Elektirik Faturasi

Konu sahibi son olarak 1197 gün önce görüldü
İnsan su faturasını görünce teselli buluyor, sanki bedava gibi geliyor ve öderken hiç koymuyor :)
Bu kadar zam olur mu aşağılık insanlar. Millet duman oldu, vicdansızlar.
Forumdaki pintilerden bazı tüyolar alabiliriz, 1000 lira ile geçinen biri vardı sanki.

Forumdaki pintilerden bazı tüyolar alabiliriz, 1000 lira ile geçinen biri vardı sanki.
E dikkatli kullanıma rağmen sadece aylık fatura ödemeleri 1000 tl üzeri yapıyor.
Onu diyen arkadaşa bir şey demek istemiyorum, herkes kendi standartlarında yaşıyor evet, ama insanca yaşamak için şu şartlarda aylık 10000 bile yetersiz.
Karın tokluğu yaşamaksa, kimse merak etmesin açlıktan ölmez insanlar.
İnsanlar Survivor hayatı yaşıyor, hikâye anlatmaya gerek yok.

İnsanların evine gelen faturaların yıllık ortalaması bile 150 kw değilken, nasıl olur da böyle bir limit koyulabilir ki?
Güney illerinde yaşayan insanların çoğu doğalgaz kullanmıyor ve kışı da elektrikli ısıtma sistemleri ile atlatıyorlar ayrıca yazın da klima kullanmaya mecburlar... Bu durumu bile bile 150 kw sınırı nedir? Yıllık ortalama bile 300 kw altına düşmezken, bu nasıl bir ücretlendirmedir?

Ev önemli evet ama bu işin bide üretim imalat yapan tesislerdeki fiyatlandırması çok aşırı,neye çalışıyoruz ne için istihdam sağlıyoruz çözemedim.

• Beğen
Tepkiler: ne
Dükkana 2400 lira fatura gelmiş üstelik haftasonu da kapalıyız ve 5'te paydos.
Madencilik filan da yapmıyoz he..

Geri