Elia kimdir?

Konu sahibi son olarak 1027 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şanslısın bizim buralara gelmiyor öyle gruplar :D

Ahahahha konser tarihinde İzmir'deydim ve kalkıp gittim. 2 gece üst üste çok alakasız yerlerde uyudum kalacak yer yok diye.
Eee Empyrium aşkı böyle.. dklfgj

Ahahahha konser tarihinde İzmir'deydim ve kalkıp gittim. 2 gece üst üste çok alakasız yerlerde uyudum kalacak yer yok diye.
Eee Empyrium aşkı böyle.. dklfgj

Bir daha gelirlerse ki yakın zamanda zor bir ihtimal haber et bende gleyim :D

Bir daha gelirlerse ki yakın zamanda zor bir ihtimal haber et bende gleyim :D

Kötü haber, bir daha böylesine efsane bir konserin olma ihtimali çok çok çok düşük.
Zaten tekrar o mekanda olmayacaksa hiç olmasın daha iyi. Oranın ses sistemi mükemmel.
Youtube'da konserin tam kaydı var oradan izleyebilirsin aslında. (Kayıtların birinde kıyıdan köşeden ben de çıkmışım hatıra olmuş.) :cvcv:

Kötü haber, bir daha böylesine efsane bir konserin olma ihtimali çok çok çok düşük.
Zaten tekrar o mekanda olmayacaksa hiç olmasın daha iyi. Oranın ses sistemi mükemmel.
Youtube'da konserin tam kaydı var oradan izleyebilirsin aslında. (Kayıtların birinde kıyıdan köşeden ben de çıkmışım hatıra olmuş.) :cvcv:

buraya bi yere iliştir de ptesi gecesi falan bakarım

buraya bi yere iliştir de ptesi gecesi falan bakarım

Hemmen.
https://www.youtube.com/watch?v=C_xNuEf2M-o
https://www.youtube.com/watch?v=SO7s_Np0imA

Ya çok duygulandım şimdi..

Öldürücü darbemi de yapıyorum hazır mısın?
8MLMVk.jpg

Foto da ne büyükmüş...

Değişen ve hala aynı olan şeyleri bir gün seninle sohbet ederek senden dinlemeyi çok isterim zira okuduğum "Sen Kimsin?"lerden sıyrılabilen yegane yazı bu oldu. Çok içten, açıkyürekli, sert, fazlasıyla gerçek ve gerçek kadar acı... Fazla söz söyleyip yazının güzelliğini bozmak istemem, bende olumsuz etkisi yoğun olan ve aynı zamanda beni kendime getiren bir parçayı buraya bırakıyorum, sevgiyle kal @Elia

[YOUTUBE]cxPy43Xn9Gk[/YOUTUBE]

Aslında defalarca bu konuyu tamamen silmeyi düşündüm, kimse okumasa sanki her şey daha güzel olacak.. Değerli yorumun için teşekkür ederim sevgili alaimisema, hem şaşırdım hem de mutlu oldum. ^^

belki normal olmayan onlardır
boşver

Şimdiye kadar okuduğum en güzel biyografi, otobiyografi derdim ama kategoriye gerek yok.
Sıkılmadan sonuna kadar okuduğum en güzel yazı!
Mükemmeldi, ruhuna sağlık.
Neden bir kitap yazmıyorsun? Ba-yıl-dım..​

çok kısa yazmışsın bu kısa yazını birkaç cümle ile özetlersen okur ve memnun olabilirim :D

Şimdiye kadar okuduğum en güzel biyografi, otobiyografi derdim ama kategoriye gerek yok.
Sıkılmadan sonuna kadar okuduğum en güzel yazı!
Mükemmeldi, ruhuna sağlık.
Neden bir kitap yazmıyorsun? Ba-yıl-dım..​

Tanışmıyorken bile bu kadar tatlı olur mu bir insan..... :dyg:

çok kısa yazmışsın bu kısa yazını birkaç cümle ile özetlersen okur ve memnun olabilirim :D

Yaklaşık 4 buçuk sene önce yazdığım şeye ekleme yapınca iyice uzun oldu kusura bakmayın. :liv:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri