Yönetim rica ediyorum biraz geyik yapalım sonra kilitlersiniz .. Kırmayın abinizin ricasını 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Az kalsın yine kaçırıyordum abilerin yakışıklısı.
Çok su meşrubat filan içiyorsun ondan .. :asd:
:cici:güzellik ..
bu ne simdi?
Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana
anladim" bu " işaret zamirlerinden biridir .. Yakınında ki bir şeyi göstermek için kullanılır .. Eğer çok uzaktaysa o, biraz uzaktaysa " şu " kullanılır ..
anladimbana aciklarmisiniz onlarin ne oldugunu ?
Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana
hic benlik degil bence sen resim çiz sanirim görselliği seviyorsun.Yada ne bileyim fotoğrafcilikla ilgilen.Tasarim.bende havalandirma kapaği sandim maviyi, sondaki parlayani ev dekor süsü.Dört köşesi bir birine eşit kareler işte ..
Hani fotoğraf kareleri vardır ya oradan işte trolleme yaptım ..
Yahu espriyi açıklayıncada BİR ANLAMI KALMIYOR Kİ![]()
hic benlik degil bence sen resim çiz sanirim görselliği seviyorsun.Yada ne bileyim fotoğrafcilikla ilgilen.Tasarim.bende havalandirma kapaği sandim maviyi, sondaki parlayani ev dekor süsü.
espriyi anlamadim .
Eksen bey bu yönünüde öğrenmis oldum.Kelimelere de takilma ben farkli bir dille büyüdüm.Türkcem ona rağmen iyi sükür.
Hz.Mevlana