Ben de cok silik hatirliyorum.Bunu konuşmuştuk ama çok daha flu geliyor.
galiba 30undan sonra insan neden ve niyelerden çok şimdiye daha iyi bakıyor.
Simdiye bakalim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de cok silik hatirliyorum.Bunu konuşmuştuk ama çok daha flu geliyor.
galiba 30undan sonra insan neden ve niyelerden çok şimdiye daha iyi bakıyor.
Kanka 10 binin 5 bini forum oyunlarindaOlm ne buluyorsunuz lan bu kadar yazacak? Manyak mısınız?
Senin çok mesajın var sanıyordum canım, sonra bir baktım, yabani, Süreyya ve ben dışında kimseyle doğru düzgün iletişim yok.. sen hayatımda gördüğüm en oğlak kadınsın.. burçlara inanıyorum senin yüzünden.Ben ne üyesiyim diye profilime girip baktım. Gümüş üyelerin çok alık oluşu.
Soru sormayın bilmiyorum teşekkürler.Senin çok mesajın var sanıyordum canım, sonra bir baktım, yabani, Süreyya ve ben dışında kimseyle doğru düzgün iletişim yok.. sen hayatımda gördüğüm en oğlak kadınsın.. burçlara inanıyorum senin yüzünden.
Dümdüz üye olanlarımız da var.Ben ne üyesiyim diye profilime girip baktım. Gümüş üyelerin çok alık oluşu.
bir konuya 3621 defa söülemem yazıyon bu sayılar normal değil miForuma 2 sene hic yazmadim mesaj sayim 50k olmus nerdeyse bide yazsam neler olurdu bilemem diger forumdada 48bin mesajim var bu arada![]()
Aynen kanka 50k mesajimin 45k si solemembir konuya 3621 defa söülemem yazıyon bu sayılar normal değil mi
hehehhe süreyya'cımmmmm35 000 (harf ile otuzbesbin) mesaj nedir Allah'iniz Askina?
Hic mi yemedin?
Hic mi icmedin?
Rezil kepaze bir durum.