Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zamanında fetö'ye laf söyletmeyen, söyleyenleri (benim gibi) vatan haini ilan eden akpliler'e (kendisini yine terör örgütü ilan eden akp'ye istinaden) fetö'ye yardım ve yataklık ettikleri tüm belgeleri ile sabitken, bizim şu anda ağlayanlara fetöcü dememizi adamlar hakaret olarak algılıyor.
Hayır bir de gelip ahkam kesmezler mi "yok asarız yok keseriz" diye :d
genşler, kusura bakmayın da sizden edep, adap, üslup öğrenecek değilim.
varsa küfrüm, hakaretim işlem yaparsınız. şekil yapmayın. konuya istinaden de fikriniz yoksa ki olacağını da zannetmiyorum akbaba gibi ortaklıklarda dolanıp ortamı germeyin.
saygılar.
ya bak uzatmayayım diyorum illa laf sokacağım diye uğraşıyorsun çocuk.Size kimse bir şey öğretemez bu saatten sonra zaten.
Keşke siz de aynı şekilde yaşını başını almış insanlarda bazı kalıpları değiştiremeyeceğinizi bilseniz de,ağzınıza geleni sayıp yormasanız zihninizi. 'Zamanında' ne olduğu, kimin neye işlem yaptığı/yapmadığı beni hiç ilgilendirmiyor.
Gayet ortadan konuşuyorum, iki tarafla da hiçbir samimiyetim yok.
İki tarafta birbirine hakaret soyleminde ya da siyasi bir yargılamada bulunamaz.
Bunlar çok ince çizgiler.
ya bak uzatmayayım diyorum illa laf sokacağım diye uğraşıyorsun çocuk.
işine bak, gerçekten boş yapıyorsun.
bi git, bak gerçekten. sana mı soracağız kime ve nasıl siyasi yargıda bulunurken, icazet mi alacağız?
Ben ortadan konuşan adamı sevmem. Ortadan konuşan da ne bileyim şey işte. Ben, devenin geviş getirdiği gibi (baytarsın ya hani iyi anla diye bu örneği veriyorum) lafı eğip büküp de konuşan adamı da sevmem.
Net olacaksın.
Küfür yok, hakaret yok, saygısızlık yok. Bütün her şey apaçık ortada iken bunların ışığında siyasi yargıda bulunma cüretini kendimde elbette bulacağım. Size danışacak değil kimse. Usulsüz bir durum varsa işlemini yaparsın. Lafı ağzına eveleyip geveleyip, boş boş konuşmazsın çocuk.
Bu adamların her gün yazdıklarından rahatsızlık duymayacaksın, millete ileri geri konuşacaklar; millete durduk yere terörist, fetöcü, vatan haini imasında bulunacaklar ama biz bir şey deyince biri çıkar "ben olsaydım şöyle yapardım, böyle yapardım" der, baytar çıkar laf ebeliği yapar.
sen git biraz at, eşek konusu aç çocuk.
hadi.
zamanında fetö'ye laf söyletmeyen, söyleyenleri (benim gibi) vatan haini ilan eden akpliler'e (kendisini yine terör örgütü ilan eden akp'ye istinaden) fetö'ye yardım ve yataklık ettikleri tüm belgeleri ile sabitken, bizim şu anda ağlayanlara fetöcü dememizi adamlar hakaret olarak algılıyor.
Hayır bir de gelip ahkam kesmezler mi "yok asarız yok keseriz" diye :d
genşler, kusura bakmayın da sizden edep, adap, üslup öğrenecek değilim.
varsa küfrüm, hakaretim işlem yaparsınız. şekil yapmayın. konuya istinaden de fikriniz yoksa ki olacağını da zannetmiyorum akbaba gibi ortaklıklarda dolanıp ortamı germeyin.
saygılar.