Ekrem İmamoğlu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çanakkale de göğsünü ülkesine sper edenlerin torunları da korkmaz. Bir de cepheden kaçanlar vardı. Onlar hep başkalarının ardına sığınırlar. Yine sığınacaklar.

cepheden kaçanlar bu ülkede ingiliz uçaklarıyla "milli mücadeleye" katılınmaması yönünde bildiri dağıtan saray soytarılardır. imamoğlu gibi özbeöz mustafa kemal'in askerleri cepheden kaçmamıştır, kaçmayacaktır da. kendinizle karıştırmayın bizleri çakma vatanseverler :)))))))))

Beni daha keşfedemediler.

Sana tavsiyem AKP içerisindeki ya pelikan grubu ile veya diğer gruplardan biriyle irtibata geçmek. Onlar seni hemen keşfederler ama kesinlikle İstanbul'da oynanan oyundan daha iyisini ve profesyonelini yapman gerekli. O zaman seni ilk bay Recep keşfeder ve arkasından diğer güçler de keşfederler.

biz en son 17 mayıs 2000'de böyle heyecanlanmıştık, sayesinde aradan 19 sene geçtikten sonra aynı heyecanı yaşıyoruz.

O zaman de onlara kardeş Ekrem İmamoğlu emaneti olan bu şehri İstanbul'u geri alacakmış söyle onlara tamam mı ?

:d

bkz: İstanbul'un yeni sefiri
bkz: hocam troller ağlıyor tuvalete gidebilir miyiz

istanbula hayırlı olsun. Alıyor sonunda mazbatasını

Sonunda adamı başkan seçebildiler.
Nihayet.
Hayırlı olsunnnn:kop:

kimdir bu adam ilk defa duydum

başka bir gezegende yaşadığım için herşeye fransız kalıyorum sanırım :/

Hayırlı olsun, sonunda aldı mazbatasını. İyi olacağını düşünüyorum, CHP li değilim lakin bu adamı sevdim. Gerçi ben hiçbir şeyli değilim =) Neysem.

İyykk bundan sonra akplilerin işi zorlaştı zaman gelecek herkes akpli değilim diye yarışacak çok büyük yargılamalar kapıda hapishaneler gene dolup taşacak ..

hadi yine iyisin kaptın mazbatayı

Ülke için hayırlı olsun. Görelim kendisini.

Her yere Papaz ve Türk katillerinin heykelini dikmez umarım. İç savaş çıkar

https://m.youtube.com/watch?v=-DslAHz6TPc

[YOUTUBE]DslAHz6TPc[/YOUTUBE]

baskan-imamoglu-ndan-yasam-vadisi-ndeki-heyke-9654293_o.jpg

Badem bıyıksız bi de hepsinden yakışıklı kararlı çalışkan tuttuğunu koparan hayırlı olsun
Azmine hayran kaldım

Bu adam cok terlio ama ya.

Geri