Embesil

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaaaa neden yok bakim bu adamin konusu sasirdim dogrusu :Dne sacma bi kafiye oldu bu:D

Tanimiyorum ama yorumlariyla tavriyla ve en onemlisi nicki ve zekasiyla :D bende sempati uyandiran uyemiz.

Ins tanima firsatimda olur kendine iyi bak seni tanidikca ekleyecegim bu sayfaya bisiler:)

nickini en beğendiğim üye yorumlarını es geçmiyorum çoğu zaman saçmalamayan üyelerden.

Başta antipatik sonradan sempatik gelen üye. Ulan dedim embesil neyin nesi dostum ne saçmalıyosun sen derdin ne senin amacın ne falan deyip duruyordum. İşte bu üye, ön yargılarımızdan arınmamız gerektiğininin resmi belgesi. Son derece orjinal ve benzersiz bi üye. Kıymeti bilinsin hatta koruma altına falan alalım :d

Hoşgörülü hümanist vede kalemi sağlam birisi.
Sohbetinede nail olmak çok güzel gercekten tesekkür ederim.

iyidir hoştur. nickinden dolayı sanıyorum cüretkar bir karakter olduğu sezisine kapılıyorum (bu cümleyi ben mi kurdum asjkdgkls). uzaktan uzağa şeyapıyoruz efendim.

nicki avatarı kendini belli ediyor farklı birisi farklılık iyidir

Sektörden akraba çıktık yahu. Muhtemelen görmüşuzdur birbirimizi diye düşünüyorum bir gün sirkete bir kahve içmeye bekliyorum.

Beyefendi nickinde sağlam bir ironi barındırıyor aslında :d bazen birinden bahsederken ''tam embesil yaaaaaağ'' diyeceğim oluyor sonra bizim embesil geliyor aklıma vazgeçiyorum. : ) Kıvrak bir zekaya sahip.

nickten değil de yorumlardan kazandığı doğrudur.

Abim on numara ya zararlı duygulardan arınmış gibi rahat biri :D

çok seviyoruz efenim. (çoğul konuşunca sanki daha bir arkadaşça oluyor. öteki türlü ergenler ağzına sakız yapacak. çiğnetmem.adfkjakjaşjşja)

beynimi yoruyor bu adam. (iyi ki yoruyor, paslanmasını önlüyor sağolsun.p)
elimden geldiğince, dilimin döndüğünce ayak uydurmaya, yanında yürümeye, hızına yetişmeye çalışıyorum. görüyorum ki, daha çok idman yapmam gerekecek. şöyle nefes egzersizlerini falan aksatmamam lazım. yoksa ona yetişmem mümkün değil.p

sevgiler, saygılar. (şapka çıkaran smiley.:d)

Ciddi anlamda sevdiğim ve saygı duyduğum birisidir. Mütevaziliği sadece nicki ile sınırlı değil tüm becerilerini ve mükemmel zekasını hep aynı sekilde örtmeye çalışıyor. Vicdan sahibi, düşünen düşündüren tavırlarıyla diğer insanlardan cok farklı olduğunu görebilirsiniz. Uyuşan cok yönümüz var ama uyuşmasaydı da eminim ki ben onunla yine sohbet ederken aynı hazzı alırdım. Neyse Hoşça kalın sevgili Makar Alekseyeviç kısa kesiyorum çünkü mum ışığım tükenmek üzere.

-Mısır, mısırrr..!!
+Ne var asimhoş?
9fb33deafdae559f06088124a53d749e.png

( yeni görsel bulunamadı )
-Yaa Mısır bunlar embesil için.
dea46babe21acb158cace10ace1b0425.jpg

+ne için asimhoş ?
-17.07
+ Asimhoş ben sana diyim ki sen kafayı iyice Üşüttün ki artık sayılarla felan konusmaya başladın ki
-Ya sen anlamazsın bosver sen en iyisi , bu hediyeye sevinir mi sevgili sahibin ?
+ Sahipp ben kendi kendinin sahibi olan gayet de özgür bi kediyim asimhoş , kendine gel !!
-Hııı ?!
+ Incir onlar asimhoş hediyeye benzer yanı yok git bi gözlük felan al sen!!
-Hıı?!!
...
Incirli doğum günü kutlaması( gecikmeli). Iyiki varsın.

Adamdır diyorum tekrardan

Ramazandan evvel ki davetimi erteledik işleri yoluna koyunca görüşelim diyorum ve gidiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri