Ekrem İmamoğlu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Dün akşam iyi ki aktif değilmişim (: yoksa Fernandoyu çok arardınız çok.

Adam akıllı bir konuyu birbirinize hakaret etmeden alay etmeden tartışamıyor, konuşamıyorsunuz cidden.

Vakti zamanında Beylikdüzünü de bu şekilde karakterli bir duruş sağlayarak almıştı. Şimdi aynı duruşu bozmadı, hatta üzerine kattı ve gerek ahlaki, gerek sabrı ile süreci çok da iyi yöneterek; bir devrin çöküşünü resmi olarak başlatmış oldu.

- Tarih sayfalarına bu şekilde konu olacak.

Bugüne kadar bu ülkeye yapılanları görmezden gelip; insanların birbirlerine kırdırtılma çabalarına destek verenler; şimdi yenilgiyi kabul edemiyor ve her yenilen insan gibi, bahanelerin arkasına saklanmakla da yetinmiyor; karalama kumpanyası yönetiyorsunuz. Gönlünüzü, ruhunuzu, hayatınızı karartan insanları görmezden geliyor da; sizi kucaklayacak bir insanı şeytan gibi taşlıyorsunuz.

- Fetöcü Eko diyorlar. Zamanında Bank Asya'dan faturasını ödediği için, Fetöcü diye hapse atıldı insanlar. Vakti zamanında iktidara engel olan insanların kimisi bir kazaya kurban gitti, kimisi Fetöcü denilerek ortadan kaldırıldı da, Ekrem İmamoğlu gözden kaçırıldı he. Üstelik İstanbul için büyük tehdit oluşturacak bu adam. Bırakın bu işleri.

Oturun şimdi uslu uslu bir şehir nasıl yönetiliyor, insanlar nasıl kucaklanıyor, aydınlık nasıl oluyor izleyin. İzleyin de belki karartılmış vicdanlarınız; aydınlığa kavuşur.

+ Yenilen Pehlivan güreşe doymazmış yiğidim.

Bu sefer koyamadınız.

zamanında fetö'ye laf söyletmeyen, söyleyenleri (benim gibi) vatan haini ilan eden akpliler'e (kendisini yine terör örgütü ilan eden akp'ye istinaden) fetö'ye yardım ve yataklık ettikleri tüm belgeleri ile sabitken, bizim şu anda ağlayanlara fetöcü dememizi adamlar hakaret olarak algılıyor.

Hayır bir de gelip ahkam kesmezler mi "yok asarız yok keseriz" diye :d

genşler, kusura bakmayın da sizden edep, adap, üslup öğrenecek değilim.

varsa küfrüm, hakaretim işlem yaparsınız. şekil yapmayın. konuya istinaden de fikriniz yoksa ki olacağını da zannetmiyorum akbaba gibi ortaklıklarda dolanıp ortamı germeyin.

saygılar.

zamanında fetö'ye laf söyletmeyen, söyleyenleri (benim gibi) vatan haini ilan eden akpliler'e (kendisini yine terör örgütü ilan eden akp'ye istinaden) fetö'ye yardım ve yataklık ettikleri tüm belgeleri ile sabitken, bizim şu anda ağlayanlara fetöcü dememizi adamlar hakaret olarak algılıyor.

varsa küfrüm, hakaretim işlem yaparsınız. şekil yapmayın. konuya istinaden de fikriniz yoksa ki olacağını da zannetmiyorum akbaba gibi ortaklıklarda dolanıp ortamı germeyin.

saygılar.

Size kimse bir şey öğretemez bu saatten sonra zaten.
Keşke siz de aynı şekilde yaşını başını almış insanlarda bazı kalıpları değiştiremeyeceğinizi bilseniz de,ağzınıza geleni sayıp yormasanız zihninizi. 'Zamanında' ne olduğu, kimin neye işlem yaptığı/yapmadığı beni hiç ilgilendirmiyor.
Gayet ortadan konuşuyorum, iki tarafla da hiçbir samimiyetim yok.
İki tarafta birbirine hakaret soyleminde ya da siyasi bir yargılamada bulunamaz.
Bunlar çok ince çizgiler.

