Embesil

Konu sahibi son olarak 637 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reelde görüşmek istediğim fforumsal vatandaşlarından, iyi oyun geçmişimiz oldu.
Sinema biletleri benden dostum.
Özlettin kendini...

embesil
Nihilist biri,
(banaöyledegelebilir)
Belki zamanla sancıyan yanlarından tutsak olur kimbilir.

Yüzyüze tanıdım, çok sevdim bu ağabeyi. :) İyi ki de organizasyonumuza gelmiş, hoş gelmiş. Nickini döngüsel ve Yabani ile karıştırıyordum ama artık karıştırmam. :) Oldukça entellektüel, ama entellektüel bir insanın soğuk kanlılığından arınmış, tamamen bir esnaf sıcaklığıyla oturdu, sohbet etti bizimle. İnşallah görüşmeye devam ederiz ağabey. :)

Yorumları okunulası, forumun nadide yorumcularındandır kıymetini bilin.

baktım ki yorumum yokmuş yorum eklemeden geçemyim dedim:)

kişiliği ve görüşleri bakımından en sevdiğim bana yakın diyeceğim değerli arkadaşlarımdandır kendisi sohbetini severim daha da etmeyi isterim her zaman değerlsii kardeşim embesil

Çok yardımsever olmasından mütevellit tanışma fırsatım oldu.p Kalıcı olmayacağım burada ama onunla her zaman sohbet etme şansı yakaladığımı düşünüyorum. On numara insan bence , doğal ve ego diye bir şey gram yok, yıllardır onu tanıyormuşum hissi var. Beraber bir çay içmek kısmet olur inşallah.

Tandıklarımın en iyisi :D çok güzel düşünür karşısındakini düşündürmeyi sever :D

Tanışmadık kendisiyle hakkında çok bir fikrim yok sadece yorumlardan anladığım abi ilan edilmiş mütevazi yorumları güzel olan birisi umarım tanışmak nasip olur.

Sana guzel şeyler yazmayacagim herkes yazmış çok asabim bozuldu.

Forma üye olduğum tarihte dikkatimi çeken, nickinde bile ironi barındıran asil duruşlu, beyefendi.
O nu anlayabilmek için çaba sarfediyorum çoğu kere:)
Yolu açık olsun.

Nicki degistirmesini düsündügüm insan kisisi..
Cok iyi niyetli..yardimsever..konuskan hep böyle kal ..kimseye benzeme:)

Cok iyi bi insan ama ben pek tanimiyorum .p
Biraz yasli olabilir diye dusunuyorum, ayrica nicki de cok guzel.

Ona sadece 1 şarkı armağan etmek istiyorum... O anlar...

:lls:

[YOUTUBE]RTw4RtEcdbw[/YOUTUBE]​

Nick secmek konusunda basarili oldugundan; evlatlarina ne isim koyacagi merak konusu xd

Canımdır! Özlendi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakkala zor gidiyorum ama mersinden istanula giderim abim için yol paramı karşılar çünkü o :D
Hayırsızlık yapıyorum ama sağolsun o hiç unutmuyor <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri