Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hımmm o zaman Doktor bey abim 50 veya 51 yaşında:pAbi diyeceksiniz @Lefty hanım![]()
ne biçim konuşuyorsun sen yaa daha gençler 45 nedir allansen.45-46. yakında yukarıdan çağırırlar sizi.
Oyle deme bu isin yaslisi genci yok. Bide bakmissin gum once biz gitmisiz sad,((45-46. yakında yukarıdan çağırırlar sizi.
allah sıralı ölüm versin. daha gencim.Oyle deme bu isin yaslisi genci yok. Bide bakmissin gum once biz gitmisiz sad,((
Ben morukmuyum puuuu:// tamam kapatalim ugramasin xdallah sıralı ölüm versin. daha gencim.
laf gelmeden konuyu kapatalım : )
Yaşımı biliyorsun ancak matematik mi bilmiyorsun yoksa?
Bu ay 45 olacağıma göre ve aşağı yukarı 15 yaşından itibaren çanta taşıdığımı da varsayarsak, bu durumda otuz yıl civarı, çantamda hiç çikolata taşımamış oluyorum. Kahve yanında çikolatayı severim fakat içilen yerlerde zaten çikolata satışı yapıldığı için de gerek duymamışım demek ki...
Abi diyeceksiniz @Lefty hanım![]()
Kendimden dört yaş büyük olan abime bile çocuk yaştan itibaren ismi ile hitap ederim yani kimseye abi deme huyum yoktur ancak sen de haklısın ve elinde bir yaş farkla üstünlük taslama çabasından başka bir şey kalmadı.Yok be. Bir yaş büyüğüm sadece ama abi desin istiyorum @yoSun