ÜSözlük Emare

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Hadi konu acilmis iken ben de karaliyayim bir seyler.
Emare cok sevilmeli..
Ben kendisi ile dalga gecen insanlari cok severim..ben de yaparim..mükemmel olmayisimiz ile bas etmenin en güzel yöntemidir.
Güzel ve narin biri.
Umarim hic kirilmaz

foruma ilk girdiğim haftalarda onunla ufak sürtüşmelerimiz olmuştu
Emare nin iyi niyetine ve kalbinin temizliğine inanıyorum tıpkı diğer forumdaşlarım gibi..
sahte olduğunu düşünmüyorum son derece merhamet sahibi hayvansever bir arkadaşımız..
*Hayatında başarılar diliyorum.

Emare ye bakınca aklıma @PapatyA geliyor hep. Bazen o mu acaba diyorum. Her neyse konumuza gelelim hayvansever bir arkadaş tıpkı benim gibi. Merhametli yüreği güzel bir arkadaşımız.

Çok kibar, sakin ve kendi halinde.
Allah kendisi gibi bahtını da güzel nasip etsin.
Yolun buralara düşerse seni beklerim Emarecim.

Bana Sirius gibi ufak kız kardeş vibe veriyor halbuki ikisi de kazık kadar... sjxjd
Aşk hayatini yakından takip ediyoruz, terzi gibi akıl veriyoruz falan umarım kalbine göre biri ile karşılaşır. Yalnız ters köşeleri çok iyi. Duygusal, minnoş falan diyorsunuz sonra bir bakiyorsunuz içinden heartbreaker çıkmış.. savunma mekanizması mi yoksa dkb mi emin değilim djxjs her haliyle çok tatlı.

Kendiyle eğlenmesini bilen nadide bir çiçek. Okurken tebessüm ediyorum:)
Evlat gibi.

dünya hassas kalpler için cehennemdir. (aynaya karşı senle bi ilgisi yok)

entep’in gülü..
senle uğraşmayı seviyorum, balık burcu olman benim için +92637 öndesin demektir.. her konuya ağlayabilmeniz beni çok güldürüyor yakın arkadaşlarımdan biliyorum, çok ağlatıyorum ve eğleniyorum.. evet gaddarım, var mı başka soru? :d
çok iyi birisin, umarım hep mutlu olursun ve yüzün güler..

dünya hassas kalpler için cehennemdir. (aynaya karşı senle bi ilgisi yok)

entep’in gülü..
senle uğraşmayı seviyorum, balık burcu olman benim için +92637 öndesin demektir.. her konuya ağlayabilmeniz beni çok güldürüyor yakın arkadaşlarımdan biliyorum, çok ağlatıyorum ve eğleniyorum.. evet gaddarım, var mı başka soru? :d
çok iyi birisin, umarım hep mutlu olursun ve yüzün güler..
Insallahhhh hep beraber mutlu olalim saglikli olalim gerisi gelirrr :emoji_hugging:

Çok temiz kalpli ve iyi niyetli bir kız. Güzel gözlü. Bu aralar çalkantılı aşk hayatıyla gündeme yön veriyor. <3

senin övülmeye ihtiyacın yok ki…
ya için dışın bir. tüm hallerini, duygularını samimiyetinle öyle yansıtıyorsun ki buraya seninle üzülüp seninle gülüyoruz :d
nasıl ince düşünceli, narin kalpli birisin ya… doğal samimi hallerinle şurada nadir bulunan insanlardansın.
iyiliğinden hiçbir şey kaybetmezsin umarım emarişkom <3 ama lütfen duygusallıkta boğulma…
aşk hayatın nasıl ya? inş o da güzeldir… çok mutlu ol. öperim çok :*

senin övülmeye ihtiyacın yok ki…
ya için dışın bir. tüm hallerini, duygularını samimiyetinle öyle yansıtıyorsun ki buraya seninle üzülüp seninle gülüyoruz :d
nasıl ince düşünceli, narin kalpli birisin ya… doğal samimi hallerinle şurada nadir bulunan insanlardansın.
iyiliğinden hiçbir şey kaybetmezsin umarım emarişkom <3 ama lütfen duygusallıkta boğulma…
aşk hayatın nasıl ya? inş o da güzeldir… çok mutlu ol. öperim çok :*
Canimsin seni yerimmm

buralarda görmeyi sevdiğim bir hanfendi
çoook eskilerdendir
ev kuşu olduğu zamandan biliyorum
burada büyüdü
kalbi gibi hep güzellikler çıksın karşısına

Bu yıl senin de yılın olacak @Emare ciğim. :emoji_two_hearts:

Kalbinin güzelliğine yakışır insanlara denk gelmeni diliyorum, sevgiler.:emoji_heart_eyes_cat::emoji_revolving_hearts:

Geri