Size kimse bir şey öğretemez bu saatten sonra zaten.

Keşke siz de aynı şekilde yaşını başını almış insanlarda bazı kalıpları değiştiremeyeceğinizi bilseniz de,ağzınıza geleni sayıp yormasanız zihninizi. 'Zamanında' ne olduğu, kimin neye işlem yaptığı/yapmadığı beni hiç ilgilendirmiyor.

Gayet ortadan konuşuyorum, iki tarafla da hiçbir samimiyetim yok.

İki tarafta birbirine hakaret soyleminde ya da siyasi bir yargılamada bulunamaz.

Bunlar çok ince çizgiler.
ya bak uzatmayayım diyorum illa laf sokacağım diye uğraşıyorsun çocuk.

işine bak, gerçekten boş yapıyorsun.

bi git, bak gerçekten. sana mı soracağız kime ve nasıl siyasi yargıda bulunurken, icazet mi alacağız?

Ben ortadan konuşan adamı sevmem. Ortadan konuşan da ne bileyim şey işte. Ben, devenin geviş getirdiği gibi (baytarsın ya hani iyi anla diye bu örneği veriyorum) lafı eğip büküp de konuşan adamı da sevmem.

Net olacaksın.

Küfür yok, hakaret yok, saygısızlık yok. Bütün her şey apaçık ortada iken bunların ışığında siyasi yargıda bulunma cüretini kendimde elbette bulacağım. Size danışacak değil kimse. Usulsüz bir durum varsa işlemini yaparsın. Lafı ağzına eveleyip geveleyip, boş boş konuşmazsın çocuk.

Bu adamların her gün yazdıklarından rahatsızlık duymayacaksın, millete ileri geri konuşacaklar; millete durduk yere terörist, fetöcü, vatan haini imasında bulunacaklar ama biz bir şey deyince biri çıkar "ben olsaydım şöyle yapardım, böyle yapardım" der, baytar çıkar laf ebeliği yapar.

sen git biraz at, eşek konusu aç çocuk.

hadi.

ya bak uzatmayayım diyorum illa laf sokacağım diye uğraşıyorsun çocuk.

işine bak, gerçekten boş yapıyorsun.

bi git, bak gerçekten. sana mı soracağız kime ve nasıl siyasi yargıda bulunurken, icazet mi alacağız?

Ben ortadan konuşan adamı sevmem. Ortadan konuşan da ne bileyim şey işte. Ben, devenin geviş getirdiği gibi (baytarsın ya hani iyi anla diye bu örneği veriyorum) lafı eğip büküp de konuşan adamı da sevmem.

Net olacaksın.

Küfür yok, hakaret yok, saygısızlık yok. Bütün her şey apaçık ortada iken bunların ışığında siyasi yargıda bulunma cüretini kendimde elbette bulacağım. Size danışacak değil kimse. Usulsüz bir durum varsa işlemini yaparsın. Lafı ağzına eveleyip geveleyip, boş boş konuşmazsın çocuk.

Bu adamların her gün yazdıklarından rahatsızlık duymayacaksın, millete ileri geri konuşacaklar; millete durduk yere terörist, fetöcü, vatan haini imasında bulunacaklar ama biz bir şey deyince biri çıkar "ben olsaydım şöyle yapardım, böyle yapardım" der, baytar çıkar laf ebeliği yapar.

sen git biraz at, eşek konusu aç çocuk.

hadi.

Çok düzgün konuştuğun için senin yüzünden forumu bırakan oldu değil mi?
Tabii ki icazet alacaksın, babanın çiftliği mi burası?
Nerede millete terörist denilmiş de bir şey yapılmamış raporlar mısın dolu arkadaş.
Hemen şimdi, bekliyorum. Söylediklerini doğrulamazsan işlemin de yapılacak zaten merak etme.

saygılar.

