EkSen

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
EkSen

Üslubu ve tavırlarıyla çevresi tarafından kendisine saygı duyulmasını sağlamış yeni forum üyelerimizden. Tanıdıklarının ona Abi diye hitap etmesi kısa sürede benim de ona saygı duymamı sağladı. Bunun yaştan değil beyfendi duruşundan olduğu çok belli. Zamanla daha çok tanımak dileğiyle,
Herşey gönlünce olsun...

Saygılı ve seviyeli yorumları efendi biri oldugunu gösteriyor. Konularına bakınca da aynı görüşte olduğumzu görüyorum , buradaki diğer arkadaşlar gibi kendisi de sevilen birisi gördüğüm kadarı ile

yorumlarını çok severek okuduğum mantıklı ve kaliteli bir insan olduğunu düşündüğüm üyelerden daha ilerleyen zamanlarda daha iyi tanışmak dileği ile...

eksen abi nin silinen mesajını merak ettim
kuralları okudum
üye hakkıda yorumum,kuralları bilmeyen biri :kiki:

yine mi bohçasını alıp gitti
hey allahım ne oldu acaba :D

geldi mi abimizz

Abi :)
Durusuyla, yorumlariyla, acik sözlülügüyle takdirimi kazanmis birisi.

Sağlam karakterli,kültürlü,bilmediği konularda ahkâm kesmeyen,olgun ve mantıklı birisi.Haksızlığa gelemeyen bir yapısı var.Forumda yorumlarını beğendiğim ve saygı duyduğum bir arkadaş.Her şey gönlünce olsun.:hi:

Eksen abim benm .. Kültürlü, saygılı, adam gibi adam, her konuda bilgili, heybetli, çizgisini her zaman koruyan vs vs vs.. Çok iyi bir sırdaş, etrafında çok sevilen ve paylaşılamayan adam benm Eksen abim :) Vurduna da oturtan biri :haha: Haksızlığa asla ve asla gelemez. Birini severse tam sever, silerse de tam siler ..:) Allah bizim dostlumuzu her daim korusun Eksen abim ..

EkSen abinin karakteri çok sağlam yazdığı yorumları uzun bile olsa ender okuduğum kişilerden. birileriyle tartışırken kırmadan incitmeden izah eden ve her daim karşıda ki kişinin düşüncelerine saygı gösteren birisi Gördüğüm kadarıyla kendisinin en güzel yanı ise herkesin düşündüğü herhangi bir şeyi doğru yerde doğru zamanda, doğru cümlelerle ifade edebilmesi. Kendisini iyiki tanımışız.

Çok değerli bir kardeşim.Lafını esirmeyene,tartışırken dahi saygı çerçevesinde tartışan,fikirlerine değer verdiğim ve birçok ortak yönümüzün olduğunu gördüğüm bir kardeşim.

Bazı konularda farklı düşünsekte bir çok konuda görüşlerine katıldığım,değerli bilgiler öğrendiğim ve öğreneceğim,bir gün tüm Milliyetçiler birleştiği vakit sırtımı rahatlıkla yaslayabileceğim nadir kişilerdendir kendisi.Bir gün birlikte Turan'a yürüyecez elbet :)

Saygılar abicim :=)

şahsen tanımıyorum ama tartışma konularındaki uslubu, çoğu zaman da objektif oluşu ilgimi çekti. savunduğu şeye körü körüne inanan biri olmadığını düşündürüyor bana, araştırıp öğrenen, artıları eksileri ortaya rahat rahat dökebilien biri, bence.

ayrıca gözlem yeteneği de dikkat çekici.
üyelere yaptığı yorumlar da gayet isabetli, buna rağmen köpürtmeden net anlatıyor ne demek istediğini.

faydalanabileceğiniz, çeşitli kazanımlar sağlayabileceğiniz bir üye. keyfini çıkarın.

ben bazı şeyleri kolay kolay diyen biri değilim. bu tarz başlıklara da çok fazla yazamam, beceri meselesi ama şunu diyebilirim, burada sıkılmadan vakit geçirmemi sağlayan üyelerden birisin. bunu da bana dedirttin daha dönmezsen darılırım heval. :)

neredesin ayyüzlüm

birader nerdesin sensiz olmuyor bak

inci-caps_196997.jpg

Sanırım forum içerisinde hayata bakış açısı ve yorumlama olarak en zıt olduğum kişidir. Zıtlıktan ziyade en az ortak noktası olan belki ikimizizdir diye tahmin ediyorum. Buna rağmen bugüne kadar gerek bana olsun gerek de diğer forum üyelerine olsun uslubunde herhangi bir rahatsızlık duyduğum mesajı olmadı. İnsan ister ki ideolojik olarak rakibi yada tartıştığı biri varsa bile mert olsun, delikanlı olsun. O da böyle biri işte. Saygılarımı iletiyorum.

3 gündür forumda ki eksikliğini fark ediyor ve bi an evvel dönmesi için #direneksenabi diye devrim çalışmaları baslatacagimi kendisine bildiririm:p

Eksen abi nin forumda ki yokluğu belli lütfen başkalarını ciddiye almasin biliyorum zordur ama kesinlikle olması gereken budur. Geri gelsin:)

Artık yok. Tek taraflı kendi bildiginin doğru olduğunu düşünen bir admin var forumda çünkü:/

Forum tarafından sevilen biri

Kendisinin çember sakallara sahip olduğu bir fotoğrafı vardı, oradaki halini Obi-wan'ın hocası Qui-Gon Jinn'e pek benzettim.

Bu forumda tanıdığım zannedersem tartışmaktan zevk alabileceğim 2-3 kişiden biri olarak gözüküyor. Saldırgan değil, yapıcı bir üslup kullanıyor oluşu da cabası. Takipteyiz.

Forumda ağırbaşlılığıyla gözüme batan bir abim.
Kendisiyle sohbette,yorumda bulunmamış olsam da, yazdıklarını yine ölçüsüyle yazan, üstelik muhafazakarlıkla dindarlık arasındaki ince çizgiyi bulmuş, merak ettiğim bazı sorulara da ışık tutabilen,
görüşümüz zıt ya da değil, büyük saygı duyduğum insanlardandır eksen abimiz :)

Geri