EkSen'den Kareler ..

Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
Yönetim rica ediyorum biraz geyik yapalım sonra kilitlersiniz .. Kırmayın abinizin ricasını :)

kare.jpg

images

images

images

En üstteki kare çok güzel , çok beğendim .Bence forumun en güzel karesi bu

Hah sende adeta Lethe'yi çağır canım kardeşim :)

ayy ayni serdar ortaca benziyo .s.s

Bence mavisi daha güzel ama alttaki hani şu cam duvarlar oluyo ya onlara benzettim. Ay çok kararsız kaldım .s

bu ne simdi?

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana

bu ne simdi?

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana

" bu " işaret zamirlerinden biridir .. Yakınında ki bir şeyi göstermek için kullanılır .. Eğer çok uzaktaysa o, biraz uzaktaysa " şu " kullanılır ..

" bu " işaret zamirlerinden biridir .. Yakınında ki bir şeyi göstermek için kullanılır .. Eğer çok uzaktaysa o, biraz uzaktaysa " şu " kullanılır ..
anladim :) bana aciklarmisiniz onlarin ne oldugunu ?

Hz.Mevlana

anladim :) bana aciklarmisiniz onlarin ne oldugunu ?

Hz.Mevlana

Dört köşesi bir birine eşit kareler işte ..
Hani fotoğraf kareleri vardır ya oradan işte trolleme yaptım ..
Yahu espriyi açıklayıncada BİR ANLAMI KALMIYOR Kİ :)

Dört köşesi bir birine eşit kareler işte ..
Hani fotoğraf kareleri vardır ya oradan işte trolleme yaptım ..
Yahu espriyi açıklayıncada BİR ANLAMI KALMIYOR Kİ :)
hic benlik degil bence sen resim çiz sanirim görselliği seviyorsun.Yada ne bileyim fotoğrafcilikla ilgilen.Tasarim.bende havalandirma kapaği sandim maviyi, sondaki parlayani ev dekor süsü.
espriyi anlamadim .:D
Eksen bey bu yönünüde öğrenmis oldum.Kelimelere de takilma ben farkli bir dille büyüdüm.Türkcem ona rağmen iyi sükür.

Hz.Mevlana

hic benlik degil bence sen resim çiz sanirim görselliği seviyorsun.Yada ne bileyim fotoğrafcilikla ilgilen.Tasarim.bende havalandirma kapaği sandim maviyi, sondaki parlayani ev dekor süsü.
espriyi anlamadim .:D
Eksen bey bu yönünüde öğrenmis oldum.Kelimelere de takilma ben farkli bir dille büyüdüm.Türkcem ona rağmen iyi sükür.

Hz.Mevlana

Samimi kurulan ve ifade edilen her üsturuplu cümleyi beğenirim .. EyvaALLAH Crochety ..

Geri