Elektrik kesintilerinde jeneratör seslerinin birbirine karışması

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Kelimenin tam anlamı ile gürültü kirliliği yaratmaktadır, bazı önlemler ile sesi azaltmak mümkün olsa da sanırım önemsenmiyor.

Kelimenin tam anlamı ile gürültü kirliliği yaratmaktadır, bazı önlemler ile sesi azaltmak mümkün olsa da sanırım önemsenmiyor.

Bu sese itiraz etmek haksızlık olur.

Elektrik olmaması işyerleri için elindeki ürünlerin bozulmasına yol açabilir.
Sonra da bu ürün bozuk diyecek kadar nankörüz.

Bu sese itiraz etmek haksızlık olur.

Elektrik olmaması işyerleri için elindeki ürünlerin bozulmasına yol açabilir.
Sonra da bu ürün bozuk diyecek kadar nankörüz.
İş yerlerinden bağımsız olarak sitelerin jeneratörleri çok ses yapıyor ve bu duruma çözüm bulmak hiç de zor değil ancak masraftan kaçıyorlar.

Ay bak sevdiğim konu işte
Konumu nerede ve ses yalıtım malzemesi yaptırtmadınız mı

Bütün Jeneratörler çok ses yapar. Çünkü motor açıkta çalışıyor. Motor kapalı bölünde olsa soğutma sorunu çıkar. Jeneratör kapalı yerde olursa, içerisini havası zehirlenir ve kötü kazalara sebep olur. çık alanda durmalı ve mümkünse binadan uzak. Çünkü kötü koku da yapar ve hiç sağlıklı değil. En sağlıklısı Mum yakmak.

Ay bak sevdiğim konu işte
Konumu nerede ve ses yalıtım malzemesi yaptırtmadınız mı
O kadar çok site var ki yaptırmamış olabilirler. Gece sessizliğinde özellikle dayanılacak gibi değil. Bu sitelerde oturanlar nasıl dayanıyor, bilmiyorum. Masraftan kaçınmaları da anlaşılmaz bir durum çünkü lüks siteler.

Bütün Jeneratörler çok ses yapar. Çünkü motor açıkta çalışıyor. Motor kapalı bölünde olsa soğutma sorunu çıkar. Jeneratör kapalı yerde olursa, içerisini havası zehirlenir ve kötü kazalara sebep olur. çık alanda durmalı ve mümkünse binadan uzak. Çünkü kötü koku da yapar ve hiç sağlıklı değil. En sağlıklısı Mum yakmak.
egzoz gazı üretiyo
kapalı alanlarda da konumlandırılabilir ama uygun tasarım yapılmalı
jeneratör odaları var
ses dersinde bakmıştık bunlara

Geri