Elia kimdir?

Konu sahibi son olarak 1028 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bana böyle şeyler demeyin şımarırım yoksa. :D Bütün dünya duydu artık 17 yaşında olduğumu. :p Senin de yüreğine sağlık, bana böylesine güzel şeyler yazdığın için! Ne kadar teşekkür etsem az. :srl:

Aa bir ben kalmıştım bende duydum o zaman :p hem küçük falan değilmişsin ki sen ben 15 ve daha altı bekliyordum seni :p :cici:

Bana böyle şeyler demeyin şımarırım yoksa. :D Bütün dünya duydu artık 17 yaşında olduğumu. :p Senin de yüreğine sağlık, bana böylesine güzel şeyler yazdığın için! Ne kadar teşekkür etsem az. :srl:

Bu forumdaki herkes çok büyük, ezerler bizi. :p
Hazır elimde imkanlar varken Almanca'mı geliştireyim demiştim bir yerden sonra canım sıkıldı bıraktım, bir işi yarıda bırakmak en sevdiğim şeydir. Sen öğrenirsin valla, yetenek var sende,hem de fazlasıyla var. :p En büyük sıkıntı materyal bulmak zaten. Fince gramer kitabı hiç yok Türkçe olarak. İnternete "learn finnish" yazıyorum sayfa sayfa dolaşıyorum güzel bir kaynak bulmak için. :/

iste en buyuk sIkInti kitap bulmak, d&r dan falan istesen ya da bir kitapcidan getirmezler mi acaba? ingilizcede olsa

Aa bir ben kalmıştım bende duydum o zaman :p hem küçük falan değilmişsin ki sen ben 15 ve daha altı bekliyordum seni :p :cici:

Bu forumun yaş ortalamasının epey bir yüksek olduğunu düşünürsek çok küçük kalıyorum. Benden küçük 1-2 kişiye rastladım şu ana kadar. :p

Bu forumun yaş ortalamasının epey bir yüksek olduğunu düşünürsek çok küçük kalıyorum. Benden küçük 1-2 kişiye rastladım şu ana kadar. :p
Olsun.. yaşın ne önemi var :cici:hem istersen bende sizin tayfaya katılabilirim hiç farketmez :p

sıkılmadan okudum. daha olsa daha okurdum, olmadi bana özel yaz :)) seni biraz daha tanımak güzeldi :)

sıkılmadan okudum. daha olsa daha okurdum, olmadi bana özel yaz :)) seni biraz daha tanımak güzeldi :)

Daha yazarım ohoo, en sevdiğim şey. :p Ama nasıl üşeniyorum bir bilseen.
Şu an bu yazıyı yazmaya da üşeniyorum ama yazıyorum, hayat çok tuhaf. :p

Elia GErcekten Mükemmek anlatmışsın

Çok güzel anlatmışsın kendini.
Kendimden bir şeyler bulmadım desem yalan olur.
İnşallah bundan sonra hayatında hep güzel şeyler olur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri