bak engellemek istemiyorum, rica ediyorum tekrar. Alıntı yapma.

Olur tabi dikkat ederim.

Nohut pilav hmmm ne yemek yapsam diye düşünüyordum bunu yapayım bugün yarın da balık yaparım

Geri