Sözlük Elmas Üyelerin Ağır Işsiz Oluşu hk.

Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Klaus'u anlıyoruz. Zengin, faizle geçiniyor.

Size ne oluyor!

Forumda nefes alsın mesaj sayısına eklensin demişler. Artıyor. Biz de gevezeyiz biraz galiba bilemedim hfjfjf

Adam flood bile yapiyor en yuksek mesaj sayisi rekoru icin.
Bir tur hobi sanirim.

Dua edin sizden de forumdan da acayip sıkıldım yoksa karatınızı üçe beşe katlamıştım çoktan;q

Süreyya diğer foruma 20 senedir üyeyim. Orada çok az mesajım var, burayı kalkındırma amacıyla yazdık yazdık, konular açtık.. kıymet bilirler mi....
Forumu kuran kişilerden bir kişi yok şu an buralarda..

Öyle bir rütbeki çok şeymiş gibi görünüyor ama hiçbir şeymiş gibide…şu şekil takılıyoruz forumda…… bir halta yarıyormuş gibi ama yaramıyormuş gibide…….

IMG_2065.jpeg

Flood skill'leri;
Sad
Vay be
Soylemem

K'nın ciddili post atması zaten bir nevi forumsal kıyamet günüdür. Güneş'in batıdan doğması, bla bla

Hayır, bir de forumsal beklentimizin K'nın ciddili post'u olması da ayrı bir vehamet.

Beklentiye bakar mısın!
İşsiziz işte ...mına kayyum

Süreyya diğer foruma 20 senedir üyeyim. Orada çok az mesajım var, burayı kalkındırma amacıyla yazdık yazdık, konular açtık.. kıymet bilirler mi....
Forumu kuran kişilerden bir kişi yok şu an buralarda..
Bilirler mi Cafom?
Maksad makara olsun bizimki.
Hos, siyasi ve felsefi/tarihi konularda sakamiz yoktu.
Biraz da kendimizle dalga gecelim.

K'nın ciddili post atması zaten bir nevi forumsal kıyamet günüdür. Güneş'in batıdan doğması, bla bla

Hayır, bir de forumsal beklentimizin K'nın ciddili post'u olması da ayrı bir vehamet.

Beklentiye bakar mısın!
İşsiziz işte ...mına kayyum
Cok nadirde olsa atmisligi var. Bir kac kez dragon ball animesi hakkinda muhabbet etmistik.

Son düzenleme:
Geri