-
-
-
-
Kelimenin tam anlamı ile gürültü kirliliği yaratmaktadır, bazı önlemler ile sesi azaltmak mümkün olsa da sanırım önemsenmiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kelimenin tam anlamı ile gürültü kirliliği yaratmaktadır, bazı önlemler ile sesi azaltmak mümkün olsa da sanırım önemsenmiyor.
İş yerlerinden bağımsız olarak sitelerin jeneratörleri çok ses yapıyor ve bu duruma çözüm bulmak hiç de zor değil ancak masraftan kaçıyorlar.Bu sese itiraz etmek haksızlık olur.
Elektrik olmaması işyerleri için elindeki ürünlerin bozulmasına yol açabilir.
Sonra da bu ürün bozuk diyecek kadar nankörüz.
Gürültü kirliliği yaratanlardan şikayet ediyorum, yazın da sıcaklardan şikayet ederim.Nooldu yine
Sadece sizin jeneratör sesini duyamadığın için mi şikayet ediyorsun?Ev sahibiyim ve etraftaki her sitede jeneratör var fakat bazıları maalesef gerekli önlemleri almadığı için her kesintide sesler birbirine karışıyor.
O kadar çok site var ki yaptırmamış olabilirler. Gece sessizliğinde özellikle dayanılacak gibi değil. Bu sitelerde oturanlar nasıl dayanıyor, bilmiyorum. Masraftan kaçınmaları da anlaşılmaz bir durum çünkü lüks siteler.Ay bak sevdiğim konu işte
Konumu nerede ve ses yalıtım malzemesi yaptırtmadınız mı
egzoz gazı üretiyoBütün Jeneratörler çok ses yapar. Çünkü motor açıkta çalışıyor. Motor kapalı bölünde olsa soğutma sorunu çıkar. Jeneratör kapalı yerde olursa, içerisini havası zehirlenir ve kötü kazalara sebep olur. çık alanda durmalı ve mümkünse binadan uzak. Çünkü kötü koku da yapar ve hiç sağlıklı değil. En sağlıklısı Mum yakmak.
Kadınlar her alanda bilgi sahibi oldukça dünya daha güzel olacaktır.Vay anasını. Jeneratörler hakkında ne çok şey biliyorsunuz. Bu çok kışkırtıcı