EkSen

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Saygı görmek için aynı düşüncede olmaya gerek yok. Buna rağmen saygı gören bir insan olmak zordur. Gitmeseydi keşke dediğim insanlardan..

delikanlı Bi adam.yokluğu çok belli oluyor.gelmesini çok isterim

birileri onu uzmudu neden artik aktif olmuyor diye dusunuyorum
Yorumlarini okumak guzeldi...

Tartışma konularında görürüm hep .Düşüncelerini her zaman savunan , tadında tartışmayı seven birisi .

seçim zamanı yaklaşıyor
banlanabilir :S

04-05-2015

Hala banlanmadı şaşkınım :s

08-07-2015

ve beklediğim oldu sonunda :s

12-08-2015

hayret gündem sıcak ama hala banlanmadı

Varmış ya la açamadım :s:

İlk foruma girdiğim zamanlar yorumları hemen dikkatimi çekmişti. Birkaç sivri yorumunu şikayet etmişliğim var itiraf edeyim asfdsafd :) Ama daha sonra anladım ki ''Adam haklı beyler'' başka dilden anlamıyorlar çünkü bazı üyecanlar. Efendim sert görüntüsünün altında acayip keyifli mizah anlayışı olan bir adam. Bazı durumlarda (yorumlarına istinaden) ters buldugum şeyleri bile öyle bir yazıyor ki hani ağzıda bal damlıyor desem yeridir.
Ha adını sanını dahi bilmem ama inanın kral bir adam oldugu her halinden belli.

11.08.2015

Not:Abi rica edeceğim o hatundan uzak dur,çok çirkin o. Fotolarını koyuyorsun birde korkuyorum:s:

Bazı bazı yorumlarını,görüşlerini katı bulsamda saygı duyduğum kişilerdendir forum içerisinde

Bir çok konuda hemfikir oldugumuz kesin. Bazı konularda kuzu postu giymiş kurtların gazına gelip hedefini şaşırmassa daha iyi olacak. Begenerek takip ediyorum , yorumlarını. =)))

Yazılarını beğeniyle okuduğum bir zat.

Merhaba hocam,

Banlanmasaydın buraya yazmayacaktım ki forumda en ısınımadığım bölümlerden biridir. Heralde konu başlığında nickler yazınca zorlanıyor da olabilirim. Neyse benim saçma takıntılarıma alıştınız zaten.

Evet banlanmasaydın oturup buraya yazmazdım çünkü banlanmaması gereken insanlardandın. Sahip olduğumuz değerler bizi biz yapar. Bu yüzden sahip olduğun değerleri savunman konusunda takdir ettiğim insansındır. Ateşli tartışmalarda kelimelerin dilini iyi kullanarak argoya kaçmadan saydırdığını çok gördüm. Ama bazen tutamıyor insan kendisini değil mi ?

Biz hiç seninle karşılıklı oturup konuşmadık, bırak konuşmayı siteden bile mesajlaşmadık. Aslında bir çok ortak noktamız olmasına rağmen, bir çok farklı noktamızda var. Değerlerimizi farklı açılardan sahiplenmiş insanlarız. Önemli olan var olan değerlerimize sahip çıkıyor olmamızdır zaten.

Buraya yazdıklarımda seni anlatmam gerekiyordu. Fakat sen yokken seninle biraz sohbet edesim geldi ve banının açıldığı zaman umarım burada olursun.

Evet o ban sana atılmamalıydı.
Yönetimede dile getirdiğim gibi. Bir baba ya hele de kız çocuğu babası ise bu kişi ..OLMADI..
Sinirlerine hakim olsaydın keşke demiyorum çünkü benimde bana göre kutsal olan özelime girildiği an sayar söverim , kimsede umrum olmaz.(:
Ben sizi uzaktan uzağa hem sever hem sayarım .
Geldiğim günden bu yana hakkınızda yanılmadım . Dilerim böyle bir durumda oluşmaz.

Size uzun uzun yazmak yerine sadece şu sözü emanet etsem ..

Çok akıllı geçinenleri sevmiyorum. Kalbi aydınlık olanlar ne güzel…

Hep böyle kalmanız dileğiyle ki bu saatten sonra değişmezsiniz zaten .
Huzurla kal...

Atesli tartismalarin basini cekiyor her zaman. Bu genelde siyasi ve dini konulardan olusuyor. Buyuk ihtimal ile normal hayatinda da boyle. Koyu muhabbetlerin, bol cay icmeli ortamlarin adami gibi. Bazen buyuk harflerle yazar. Hani forum ortami degil de baska ortam olsa sinirlenip bagiriyormus gibi izlenimi veriyor her an bi tokat cakacakmis gibi .) Bazen kendini tam olarak ifade edemedigini dusunsem de dogru olana, siyasi dusuncesi ters orantili olsa dahi dogru diyebiliyor bu cok onemli.Bugun bi yazina denk geldim ''citir kizlar grubunun sahnesinde klavye calmisligim var'' yazdiginda daha da sasirdim. Sanatla baya ilgili ama bu ilgisini pek yansitmiyorsun (siyasi konulardan firsat kalmiyor olabilir mi acaba :D evet ondan olabilir) Ben hala basrol oyuncu kizin o fotografini merak ediyorum, onu da yeri gelmisken buraya sIkIstirmak istedim. Ay sIk bogaz etmiyorumdur ins. Iyi forumlar.

başta kendisini çok kırdım, üzerine çok gittim, çeşitli esprilerime acımasızca maruz bıraktım ama o birbirimizi çok seveceğimize inanmış ki bi kere de "oggy yürü git sen boyunluklu foto paylaş" demedi. biri eksene laf atsa da o tatlı tartışmalarını, alttan alttan laf sokmalarını okusam diye beklediğim çok zamanlar olmuştur hala da beklerim. ahdjdjsk

Forumu forum yapan karakterlerden.
Bir üyeye karakter diye yorum yapınca iyi yada kötü ne çok boş insan olduğunu fark ediyor insan.
İşte bu adama şu forumda hiç kimse 'boş adam' diyemez.
Ayrıca; Aldığı cezalardan dem vurulacak olursa,
Şu karakterde bir yönetimin, bu adamla iyi anlaşması da beklenemezdi zaten.

Erinmeden yorumlarını okuduğum insanlar arasında .
Özü sözü birdir.

EkSen ağabey zaten belli bir kesim tarafından daha çok siyasi konularda ön plana çıkmış birisi olarak biliniyor. Şahsen ben de öyle biliyorum. Önceden fazla yokuş herhalde ama son zamanlarda siyasi konularda kendini tutamadığına, objektif düşünemediğine şahit oldum. Normalde objektif düşünme kapasitesi yüksek aslında. Onun dışında ayrıca yakışıklı bir ağabeyimiz. :)

Eeee Reis nerelerdesin ?
Pire için yorgan yakılır mı ?
E gel artık :/

kendisini unuttum sanmasın, bana bi şekilde ulaşsın çünkü gerçekten çok özledim. :cici:

Geri