EkSen

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
İnler, cinler,periler,cadılar,karabasanlar onlarıda al gelll :P
üç vakte kadar bekliyoruz gelmezsen topu sana musallat olsun emi :hih:

dobra adamdır aslında , kim yazmıştan ziyade "doğrumu yazmışmıy"a bakan adamdır

Bir ara beni çok seviyordu. Sonra Hayır dedim diye terörist ilan etmişti aksjdns
Neyse insan arıyor bazen tartışmak güzel oluyordu falan yani.

Duydum ki evetçi olmuş. Reisinin peşinden gitmiş. Üzüldüm.

Yorumlarını büyük bi keyifle takip ettiğim saygıdeğer insan.

Güzel tartışıyoruz koklaşıyoruz dövüşüyoruz sevişiyoruz. Sahi nerelerdesin sen? Gelde fikirlerimizi tokuşturalım

Forumda kendisine "Cinotolog" ünvanı verilmesi gereken kişi. O konudaki ilgisi-bilgisi-yorumları dikkatimi çekiyor. Birebir muhabbetimiz olmadı fakat 1 kişi hakkında güzel şeyler anlatmıştı bana öyle kalmış hafızamda.​

Beğeniyorum yorumlarını, kibar da buluyorum.
insanları anlamaya,anlatmaya çalışan, kabiliyetli biri.

Ateistler yorumlarında çok övüyorlar .Dikat et ayağın kaymasın

Ateistler adamı adam olduğu için övuyor. İnancı adamligina engel olmuyor. Sonuç olarak onu inancıyla kabul ediyoruz. saygı duyuyoruz.

Genç müslüman(lar) tarafından kıskanılmış, çamur atılma teşebbüsünde bulunulan, saygılı, inançlı üye.

no pasaran'ın zıt kutuptaki karşılığı, adam gibi adam. no pasaran'ı da birçok müslüman arkadaş çok seviyor. sizi kimse sevmiyor diye neden bozuluyosunuz? :D belki bu insanlar yanlış yolda değillerdir de sen hayatında hiçbir zaman doğru bi çizgide gidememişsindir. hiç bunu düşünmüyosun. :dd
neyse, eksen abi bir numara. kıskananlara şey diyorum,

bQ74bTAz_400x400.jpg

Daha öncesinde forumda ''kutsal kitaplardan bazı çelişkiler'' diye bir konu açmıştım.

Konuda ayetler paylaşmıştım ve Kur'an'dan aldığım ayetleri İncil'den almışım gibi göstermiştim. Aslında amacım, birçok kişi için inancın akıl ile değil de şartlanmışlıkla alakalı olduğunu göstermekti. Ve bu amaçla açtığım konuya dair bazı ateist arkadaşları da haberdar etmiştim destek olmaları için. Sanırım yıl 2014'tü.

Velhasılkelam, Kur'an'dan aldığım ayetleri ''İncil'de şöyle diyor, böyle diyor'' şeklinde bir takım hebele hübele şeyler karalarken, bazı inançlı arkadaşlar(ki bazıları hala forumda aktif) konuya gelip farkında olmadan kendi dinlerine sövdüler(Konuyu aratmayın o kişiler yorumlarını sildirdiler bile). Yalnız Eksen ve bir iki üye ''ben burada geçenlere dair bilgi sahibi değilim, o nedenle bir şey diyemem, konuyu sadece takip ediyorum'' minvalinde yazmıştı. Ne kadar uğraşsam da o düşmemişti.

Gerçekten o zaman takdir etmiştim ve saygı duymuştum. Bilmediği konuda bilmiyorum diyebilmek(hele ki konu inançsa) herkesin harcı değildir.
Kendisi ile apayrı dünyalara bakıyoruz. Lakin aynı tastan beraber su içebiliriz.

Ateistlerin övüyor olması da denildiği gibi inancı ile değil, yaklaşımı ile alakalı. Selamlar olsun.

Farklı görüşte olsak da asdfghjk. Klişeyi biliyorsunuz. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Profil resmi ateş ediyor şu an. :p

Kendisine; aynı kulvarlarda olmayanlardan dahi saygı duyulması, takdire şayan. Evet, bir eksen gerçeği var forumsalda. Sağlıkla, sevdikleriyle, bereketlerle yaşaması temennileimle...

Gelmezsen 'hain' ilan ederim seni Reis :hih:

:dusun:Sanki hatirliyorum böyle bi nick uzun zaman oldu ve unuttum herkesi

Son jin bükücü.

Geri