Emeklilere Banka Promosyonu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
agustosun son gününe kadar vakit var sanırsam az daha bekleyelim

YaAAaa İyiDe sEN ZeNq1N deiLmİSN KLauS .. NiYe PrOmoSyoN kovALıosuN kiiiiii '' BRA1n DeaTh.* xs

bu tutarlara varan ibaresi var tabi maaşa göre ykb iyidir
İlk yorumda yazdığım miktarlar, nakit ödenen rakamlar ancak otomatik ödeme talimatı ya da bir yakınını da getirme gibi durumlarda miktar yükselebiliyor.

2500 TL ve üzeri maaş alan her emekli, bahsi geçen rakamları nakit olarak alabiliyor.

Bankalar yarışa girmiş ve EYT'lilere 25 bin TL banka promosyonu gündemdeymiş hatta daha da artabilir.

1674838174930.jpeg

babam yalama yaptı bankaları bi ona bi ona geçiyor aradaki farkı yatırıyor üstünü geri gönderiyorlar asdfdasf

babam yalama yaptı bankaları bi ona bi ona geçiyor aradaki farkı yatırıyor üstünü geri gönderiyorlar asdfdasf
Emeklilerin çoğu aynı durumdaydı ve 25 bin duyulunca eski emekliler de talep edecektir diye tahmin ediyorum.

Öğretmenlerde 25bin duydum ben.

haram diye annem almak istemiyo...

edri'nin dediği gibi sadece emeklilere değil, genelde 2 yıllık anlaşmalar üzerinden özel şirketlere de veriliyor bu. firmanın o banka ile çalışması için veya halihazırda çalışıyorsa devam etmesi için. bu paraları çoğu şirket kendi bünyesinde değerlendiriyor, çalışanlarına yansıtmıyor. tutar da şirketin çalışan sayısına ve hesaplarda döndürdüğü paraya göre belirleniyor. banka'nın kârı da komisyon alıyor olması, kredi kullandırması, kredi kartı veriyor olması, kredi kartı kullanıldıkça pos satması ve o pos'lardan da komisyon kesmesi gibi şeyler. biz yanlış hatırlamıyorsam 2016'dan bu yana alıyoruz, önümüzdeki ay bir daha alacağız. hep 2 yıllık anlaşma olurdu ama bu sefer 3 yıllık olacakmış; tahminimce 15 bin lira civarı bir para dağıtırlar. daha önce de yaptığım gibi hayır kurumlarına bağışlamayı düşünüyorum.
mesela yani

Yine az Raskocum.
25'den aşşağı olmaması lazım.
Bağış dedi ya gönlü zenginim sjfjs

ben bizim aldığımız promosyonu yazmim, linç yerim kdkdj

olmaz ndjdj tamam tamam… lupe’ün belirlediği miktardan fazla aldık, tek seferde :heyyy:

Geri