ÜSözlük Emare

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Bir zamanlar su sızmazdı aramızdan
araya ne girdi bilmiyorum mesafe uzadıkça bizde uzattık arayı sanırım
Çok kıskançtır onu bilir onu söylerim
Huyluya suyluya karışmaz. Umarım her zaman mutlu olur

Duygusal, düşünceli, narin, kırılgan, naif.
Yolu ve bahtı açık olsun

Sevilmeyecek gibi değil ki. Kız kardeş gibi

Sıcak kanlı, kıpır kıpır, yaşam dolu.

Kişisel sayfam olsun açtığım konular olsun yanlız bırakmayan kendine has bir sempatikliği bulunan şimdiki nickinede tam uyum sağladığını düşündüğüm hoş bir hatun:)

Çok tatlı biri aşırı sevecen bir yapısı var
öyle izlenim veriyor bana.

bu devirde hala böyle insanlar var mı ya? dedirtti bana güzel yürekli kardeşim.. duruşunda insancıllık yansıyor..kalbin selim halini hissettiriyor etrafındaki karşısındaki insanlara.. eğerki sizde kendinize yapılmasını istemediğiniz bir durumu karşınızdaki insana yapmamaya özen gösteriyorsanız bazen sessiz kalırsınız ve sizi anlayacak birilerine ihtiyacınız vardır..eğer hatice hayatınız da ise hatice bunu çok güzel başarıyor sizi anlıyor , sizi yadırgamıyor. . bu vakitte kadar göstermiş olduğun samimiyet vede içtenliğin için muhabbetlerimiz sırasında olsun , ayrı zamanlarda olsun çok teşekkür ediyorum güzel yürekli kardeşim.. unutma iyi niyetli insanlar hiç bi vakit kaybetmezler.. iyi niyetli insanları kaybederler ..

Canım :* Bir okadar da kıymetlim. iyiki'm ablamdan sonra kardes bildiğim.
Bu aralar akıl aldığım,derdime dert degil sonuna kadar derman olanım.Hep mutlu cok mutlu ol can içim :öp:

Forumun kıpır kıpır üyelerinden, neşesi eksik olmasını dilediklerimden. Kişilik olarak duygusal, kırılgan bir yapıya sahip olması onun için dezavantaj ama iyi niyetli olması da belkide en avantajlı noktası. Umarım bir ömür mutlu olur. Mutsuz olmaması kardeş ve bir büyük olarak tek temennim :)

Bünyesinde asla kötülük barındırmayan, forum için çok gerekli üyelerden. Beğeni yapmayı çok iyi biliyor olması da artı bir avantajı, mutluluk ve huzur yakanı bırakmasın güzel yürekli kardeşim.
:hi:

İlk tanıdığım günden beri aynı masumiyet ve sevgi dolu insan. Buraya alışmamı sağlayan en önemli etkendi.
Ömrün hep mutluluk dolsun.
Öpüyorum o güzel yüreğinden tatlışım. :ask

Çok tatlı ve çok sevimli buluyorum kendisini.
Mutluluğu daim olsun. :hppy:

dert ortağım benim benim biricik sevdiğim söyle senden başka kimim var benim :p

Wp da sesini beğenmeyen olarak yalnız değilsin. :u4:

Sıcakkanlı, vefakar ve art niyetsizdir.
Güzeller güzelidir, renkli gözleri ile insanı büyüleyebilir.
Onda en sevdiğim özellik hep olduğu gibi yalınlığını koruması. Uf, puf dediğinde bile hoştur.
Kedicikler aramızdaki bağımız; saf yanımızla hitap edebiliyoruz birbirimize.
Seni çok seviyorum tatlışım.:ask:

Yıllar oldu hâlâ görüştüğüm, yazıştığım, ne ise o kalabilen masum kalp ve iyi niyet.
Buradan da sevgiler tatlışım. Öpüyorum gül yanklarından.:emoji_tulip:

Sevgili @Emare hayvanseverliği ve temiz kalpliliği ile tahminimce çok seviliyor ve yorumları o kadar doğal, neşeli ki kendisini okurken çoğu zaman gülümsüyorum.

Beslediği hayvanları ile yüzü hep gülsün isterim, sevgiler...

Geri