El cantasinda paket paket cikolatalar bulunduran kadin

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Selena Gomez'in bu fotografini gorunce yalniz degilim dedim kendimce. n'olur n'olmaz..

1636719293299.png

O el cantamizda bir cok sey mevcut. ayna mesela. islak mendil. ped. kimlik. gunes kremi. cuzdan, anahtar.. kagit ve kalem. yuz maskesi de var. tarak ve kitap, ekstradan bir ruj, tabi n'olur n'olmaz. ve tabi ki cikolata. birtane degil ama. bir kac tane.

Yüz maskesi de mi var?:)

Thalassa o halde bir gün senden "çantamda ne var" videosunun öncüsü olmanı bekliyoruz. :)

cüzdan, anahtarlık, ayna vb bunlar çoğu çantada olabilecek stabil şeyler zaten. ama çikolata? ben, çikolatanın varlığını bilsem çantada taşıyamam ki YERİM.

Çantamda niye hiç çikolata taşımadığımı düşünmeye başladım, bu yaşıma kadar hiç ama hiç...:)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Erir falan, çantada ki diğer malzemelerin baskısından veya anahtarlardan paket patlar sağa sola bulaşır, vıcık vıcık ıyyy xd sakız da aynı şekilde yapış yapış, tekrar ıyy.
Tşk

• Üzgün
Tepkiler: Aze
O çantaların içerisinden neler çıkıyor çikolata çıkınca mı şaşırdınız?

Çikolatalarınızdan bir tane de ben alabilirmiyim acaba?

Adanalı kadın üyelerimizin çantasında el bombası bile çıkar. Adanada Biber gazından daha ucuz el bombası.

Eshmael kadınlarla hiç iletişim kuramıyorsun.sen en iyisi gel manisa pomuk ile filan ultra aslanla yüz göz ol

Ama erir ki o
Ayrıca yanımda atıştırmalık hiç taşımam.. Çünkü yerim.. boşa kalori :d

Mesela bjk maçlarında @yoSun 'un çantasında filliboyanın 0.5 litrelik tiner olduğunu düşünüyorum :D

Tam olarak kaç yaş yani
Yaşımı biliyorsun ancak matematik mi bilmiyorsun yoksa?:)
Bu ay 45 olacağıma göre ve aşağı yukarı 15 yaşından itibaren çanta taşıdığımı da varsayarsak, bu durumda otuz yıl civarı, çantamda hiç çikolata taşımamış oluyorum. Kahve yanında çikolatayı severim fakat içilen yerlerde zaten çikolata satışı yapıldığı için de gerek duymamışım demek ki...

Geri