Şu forumda , bu mesajın da dahil
üyelere fetöcü diyen tek adam sensin. Geçmişte Gülen cemmati olarak adı geçen örgütle bağlantısı olmayan hiçbir siyasetçi yoktu. Gülen cemaatinin kurucuları insanlara karşı terör uygulamaya başladıktan sonra Fetöcüler oldu.
Pkk 1974 de kurulduğunda Terör örgütü değildi mesela. Avrupa bile Pkkyı 2004 te terör örgütü ilan etti.
Takılmış plak gibi, akpliler iş tutuyomuşta eskiden bilmem neymiş te, yahu Rahmetli Alpaslan Türkeş, özal, tansu çiller bile Feto ile yağlı ballı idi onlar da mı fetöcü birader?

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre An itibarı ile Fetöcüler teröristtir. Eskiden değillerdi anlayabiliyımusun?
Bana şu anda fetöyü öven yada destek olan bir tane akpli gösterebiliyomusun?
Mesela Ben sana chpli gösterebilirim.
Bknz
Fetö Terör örgütü ilan edildikten sonra, kılıçdaroğlunun Nazlı ılıcak gibi Fetöden hapse atılanları alkışlatması.

Şahsıma karşı Ağzını bozmadan konuşabileceksen tartışalım bu konuyu.

Murat'ı gram sevmediğimi herkes bilir ama parmak bastığı nokta tamamen doğru, kimseye hakaret ederek veya aşağılayarak siyasi görüşünü değiştiremezsiniz aksine size ve sizin desteklediğiniz görüşe daha da nefrete bürünür.
Şuana kadar sadece 2 seçimde oy kullanmış birisi olarak bu zamana kadar seçimlerde oy kullanmamış olmamın ve chp ye oy vermemiş olmamın tüm sebebi de chp seçmenidir (he bu seçimde gittim verdim orası ayrı çünkü artık bazı şeyler çok ağrıma gitmeye başlamıştı) insanları aşağılayarak, hakaret ederek bir şeyler anlatmaya çalışması başlı başına yanlıştır.

Şurada bile sizinle muhabbeti olmayan insanlara karşı o kadar saldırgansınız ki (bunu benim diyor olmam komik geliyor biliyorum) neymiş efendim adam gelmiş sadece forum oyunlarına giriyormuş oradan çıkmıyormuş. Ulan sana ne hırt.

Climax şurada ki en donanımlı insanlarından birisi, ben şuraya geldiğim günde beri, futbolcuya veyahut nightblue ye bir şeyler anlatmaya çalışıyor, sürekli tartışıyor sonuç? en sonunda zıvanadan çıkıp küfür edip banlanıyor.

Yani diyeceğim şu ki, kimse kimsenin görüşünü değiştiremiyor zaten bari milleti aşağılamayı bırakıp işinize bakın.

Ekrem İmamoğlu'nu hepimiz sevdik, herkes adamı överken "Ne kadar beyefendi, güler yüzlü, düzgün adam" gibi kelimelerle övüyor ama bunu söyleyen seçmenleri sağda solda insanlara nefret kusuyor, bu da ayrı bir ironidir ve böyle güzel adamların imajına zarar vermekten başka bir şeye yaramaz.

Jesse james denen adam ne kadar zırvalarsa zırvalasın ne oldu yani? gül geç, bırak kendi kendine kudursun ya, kudursunlar.

ankar_934.jpg

olan muharrem inceye oldu
adamı sildi süpürdü

Muhsin Yazıcıoğlu gibi suikaste inşallah uğramaz.
Allah korusun...

Çok sevdirdi kendisini güler yüzü ve vatandaşa davranışıyla..

Her hareketi recep tayyip erdoganin ilk zamanlarini andiriyor.

İstanbul'un başına gelen en güzel şey.

Akşam kolları sıvadı ya ceketi kravatı çıkarıp, ne güzel hareketti öyle.I ıhh yıldıramayacaklar adamı.

Su saatten sonra belediye secimini kaybetse de kazansa da kucaklayici tavri ile gelecekte ulkenin basina gelir buyuk ihtimal.

Örümcek Kafalı biçer lakabıyla ün salmıştır.

Geri